- Fórum
- Co se nevešlo
- Vaše lety 2020
Vaše lety 2020
Tak je třeba začít myslet na další rok ..
3/20 Vídeň - Lisabon (TAP)
3/20 Lisabon - Porto (Portugalia Airlines)
3/20 Madrid - Praha (ČSA)
Zatím koupeno:
01 Praha - Řím Ciampino - Praha (Ryanair)
05 Berlin Tegel - Londýn Heathrow (British Airways)
05 Londýn Heathrow - Vancouver (British Airways) - poprvé A380
05 Calgary - Londýn Heathrow (British Airways)
05 Londýn Heathrow - Berlín Tegel (British Airways)
Příští rok jen portugalské ostrovy :-)
23/1 VIE-LIS, TP, 321
24/1 LIS-HOR, S4, 320
24/1 HOR-FLW, SP, DH4
27/1 FLW-CVU, SP, DH2
29/1 CVU-PDL, SP, DH2
29/1 PDL-LIS, S4, 320
30/1 LIS-VIE, TP, 321
25/6 PRG-LIS, TP, 321
26/6 LIS-FNC, TP, 319
03/7 FNC-LIS, TP, 319
04/7 LIS-PRG, TP, 319
Letenky kupujeme 1-10 týdnů předem podle toho, kdy je potřeba / možné letět, takže ani ještě nevím, kam ještě poletím letos, natož pak příští rok. :) Víc dopředu jsem schopný koupit jen jedinečný error za neopakovatelnou cenu do destinace, kam chci, kde by mě trápilo, že jsem to prováhal.
01/ PRG-ATH-CAI-ATH-PRG - Káhira s Aegeanem
01-02/ PRG-BUD-TGD-SXF - víkend v Černé hoře (FR+W6)
02/ WRO-KEF-VIE - číhání na polární záři s Wizzem
02-03/ PRG-NAP-VIE - víkend v Neapoli (U2)
03/ TXL-ODS / ODS-BTS? (FR+W6) - Oděsa + Podněstří - nejasnosti kvůli změně letů od W6
05/ PRG-EDI, GLA-SXF - prodloužený víkend ve Skotsku (U2)
09/ VIE-TIA-VIA - na otočku do Tirany (W6)
09/ VIE-PRN-VIE - na otočku do Prištiny (W6)
Michal napsal(a):09/ VIE-TIA-VIA - na otočku do Tirany (W6)
to si uz mohol dat dokopy, dve mesta na dva dni :D
tonic napsal(a):Nevycházela doprava mezi nimi... A Wizzair stejně ještě hýbne s časy letů, tak třeba ani nepoletím.to si uz mohol dat dokopy, dve mesta na dva dni :D
"01-02/ PRG-BUD-PGN-SXF - víkend v Černé hoře (FR+W6) " isto Montenegro? :D https://airportguide.com/airport/info/PGN
Ja mam zatial
02\03 Budapest - Myanmar \ Air China (377€)
06\ Budapest -Rhodos \Wizz (32€)
08\09 Budapest-Barcelona-Sevilla-Tenerife-London-Kosice \Wizz+Ryan (105€)
10\Krakow - Island (55€)
EDIT: Blackfriday bol plodny na letnky
Michal napsal(a):Nevycházela doprava mezi nimi... A Wizzair stejně ještě hýbne s časy letů, tak třeba ani nepoletím.
