Ahoj všichni,Jeden z mých velkých snů byl založit si cestovní blog na internetu. Sám z blogů čerpám inspiraci a moc rád si je čtu. Chtěl bych vás moc poprosit, jestli byste si nenašli chvilku čas a nepodívali se na něj a popřípadě mi napsali, co si o něm myslíte, jestli se vám líbí a zda mám dále pokračovat. Moc děkuji a zde je odkaz na můj blog.http://www.majkltravel.cz/ .

Cestovatelský blog

Založil ve fóru Co se nevešlo

11 reakcí

Ahoj všichni,


Jeden z mých velkých snů byl založit si cestovní blog na internetu. Sám z blogů čerpám inspiraci a moc rád si je čtu. Chtěl bych vás moc poprosit, jestli byste si nenašli chvilku čas a nepodívali se na něj a popřípadě mi napsali, co si o něm myslíte, jestli se vám líbí a zda mám dále pokračovat. Moc děkuji a zde je odkaz na můj blog.http://www.majkltravel.cz/

0

Zacni tim, ze nebudes resit, jestli se to lidem libi a jestli si mysli, ze mas pokracovat :) Delas tu radost pro sebe! 

Ja mam blog taky, kdyz jsme zacali cestovat a semtam jsem nekam soupla fotku, uzila jsem si kratkodobou prizen ve forme anonymnich smsek z internetu, ze mam velky zadek a mam jit do prdele :D 

Preju Ti, aby se Ti nic podobneho nestalo, obcas komentare muzou pichnout, ale delej, co Te bavi a na ostatni se vykasli :) 

0 Citovat

@horak.mm

"Existuje spousta mýtů ohledně letenek. Neexistuje žádný trik ani magie. NENÍ levnější koupit si letenku v úterý než o víkendu, není žádný důkaz, že pokud vyhledávate letenky v anonymním režimu, že budou levnější a neexistuje žádné datum nebo specifický časový interval ve kterém je nejlepší provádět rezervace."

 - Tohle není pravda, když jsem nedávno kupoval letenky u Austrianu na lednové Lanzarote, pravidelně cena o víkendu padala na 60 % hodnoty přes týden. V pondělí se zase vrátila. Konkrétně to bylo z 378 € na 238 €. A protože jsem jich kupoval 7 pro celej výlet, tvoje nepravdivá rada by nás stála skoro 1000 euri :)

@Sarah odkaz?:)

0 Citovat

Leonard napsal(a):

@Sarah odkaz?:)


Soupla jsem Ti ho do sz! :)

0 Citovat

Máš to pěkný, určitě pokračuj, i kdyby to ve finále měl být jen tvůj deníček :)

Než jsem se zorientovala, tak mi to přišlo trochu nepřehledný - jakože spousta Španělska a pak nějaké kachle: Cestování? (nějaké jiné, než kde jsem teď? jako v tom Španělsku? jinde?), Tipy a triky (v tom Španělsku? obecně?)

Ale pak už mi to začalo být jasnější a už se v tom vyznám. :)

"Tipy a triky" mě  hází na přihlášení, ale předpodkládám, že to je ještě ve výstavbě.


PS:  odkaz na blog Sarah chci taky :)


0 Citovat

Jeste Ti tu dam jeden cestopis, ktery ma podle me (podle me jako cestinare, ex zurnalistu, cestovatele i ctenare) vsechno, co cestopis mit nema. 

Kdyz to udelas jakkoliv jinak, budes slavit urco uspech! :)  

https://www.cestujlevne.com/cest...e-town-209

0 Citovat

Odkazy na blogy si můžete hodit do profilu, získáte užitečný zpětný odkaz.

Kdyby vás ale nebavilo psát obsah pro malé publikum, v rámci našich cestopisů (psát ale lze cokoliv, i tipy k dopravě po  Barceloně atd.) je vítán jakýkoliv nový pisálek :) Čtenost v tisících zaručena.

0 Citovat

hej sarah podel sa o velky zadok, to ja rad :)

0 Citovat

Tak tak. A o cislo, kam komentar anonymne poslat.

0 Citovat

Jak mali. Musim vas ale zklamat, protoze velky zadek nemam :)))

0 Citovat

Velký zadek, tlusté nohy a celulitida.To je příšerná kombinace.

0 Citovat

to nemozes vedet sarah, ukaz a my posudime :)

0
11 reakcí