UVOLŇOVÁNÍ restrikcí a cesta k normálu

Založil před 6 lety Coinneach ve fóru Co se nevešlo

Petr napsal(a):

Když jen transituju na/z letiště tak ale omezení neplatí ne ? :D 

Tohle by me take zajimalo, jak to je co neni, nevi nahodou nekdo.....

0 Citovat

dolphi napsal(a):

[citace="Petr"]

Když jen transituju na/z letiště tak ale omezení neplatí ne ? :D 

Tohle by me take zajimalo, jak to je co neni, nevi nahodou nekdo.....

[/citace]

Já jsem kvůli tomuhle psal na MZV i ambasádu. Pokud prý člověk prokáže letenkou úmysl Německo neprodleně opustit, tak ten test neni potřeba.

0 Citovat

Netýkal se ten dotaz náhodou Slovenska? :-)

0 Citovat

Prosba - mám odlet 19.9. z Bratislavy. Je nutný také test na Covid?

0 Citovat

Teď ČT24 - mezi vyjímky patří transit Slovenskem do 8 hodin, tudíž odlety z Bratislavy by měly být bez testu ...

0 Citovat

Tady jsou presne instrukce, vyjimky pro Slovensko.. http://www.uvzsr.sk/docs/info/co..._15_09.pdf

0 Citovat

Tady to je samej covid, ale že má soudružka Naděžda dneska svátek si nikdo nevšimne...

0 Citovat

Naděžda jako správná soudružka pije až v pátek. Ale zase jako prokopnutá😆

img-20200917-201137.jpg

0 Citovat

Kdo vi co se meni v Recku od pondeli 21. zari?Uz nebudeme na zelenym seznamu?

0 Citovat

Tak todle vlákno se může už asi definitivně přejmenovat, dnes zčervenalo Nizozemí, zítra asi Německo, Jakou zemi tipujete dále ? :)

0 Citovat

Polsko. Ti byli na jaře hodně restriktivní. 

0 Citovat

Tak šup, honem na nákupy do Biedronki 😜

0 Citovat

No já mám v sobotu plán zajet si na letište v Bratislavě, jsem zvědavý jak dopadnu u Slováku, čekám že u jejich pomníku pro EU, (monstrozní přechod v Makově) budou hned hoši prudit.

0 Citovat

Hlodá mě vyjet příští týden do Itálie jen na 2-3 dny, proto to teď zas sleduju každý den jestli nás Italové nezačervenají 😀

0 Citovat

Mám pocit, že Francie a Itálie žádný semafor nemají.

0 Citovat

Francie možná ne, ale mám dojem, že Itálie po pár státech z EU chce negativní test.

0 Citovat

Tak tady je to černé na bílém - omezení pro cesty ze Španělska, Chorvatska, Malty, Řecka, Rumunska a částí Francie: http://www.salute.gov.it/portale...menu=vuoto

0 Citovat

inak nemal by sa premenovat nazov tohto vlakna? :))

0 Citovat

Už to tak vypadá...

0 Citovat

Podle drbů z MZV, Rakousko od příštího týdne označí Prahu za rizikovou oblast...

0 Citovat

A Slovensko dneska zvažuje, zda Rakousko zbarví dočervena. Ale prý snad bude koridor na Schwechat a do Ruzyně.

0 Citovat

Z rakuska na moravu odstavovali domaci schnitzel polizei mit komissar rex kazde auto

0 Citovat

Dobrý den, 

jak je to s Řeckem. Všude se dočítáme informací, že s negativní testem až od 28.9. My letíme 25.9, ovšem teď (21 h do odletu) nám od letecké společnosti přišel email s tím, že pro vstup do Řecka potřebujeme negativní test. 

Nelétáme zrovna často, proto nevím, zda máme tedy přebookovat let nebo normálně odletět? 

Díky za info Honza 

0 Citovat

vo vlaku praha - berlin na prvej nemeckej stanici bundespolizei kontrolovali kazdeho cestujuceho, kto mal listok z prahy, tak mu bolo pripomenute, ze ak tam bol 48hod az 14 dni treba negativny test resp karantenu ale fakt len informovali, ziadne vysadzanie cestujucich ci branie do zachytnych taborov

0 Citovat

Další důvod si kupovat od ČD rozdělené lístky 😁

0