Mikirova posledná cesta
S veľmi ťažkým srdcom píšem tieto riadky, no bol som oslovený, aby som Vám oznámil veľmi smutnú správu. V utorok 13. septembra náhle opustil tento svet náš najobľúbenejší "Ír" Mikir.
Nech ti je Michal zem ľahká a tam niekde hore, kam Ryanair nelieta, si užívaš večné Kanárske.
Odpočívaj v pokoji.
Kdo v srdcích žije – neumírá...
A já jsem si myslel, že ten obrázek v cestopisech je nějaká recese :( Nech je ti země lehká.
https://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I
Tak si kupte jednu u O'Learyho a zavzpomínejte ;)
Nikdy mě tak nes... jako mnohé jiné tady, měla jsem pro něj pochopení, bude mi fakt chybět...jen doufám, že to nebyl Covid 😢
Cože? Fakt? A když jsem tohle fórum otevírala, říkala jsem si, že to s tím trollením Mikira někteří už fakt přehání.
Je mi to líto a upřímnou soustrast rodině.
Bude mi tu chybět a jako vzpomínku si asi zaletím někam s Ryanairem.
Upřímnou soustrast přátelům a rodině. Neznala jsem ho, ale je to pocit, jako když vejdete do hospody a chybí štamgast.
Sice ty jeho příspěvky byly pořád na jedno brďo (Kanáry a Ryanair) a nemělo to moc hlavu ani patu, ale bude tady chybět ...
Připiju si na Kanárech v říjnu na něj
[citace="Alena Svobodová"]
Upřímnou soustrast přátelům a rodině. Neznala jsem ho, ale je to pocit, jako když vejdete do hospody a chybí štamgast.
Presne ako píšete, bude tu chýbať ☹️
No, nějak si nedokážu představit, že už to neokomentuje... Nebyla to vždycky legrace, ale Michael O'Leary by měl zamáčknout slzu. Pořád si říkám, že napíše, jak nás vypekl - Mikir...
Vzpomínám na Mikira, jak mi ochotně radil při plánování naší cesty do Irska a i potom se zajímal, jak cesta dopadla a jak se nám v Irsku líbilo. Ach jo, bude mi tu chybět...
Upřímnou soustrast rodině, bylo to tu s ním fajn.