Coronavirus - zachovajte paniku

Založil před 6 lety voughne ve fóru Co se nevešlo

Juzne taliansko neexistuje, vsetko dole od milana je afrika

0 Citovat

Přesně, to říkají sami Italové že severu:-)

0 Citovat

[citace="Deny"]

Já bych táááák chtěla na ty Kanáry, klidně i tu cestovku bych překousla, hlavně, když by mi tam bylo teplo! No ale jedeme na lyže, tak snad ta panika ještě nějakou dobu vydrží

Vsak tu ted byla nabidka CK na 4 hvezdickovy hotel all inclusive odlet z Prahy na tyden  za 10 K   Jinak jsem nasel  z Berlina  Lanzarote  RT za  82 euro  a na ten tyden apartmany Flora v Puerto del Carmen  pro dva  225 euro   ,nejsou nic moc ale znam je chodili jsme kolem nich  lepsi bydleni je pak za 350 euro pro dva  ,vim jste 4  ale to je myslim dobra cena uz

0 Citovat

"Z italského Bergama přiletělo v neděli do Brna třináct cestujících, nikdo z nich nepotřeboval konzultaci s lékařem kvůli zdravotním problémům v souvislosti s koronavirem v Itálii, uvedla Renata Ciupek z jihomoravské hygienické stanice."

Třináct cestujících? Tomu říkám super load factor. :D 

0 Citovat

není směrodatné. Ze zjevných důvodů prostě lidi ve středu neletěli do Bergama. Zajímavost  ale je jak teď tak koukám, že se od dubna přecházi na rotaci pátek-pondělí ze středy-neděle. Ta neděle v 6:40 z Bergama taky nebyla nic moc.

0 Citovat

A už máme tři potvrzené případy i u nás. 

0 Citovat

Honza Čermák napsal(a):

Kolik lidí poslal Zeman do Číny?

0 Citovat

Honza Čermák napsal(a):

Išli by ste teraz do Česka? Aké máte skúsenosti?

0 Citovat

tonic napsal(a):

Išli by ste teraz do Česka? Aké máte skúsenosti?

Snad brzy zakážou všechny lety z/do Ústí nad Labem. 

0 Citovat

Chcel som ísť do Hodonina kúpiť pivo v Penny markte, ale nebudem riskovať prekročenie Moravy

0 Citovat

Je to dobré, v africké Neapoli jsou ještě regály plné těstovin. 

img-20200301-163511.jpg

0 Citovat

tonic napsal(a):

Chcel som ísť do Hodonina kúpiť pivo v Penny markte, ale nebudem riskovať prekročenie Moravy

Když k tomu přibereš slivovici, tak to bude v pohodě.

0 Citovat

tonic napsal(a):

Tiež som nad tým rozmýšlal, ale vo svetle nových informácií nie je uz za Moravou bezpečno...:)

No možno s tou Slivovicou by som sa toľko nebál.

0 Citovat

Michal napsal(a):

Ako správny bizňesman z východu by si mal teraz dokúpiť bagáž a priniesť aspoň 100kg cestovín domov. Samozrejme rozpredať s apokalytickou prirážkou

0 Citovat

tonic napsal(a):

Ako správny bizňesman z východu by si mal teraz dokúpiť bagáž a priniesť aspoň 100kg cestovín domov. Samozrejme rozpredať s apokalytickou prirážkou

Lidi si to často pletou, avšak já jsem ze střední Evropy 😁

0 Citovat

Michal napsal(a):

13 prípadov nákazy. Tak do soboty snáď  ešte niečo nakúpiš. :)

0 Citovat

Michal napsal(a):

Lidi si to často pletou, avšak já jsem ze střední Evropy 😁

Pojem stredná Európa je jen výmysel z našich končín, aby sme sa uchlácholili, že sme skoro západ:))

0 Citovat

V Irsku uz mame taky jednoho zaskodnika  .. zatim jen v Dublinu a  v Belfastu je dalsi ..za 10 dnu letim do jamy lvove  ,asi si koupim na ty  cajzly rousku -))

A spagety  misto irske whisky jako prezent  budou  taky dobre

0 Citovat

mikir napsal(a):

[citace="Deny"]

Já bych táááák chtěla na ty Kanáry, klidně i tu cestovku bych překousla, hlavně, když by mi tam bylo teplo! No ale jedeme na lyže, tak snad ta panika ještě nějakou dobu vydrží

Vsak tu ted byla nabidka CK na 4 hvezdickovy hotel all inclusive odlet z Prahy na tyden  za 10 K   Jinak jsem nasel  z Berlina  Lanzarote  RT za  82 euro  a na ten tyden apartmany Flora v Puerto del Carmen  pro dva  225 euro   ,nejsou nic moc ale znam je chodili jsme kolem nich  lepsi bydleni je pak za 350 euro pro dva  ,vim jste 4  ale to je myslim dobra cena uz

Ano, právě tu nabídku bych ráda využila, proto jsem to psala, ale v daném termínu jedeme už někam jinam. Když budou zlevňovat další termíny, třeba se trefíme
0 Citovat

Michal napsal(a):

a v Neapoli sa predava aj nieco ine ako cestoviny? :) ...a ako pozeram na cenovky na fotke, zostali uz asi iba tie drahsie :)

To mi pripomina ze v mediach nam tiez pisali ze pivo Corona ma zrazu problemy s predajom, tak reku budem bojovnik proti krize a pomozem im...to ma vsak preslo ked chceli za 0,33l tej ich šťanky 1,99€ :D

0 Citovat

Tohle je fotka z letiště. Proto ty ceny 😁

0 Citovat

Hmmm... Pokud zakážou lety jen do Milána a Benátek a ne do Boloni, asi dost stoupne cena... Pokud se dostane na nějakých 160 eur za jeden směr na Velikonoce (což by mohlo, ne, kdyby to bylo nejbližší letiště s přímým letem), mohl bych letenku prodat, když je poplatek za změnu jména u Ryanair jen 115 EUR. :D 

0 Citovat

tmx napsal(a):

Hmmm... Pokud zakážou lety jen do Milána a Benátek a ne do Boloni, asi dost stoupne cena... Pokud se dostane na nějakých 160 eur za jeden směr na Velikonoce (což by mohlo, ne, kdyby to bylo nejbližší letiště s přímým letem), mohl bych letenku prodat, když je poplatek za změnu jména u Ryanair jen 115 EUR. :D 

Letenky mám na 20 března do Benátek (Treviso airport) tak trochu doufám že dojde ke zrušení, protože předělávat letenky pro 2 lidi třeba na Barcelonu vyjde docela na dost... :/

0 Citovat

Takže mám po romantickém víkendu v Benátkách

"Bezpečnostní rada státu rozhodla o zastavení letů do Benátek, Boloni a Milána, doporučila necestovat do Itálie. Světový pohár v biatlonu v Novém Městě na Moravě bude bez diváků."

0 Citovat

Nemáš, na aktuálně píšou, že v rámci EU to jde jen na 14 dní, to akorát stihneš (možná :D) 

0