Ahoj, neměl jste prosím někdo svatbu v zahraničí? V minulém roce jsme měli mít 5. 5. svatbu ve Vegas - to samozřejmě nevyšlo. Datum si chceme nechat i v tomto roce a Vegas by bylo ideální, jenže těžko říct, jestli se tam bude možné dostat. Začínáme tedy koukat po alternativách a destinacích, kam se dostat dá a svatba by tam mohla být hezká. Chceme něco komorního, bez hostů, ale spojit to se zajímavou cestou.  Omlouvám se za téma úplně mimo, ale koho jiného se zeptat, než cestovatelů :D    Děkuji!   .

Svatba v zahraničí

Založila ve fóru Cestujlevne.com

Já měl svatbu v San Franciscu v 90.letech, kdy ještě hodně zdejších diskutérů tahalo kačera a internet se pomalu přesouval z debat v anarchistických kroužcích mezi širší veřejnost.  Někde jsem na webu dohledal osobu s pověřením oddávat, všechno se domluvilo po emailu, jak jsem se dozvěděl později, tak nás fotil bývalý fotograf McHammera, vlastní svatba proběhla v japonské zahradě, u nás tehdy svatby mimo oficiální místa moc nešly a byl to jeden z důvodů, proč svatba v USA.

Uznání svatby chvíli trvalo, ale nakonec mě k tomu manželka dotlačila;-)

0 Citovat

SF je kolébka Hippies a je známo liberálním přístupem k LGBT komunitě, zejména čtvrť Castro. 

0 Citovat

No bať:-)

0 Citovat

Ahoj, my jsme měli původně svatbu zakoupenou jinde, ale kvůli pandemii to nešlo a paní úplně přestala komunikovat. Ozvala se až po dlouhé době, prý měla covid a skončila na jipce a tak. Naštěstí jsme tam měli zaplacenou jen malou zálohu, tak jsme ji oželeli a zrušili to. Svatbu jsme přesunuli na letošek a koupili to u yachtwedding.cz, protože už nechci být závislá na jednom člověku, který může kdykoliv vypadnout. Jsem s nimi zatím spokojená a už jen komunikace lepší než jsme měli předtím s tou paní, tak se těším a pak poreferuju :-) bereme se už za 14 dní na Rhodosu :-)

0 Citovat

No ale tahle agentura se specializuje hlavně na svatby tranďáků a LGBT komunitu. Nic pro heteráky...

0 Citovat

Yachtwedding.cz nekvalitní svatby, místo švédských stolů nabídli francouzská okna, oddávající vyvolal démona, loď se potopila, svědkové uplavali, nevěstu sežral žralok, dodnes jsem na opuštěném ostrově s tchýní a yachtwedding.cz nehodlá situaci řešit!

0 Citovat

A hlavně tu jachtu přepadli bukanýři.

0 Citovat

bukvice

0 Citovat

Ahoj, taky má zkušenost - před 2 lety se sestra vdávala na Mauriciu a měli tam rovnou i svatební cestu. Všechno jim zařizoval právě Yachtwedding a byli moc spokojení.

0 Citovat

ale to ze sestra pretiahla po svadbe casnika, to uz nespomenies Veronika

0 Citovat

Co číšníka? Půlku hotelu:-)

0 Citovat

A cestou zpět ještě vykouřila v letadle kapitána, druhého pilota a stevarda a ten byl gay, ale měl smůlu, že před ní nestihl utéct.

0 Citovat

Asilina napsal(a):

Holky díky za tip - taky bych chtěla svatbu snů u moře :) Zkusím to nadhodit příteli, třeba nebude proti.

O téhle agentuře se v dříve často psalo v The Sun - nedodržují hygienické postupy při přípravě a skladování potravin a tak tam několik britských svateb skončilo těžkými salmonelami s hospitalizacemi. Myslím, že odškodné ještě řeší soudy. 

Raději česká jitrnice a panák vodky, než krevety se salmonelou a koktejl s metylem.

0 Citovat

Dámy (zejména StázkaL), ještě že tu někdo před pár dny publikoval cestopis o tom, jak si zařídit svatbu v zahraničí bez agentury. Dokonce si myslím, že jsem to byl i já sám. :)

Když vidím, jak je tady Yachtwedding populární, neodolal jsem a v poslední části cestopisu jsem musel rovněž doplnit pár řádků o této agentuře.

https://www.cestujlevne.com/cest...-pest-1167

Věřte mi, že propagace ve formě cestopisu je lepší cesta. Na rozdíl od pár desítek uživatelů, kteří tohle vlákno čtou jsou cestopisy mnohem častěji zobrazovány ve vyhledávačích a jejich čtenost se počítá v tisících.

1 Citovat

@Danny šíleně dlouhý, ale přečetl jsem to. Klobouk dolů kolik času jste tomu věnovali. Díky za to, že teď mám aspoň představu, jak to probíhá. 

0 Citovat

Yachtwedding - to je ta agentura co nakazila celou svatbu salmonelou?

0 Citovat

Ne, to je ta, co tam vojeli i družičky... Bič a pryč od nich!

0 Citovat

To jsou Ti, jak po cestě zpátky kouří teplý stevardy?

0 Citovat

Jj, to jsou oni.

0 Citovat

Já bych se také ráda vdala - seženou mi v jachtvedink i manžela?

Já jsem tedy dost náruživá a také hodně piju...tak potřebuju někoho kdo to ustojí.

0 Citovat

Надежда Константиновна Крупская napsal(a):

Já bych se také ráda vdala - seženou mi v jachtvedink i manžela?

Já jsem tedy dost náruživá a také hodně piju...tak potřebuju někoho kdo to ustojí.

 

Kočko, chybí ti tam čárka, jinak je to inzerát pár excellence 🍸😁🤷‍♀️

0 Citovat

Надежда Константиновна Крупская napsal(a):

Já jsem tedy dost náruživá a také hodně piju...tak potřebuju někoho kdo to ustojí.

Toho bych se nebál, jde jen o to zvolit správné pořadí...

0 Citovat

A čo tak rozvody v zahraničí? Nejaké grand finále

0 Citovat

jj, vezmi nás sebou a taky ti zatlačíme na pilu... 

0 Citovat

Tobě tam tu pilu asi foukneme taky... 

0