Hledá se pár dobrých duší, které chtějí v předstihu otestovat naší novou fičuru k notifikacím.. Potřeba od vás bude akorát podání hlášení podobě nedostatků / případných vylepší / celkové spokojenosti. Podmínkou je prohlížeč Chrome.. Pište sem, do zpráv poté zašlu link ke stažení. Díky  .

Beta testeři

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Beta vzhled je velmi moderní (respektuji, ačkoliv dlaždice nemusím). Na monitoru 2560x1440 je vše velmi velké a vejde se toho na monitor dost málo. Na plném fullscreenu jen 6 dlaždic a když to trochu zúžím, tak jen 4.

Dlaždice s akcemi: U ní bych ocenil i decentně uvedený stát. Např. u takové Mytilény opravdu z hlavy netuším, kde to je. Možná by bylo užitečné tam dát i info o letecké společnosti.

K nabídkám:
- V případě odletu z jiného letiště než v ČR, by bylo fajn mít tam rady, jak se tam dostat a s jakým předstihem.
- V případě víkendových výletů nebo i exotičtějších destinací by tam bylo fajn mít hrubou cenovou kalkulaci. Např. pro týdenní pobyt na Islandu počítejte přibližně 20.000 na osobu. Ubytování od 30 € na noc za hostel a 70 € za pokoj. Jídlo má vyšší ceny než v ČR. Pro pohyb po ostrově je vhodné si pronajmout auto. Ceny začínají na x € na den... Ona totiž třeba letenka z Katowic do Norska za pár stovek je skvělá, ale dost si rozmyslím jestli tam na týden letět, když kouknu na booking, kolik tam stojí na tu dobu ubytování. V případě Malediv nebo Jižní Afriky z hlavy už vůbec netuším, kolik to tam může stát a v případě velmi dobré akce nebo error fare už to vyhledat nestihnu. Loni jsem takhle trošku podstřelil Londýn s kalkulací, že ubytování a cesta z letiště nebude dražší než v Tokiu (a ona byla smiley ). Ppřitom jsem dával peníze stranou na Thajsko. Naštěstí to byl jen prodloužený víkend smiley

Chyba: Pro Akci do Nepálu se jako místo zobrazuje Istanbul.

Zatím se vracím ke staré verzi, která je pro mě přehlednější.

0 Citovat

Doufám, že ta hlášení přes žárovku fungují, jinak jsem psal hromady komentářů zbytečně. smiley

0 Citovat

I v nové verzi mi chybí listování komentářů v článcích, aby mi neunikly diskuse témat, která mě zajímají.

0 Citovat

kopecky:
- že ty jsi nikam nekliknul? smiley dopravu z/na letiště máš vždycky pod názvem a nejen to.. Prostě vše, co cestovatel chce vědět. Stejně tak ke konkrétní destinaci/zemi. Budeme ale vzhled upravovat pro víc intuitivní kliknutí.
- chybu v podobě náhledu a destinace upravíme smiley člověk se pak dozví víc – "proč"

J0x: vy nás ale zásobujete pane Karfík smiley (vše dorazilo, díky!)

literkl: je to tak, ale řešení je na cestě! smiley

0 Citovat

Dave: zrovna jsem se díval na letenky z Drážďan na Island a tam jsem nic neviděl.

0 Citovat

Ahoj,

Po rozkliknutí destinace v průvodci, není vůbec stabilní na Ipadu. Neustále hází chyby a refrešuje se

0 Citovat

Ja by som uvítal možnosť výberu avatara z tých vašich preddefinovaných, nakoľko nie som spokojný s tým čo mi náhodne vybralo smiley

0 Citovat

myslim, ze uz jsem to nekde tady v tematu cetl -
ale opravdu me irituje sirka horni listy, ktera je skoro pres celou obrazovku.
Libilo se mi, ze u stare verze jsem zapnul stranky a hned videl posledni akci.

a ty procenta "slevy" u jednotlivych akcnich letenek ve me evokuji to, ze jsem spis na slevovem portale smiley

0 Citovat

Bohuzel,jsem na I-padu a pri listovani beta verzi mi to porad skace do chyby...

0 Citovat

ipad ozkoušíme, nebo jaké konkrétní věci se dějí? Nějaká konkrétní chyba - chybová stránka?

výběr z avatarů bude smiley adhoc řešení bylo automatické přiřazení. Na druhou stranu jsem se nad tím pořádně zasmál...

šířka horní lišty je momentálně 400px, v detailu 500px + navigace. Už nemáme kam ubírat. Procenta ještě vyladíme jedním prvkem, který tam aktuálně chybí. Na rozdíl od slevových portálů skutečně porovnáváme ceny s „běžnými“ cenami. A co si budeme povídat, všichni chceme akční letenky a je fajn vědět, kolik vlastně ušetříme smiley jediný problém je, že slevové portály to prostě osírají a na celou věc hází špatné světlo.

0 Citovat

U vyhledávání starších akcí pro konkrétní zemi by mělo být jasně viditelné datum. Dost by to pomohlo v orientaci, kdy naposledy byly akční letenky, kdy tak asi obvykle bývají atp., bez nutnosti otevírat každý jednotlivý odkaz.

0 Citovat

Ahoj Dave,

zrovna se procházím po beta verzi a narazil jsem na jednu zvláštní věc při vyhledávání letenek. Používám kombinaci Mac + Chrome (odzkoušeno i v Safari) a při zobrazení výsledku vyhledávání mi panel CL překryje vyhledávácí nabídku (datum odletu, příletu atd. atd.). Navíc nemůžu ani přejít na další stránky nabídek, jelikož vidím cca prvních 5 nabídek. Můžu ti poslat screeny, pokud bys chtěl.

Měj se.

Vojta

0 Citovat

Ahoj Vojto, ano toto je zatím problém v nastavení celé služby. Propojení bude brzy funkční a pak už nic nebrání spuštění smiley

0 Citovat

Ak mam nejake doplnenie k letisku, tak to mam pisat kam? Tiez do modrej ziarovky? smiley

0 Citovat

Cokoliv do ní napíšeš se k nám dostane smiley ke všem obsahovým stránkám chystáme rozšíření o Doplnit/upravit info stejně jako je u destinací smiley

0 Citovat

Na základě velmi častých zpětných vazeb k vaší cestovatelské mapě jsme změnili špendlíky za vybarvené státy. Líbí? smiley

PS: Jasně, není to vždy ideální (USA, Brazílie, Rusko, Čína)... Odladíme někdy později, teď šlo o to vyměnit shluk špendlíků za zbarvenou mapu.

0 Citovat

Jo, tohle je rozhodně lepší smiley

0 Citovat

No rozhodne to vyzera ovela lepsie

0 Citovat

Ještě by to mohlo při přejetí myší ukazovat název země, případně by to mohlo být přímo rozkliknutelné na přehled o dané zemi. I seznam těch zemí v textové podobě by nebyl od věci, třeba hned pod mapou.

A druhá věc k tomu profilu (už to někdo tuším někde zmiňoval) - pokud pod tou mapou mám první tři ze zemí, které jsem navštívil, a kliknu na odkaz "Zobrazit další země", měla by se mi, dle mého, zobrazit stránka s dalšími zeměmi, které jsem navštívil, a ne se všemi zeměmi.

0 Citovat

neviem ci sa spominalo, alebo to tam uz aj dokonca je, ale mohla by sa pridat funkcia pre stalkerov a vykradacov bytov smiley
kde sa prave nachadzam, alebo kam sa chystam s pripojenym kalendarikom, kde sa daju naplanovat buduce cesty.

0