Svatba v zahraničí
Já měl svatbu v San Franciscu v 90.letech, kdy ještě hodně zdejších diskutérů tahalo kačera a internet se pomalu přesouval z debat v anarchistických kroužcích mezi širší veřejnost. Někde jsem na webu dohledal osobu s pověřením oddávat, všechno se domluvilo po emailu, jak jsem se dozvěděl později, tak nás fotil bývalý fotograf McHammera, vlastní svatba proběhla v japonské zahradě, u nás tehdy svatby mimo oficiální místa moc nešly a byl to jeden z důvodů, proč svatba v USA.
Uznání svatby chvíli trvalo, ale nakonec mě k tomu manželka dotlačila;-)
SF je kolébka Hippies a je známo liberálním přístupem k LGBT komunitě, zejména čtvrť Castro.
Ahoj, my jsme měli původně svatbu zakoupenou jinde, ale kvůli pandemii to nešlo a paní úplně přestala komunikovat. Ozvala se až po dlouhé době, prý měla covid a skončila na jipce a tak. Naštěstí jsme tam měli zaplacenou jen malou zálohu, tak jsme ji oželeli a zrušili to. Svatbu jsme přesunuli na letošek a koupili to u yachtwedding.cz, protože už nechci být závislá na jednom člověku, který může kdykoliv vypadnout. Jsem s nimi zatím spokojená a už jen komunikace lepší než jsme měli předtím s tou paní, tak se těším a pak poreferuju :-) bereme se už za 14 dní na Rhodosu :-)
No ale tahle agentura se specializuje hlavně na svatby tranďáků a LGBT komunitu. Nic pro heteráky...
Yachtwedding.cz nekvalitní svatby, místo švédských stolů nabídli francouzská okna, oddávající vyvolal démona, loď se potopila, svědkové uplavali, nevěstu sežral žralok, dodnes jsem na opuštěném ostrově s tchýní a yachtwedding.cz nehodlá situaci řešit!
Ahoj, taky má zkušenost - před 2 lety se sestra vdávala na Mauriciu a měli tam rovnou i svatební cestu. Všechno jim zařizoval právě Yachtwedding a byli moc spokojení.
A cestou zpět ještě vykouřila v letadle kapitána, druhého pilota a stevarda a ten byl gay, ale měl smůlu, že před ní nestihl utéct.
Asilina napsal(a):Holky díky za tip - taky bych chtěla svatbu snů u moře :) Zkusím to nadhodit příteli, třeba nebude proti.
O téhle agentuře se v dříve často psalo v The Sun - nedodržují hygienické postupy při přípravě a skladování potravin a tak tam několik britských svateb skončilo těžkými salmonelami s hospitalizacemi. Myslím, že odškodné ještě řeší soudy.
Raději česká jitrnice a panák vodky, než krevety se salmonelou a koktejl s metylem.
Dámy (zejména StázkaL), ještě že tu někdo před pár dny publikoval cestopis o tom, jak si zařídit svatbu v zahraničí bez agentury. Dokonce si myslím, že jsem to byl i já sám. :)
Když vidím, jak je tady Yachtwedding populární, neodolal jsem a v poslední části cestopisu jsem musel rovněž doplnit pár řádků o této agentuře.
https://www.cestujlevne.com/cest...-pest-1167
Věřte mi, že propagace ve formě cestopisu je lepší cesta. Na rozdíl od pár desítek uživatelů, kteří tohle vlákno čtou jsou cestopisy mnohem častěji zobrazovány ve vyhledávačích a jejich čtenost se počítá v tisících.
@Danny šíleně dlouhý, ale přečetl jsem to. Klobouk dolů kolik času jste tomu věnovali. Díky za to, že teď mám aspoň představu, jak to probíhá.
Já bych se také ráda vdala - seženou mi v jachtvedink i manžela?
Já jsem tedy dost náruživá a také hodně piju...tak potřebuju někoho kdo to ustojí.
Надежда Константиновна Крупская napsal(a):Já bych se také ráda vdala - seženou mi v jachtvedink i manžela?
Já jsem tedy dost náruživá a také hodně piju...tak potřebuju někoho kdo to ustojí.
Kočko, chybí ti tam čárka, jinak je to inzerát pár excellence 🍸😁🤷♀️
Надежда Константиновна Крупская napsal(a):Já jsem tedy dost náruživá a také hodně piju...tak potřebuju někoho kdo to ustojí.
Toho bych se nebál, jde jen o to zvolit správné pořadí...