jj..ale do buducna premava kopec busov medzi mestami 4-5 hodin cesta
voughne napsal(a):A vida, chybička se vloudí - TGD. Každopádně do PGN nikdo z Evropy nízkonákladově nelétá."01-02/ PRG-BUD-PGN-SXF - víkend v Černé hoře (FR+W6) " isto Montenegro? :D https://airportguide.com/airport/info/PGN
tonic napsal(a):Navic kdyby zbyl cas, tak je mozna i zastavka v krasnem meste Prizren ...jj..ale do buducna premava kopec busov medzi mestami 4-5 hodin cesta
Michal napsal(a):09/ VIE-TIA-VIE - na otočku do Tirany (W6)
Tak teď nevím. Buď miluješ Vídeň nebo Wizzair ?! 🤔
Jakub Langer napsal(a):[citace="Michal"]
09/ VIE-TIA-VIE - na otočku do Tirany (W6)
Tak teď nevím. Buď miluješ Vídeň nebo Wizzair ?! 🤔
[/citace]Miluji víkendy 😂 a ve Vídni mám salónek. Na tu hodinu, hodinu a půl je úplně šumafuk, s kým se letí.Tak to normálne sklamanie, že poznáš iba Rome2Rio, Google si skúšal? :)) To by bolo asi veľmi zvláštne, keby medzi dvomi hlavnými mestami defacto jedného Veľkého Albánska nič nepremávalo, najmä keď už pomaly po celej trase je diaľnica.
Mně by se hlavně nechtělo dělat tyhle rychlovýlety v těchto krajinách kvůli tomu, že není dovolená. Myslím, že na poznání Balkánu potřebuješ mnohem víc času, to není o tom, dopravit se do města, najít Mekáč, přespat v hostelu a pak zase ráno na letiště, takhle nic z pravého Balkánu nepoznáš. Je to fakt škoda. Hlavně si myslím, že podruhé už tam nepojedeš, protože si řekneš: Tam už jsem byl!
Lukáš Horák napsal(a):no, fuj, mekáč :DMně by se hlavně nechtělo dělat tyhle rychlovýlety v těchto krajinách kvůli tomu, že není dovolená. Myslím, že na poznání Balkánu potřebuješ mnohem víc času, to není o tom, dopravit se do města, najít Mekáč, přespat v hostelu a pak zase ráno na letiště, takhle nic z pravého Balkánu nepoznáš. Je to fakt škoda. Hlavně si myslím, že podruhé už tam nepojedeš, protože si řekneš: Tam už jsem byl!
Přesně tak, jaký smysl má se táhnout brzo ráno z Prahy do Vídně abys pak letěl na 24 hodin do Prištiny a pak ještě zabil celý den na návrat zpět do Prahy? :D Jako chápu, že tam chceš využít ten svátek, ale to bych radši vzal něco s odletem už v pátek. I na odletech z Prahy se dají na ryze český svátky vychytat slušný ceny.
Lukáš Horák napsal(a):Mně by se hlavně nechtělo dělat tyhle rychlovýlety v těchto krajinách kvůli tomu, že není dovolená. Myslím, že na poznání Balkánu potřebuješ mnohem víc času, to není o tom, dopravit se do města, najít Mekáč, přespat v hostelu a pak zase ráno na letiště, takhle nic z pravého Balkánu nepoznáš. Je to fakt škoda. Hlavně si myslím, že podruhé už tam nepojedeš, protože si řekneš: Tam už jsem byl!
Taky uz by se mi asi nechtelo, kor kdyz jednosmerna letenka stoji treba 10-30 eur + doprava na letiste. Je pravda, ze jsem 24-48 hodinove vylety take okusil, kdyz slo o letenky za 0,01 eur nebo 1 czk. Clovek trochu nasal mistni atmosferu, ale samozrejme, ze 3 dny – 3 tydny kdekoliv budou jiste vetsim zazitkem.
Fascinuje mě, jak vždycky všichni vědí nejlíp, jaký je správný způsob cestování ;)
Předpoklad, že než poletím, ještě x-krát změní lety, vyšel na jedničku. Tak rychle jsem to ale nečekal. To znamená, že buďto jsem za týden vydělal +20% kreditu nebo si můžu překopat itinerář a prodloužit pobyt. Nebo taky mám jistotu storna skoro až do odletu.
Ranní odlety z Vídně mám osobně radši než noční návraty do ní.
Zatím u mě vede třídenní VIE-TIA/PRN-VIE. Plus si možná nechám i celou Tiranu, protože je přílet ráno a odlet až druhý den v poledne.
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!