Dobrý den,předem mého dotazu bych chtěl poděkovat za Vaši práci. Díky tomu už jsem několikrát letěl velmi levně do míst, kam bych se asi normálně nepodíval :-)K mému dotazu - léta mi chodily notifikace díky nainstalované aplikaci do mobilu. Nyní bohužel už nikoliv. Zkusil jsem několikrát aplikaci odinstalovat V nastavení mám zaškrtnuto Zobrazovat všechna upozornění,otevírat odkazy v aplikaci. Většinou mi přijde jedno upozornění a pak zjistím ,že proběhlo X dalších akcí. Zkusil jsem v mobilu také přímo na stránkách Cestujlevne.com aktivovat Notifikace v prohlížeči, kde jsou vždy Push notifikace vypnuty, když je zapnu a přejdu na jinou stránku a vrátím se, tak jsou opět vypnuty.Zkusil jsem také posílat akce emailem, chodí mi na Gmail, to ano, ale tam padají do záložky promo akce  a nechodí mi tak upozornění,že nějaký nový email přišel.Chtěl bych prosím poradit, dělám něco špatně? Rád bych využíval info o akcích včas a ne a ne mi to fungovat jako dříve :-)Děkuji moc.Libor .

Cestujlevne.com Notifer / push nofikace / email

Založil(a) ve fóru Cestujlevne.com

4 reakce

Dobrý den,


předem mého dotazu bych chtěl poděkovat za Vaši práci. Díky tomu už jsem několikrát letěl velmi levně do míst, kam bych se asi normálně nepodíval :-)

K mému dotazu - léta mi chodily notifikace díky nainstalované aplikaci do mobilu. Nyní bohužel už nikoliv. Zkusil jsem několikrát aplikaci odinstalovat V nastavení mám zaškrtnuto Zobrazovat všechna upozornění,otevírat odkazy v aplikaci. Většinou mi přijde jedno upozornění a pak zjistím ,že proběhlo X dalších akcí.

Zkusil jsem v mobilu také přímo na stránkách Cestujlevne.com aktivovat Notifikace v prohlížeči, kde jsou vždy Push notifikace vypnuty, když je zapnu a přejdu na jinou stránku a vrátím se, tak jsou opět vypnuty.

Zkusil jsem také posílat akce emailem, chodí mi na Gmail, to ano, ale tam padají do záložky promo akce  a nechodí mi tak upozornění,že nějaký nový email přišel.

Chtěl bych prosím poradit, dělám něco špatně? Rád bych využíval info o akcích včas a ne a ne mi to fungovat jako dříve :-)

Děkuji moc.

Libor

0

S Gmailem by to mělo být jednoduché – přehoď jednu akci do složky přijaté (hlavní) a od té chvíle by ti tam měly chodit všechny maily.

Appka je nějakého fanouška, takže to spíš poslat zpětnou vazbu k němu skrze Store.

A notifikace, tak ty blbnou a nastavení nefunguje jak by mělo. Je potřeba je zapnout jinak https://support.google.com/chrom...&oco=1

0 Citovat

Trochu offtopic, ale nešlo by něják udělat, abych na FB viděl akce pouze z Prahy/ČR? 90% nabídek je z Vídně, což není pro každého zajímavé. 


0 Citovat

Mi zas chybi vic akci z KTW nebo KRK, to je tezko :)

0 Citovat

Na FB si neumím představit řešení, jak udělat akce viditelné jen pro někoho, ale vždycky uvádíme hned, odkud akce je. A jen pro úplnost když se dívám do historie akcí za poslední dva měsíce, tak:

  • Z Prahy: 56
  • Z Vídně: 20
  • Z Brna: 2
  • Z Bratislavy: 3
  • Z Berlína: 8
  • Z Norimberka: 2
  • Z Katovic: 4
  • Z Mnichova: 2
  • Z Pardubic: 1
  • Z Frankfurtu: 1
  • Z Budapešti: 1

Tak s těmi 90% z Vídně nevím nevím ;) Problém Prahy je ale obecně v nedostatku zajímavých letenek/akcí, Vídeň holt má momentálně mnohem víc co nabídnou. Souhlasím ale, že bychom se s akcemi z Katovic mohli víc snažit, samotného mě překvapilo, že jich bylo tak málo. 

0
4 reakce