Pomalu se nám začíná enormě rozjíždět nová vlákna (témata) ve fóru. Je to určitě dobře, jen si říkám, zda není na čase trochu začít přemýšlet nad ucelenější strukturou. Jak vůbec fungujete na fóru? je to pro vás forma chatu na aktuální téma nebo studna informací, které musíte zdlouhavě dolovat? .

Fórum - nechat v chaosu nebo..?

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Jeste jednou jsem chtel podekovat za funkci skryt uzivatele. Snad nejen ja jsem si vsiml vyrazneho umravneni diskuze. Leosovi diky za moderovani a vytvoreni vlakna na Covid. Jen se ptam, proc to trvalo tak dlouho? Nebo spis, co bolo to bolo, hlavne ze jsme se dockali.

0 Citovat

Kdo si me bloknul  a necte me  jeho vec ,ale cim dal vic zacinam mit pocit ,ze touto funkci se s toho stava paskvil a ne normalni  forum ,je to presne to co jsem cekal ,ze se stane  jakymkoliv moderovani a omezenim ,Skupina vyvolenych si bude psat mezi sebou sve  podle nich  ty spravne nazory  dalsi prikyvovaci jim budou  pricmrndavat  a utvrzovat se jak jsou ti pravi   a uroven fora pujde k ledu  Premyslim co s tim ,jestli to tady zabalit nebo jeste chvili vydrzet az zacnou odchazet ti co to vnimaji stejne jako ja ,,,

0 Citovat

To je pastva pro oci. Predpokladam zhrzely Ir breci ze cim dal min lidi cte jeho slinty a nedostava se mu duvodu dale zit.


screenshot-20210301-143556-firefox.jpg

0 Citovat

@mikir: Z mé strany poslední reakce na tebe, tímto definitivně končím. Fórum je od těchto změn naprosto skvělé, jeho kvalita jde opětovně nahoru, radí se tady lidem bez zbytečného spammu a omáčky a řeší se témata v tématech pro to určených. Tohle nemyslím vůbec zle, ale možná by ses měl zamyslet nad sebou a nad svým způsobem vyjadřování. Pokud vím, na konkurenčním fóru si dopadl také nevalně. Opravdu je vina ve všech lidech kolem tebe, v ostatních běžných uživatelích a v majitelích různých fór a nebo je chyba v tobě? Možná by bylo fajn mít trochu sebereflexe a ne buď kolem sebe kopat a psát něco o elitě a vyvolených (což vůbec nedává smysl, nikdo kromě Davida a Kryštofa tady nemá žádné extra práva), anebo se litovat, což předvádíš poslední dobou.

Je pro tebe opravdu tak těžké pochopit, že bohužel (pro tebe) naprosté většině uživatelů tady prostě tvoje způsoby vyjadřování, názory a tvoje neustále nepochopení základních pravidel internetových diskuzí vadí? Řečnická otázka, nemusíš odpovídat. Nikdo ti nezakazuje tvoje názory vyjadřovat, nepiš opět nic o komunismu, tohle je prostě vyloženě o tvé otravnosti. Třeba si naživo fajn chlap a dalo by se s tebou pokecat u piva, ale můj názor je, že vyloženě nezvládáš samotný princip internetových diskuzí.

0 Citovat

Jardo, ano, spravne. Ignorace je cesta. Tlacitko skryt uzivatele je elegantni cestou k udrzeni dobre nalady a k vyraznemu zprehledneni fora. Idealni stav by byl nulova reakce na tyto trolly, bez reakci se presunou jinam. Opravdu nikdo nepocita s tim ze by se jim snad rozsvitilo.

0 Citovat

Nabyl jsem dojmu, ze Mikir nabyl mylneho dojmu, že je tady v podstatě nějaký disident, ze je snad nejaka povinnost jeho nesmysly cist a když se někdo rozhodne jinak, tak je to cenzura.

Je zřejmé, že:

a) mikirovi opět unika podstata a smysl veci a důvody proč k tomu došlo (nic noveho)

b) ze to opravdu funguje, což je velmi pozitivní.

0 Citovat

Nemam na to co napsat demokracie neni o tom blokovat nepohodlne  diskutery ,Taky recnicka otazka  co chces  radit nekomu ,kdyz se v podstate neda nikam cestovat a srovnavat spamy  s mymi prispevkly ,asi nevis co je spam ,Omacka nekdy mohla byt otravna ,uznavam ,ale nikdo te nenutil to cist a reagovat  a o tom to je  A ze se s toho stane uzavrena skupina lidi ,kteri  jen rypaji do ostatnich ,co nezdili jejich nazor poznas za cas , V k,onkurencnim foru  jsem jasne videl, jak je to uzavrena skupina  a nemel zajem tam chodit ,takze jsem nijak nedopadl .Tady to bylo lepsi ,bohuzel to skoncilo  A ja se nelituju ,ovsem nepotrebuju v 63 letech aby me nejaci co jim jeste tece mliko po brade nadavali do debilu soustavne urazeli atd ,,,princip internetovych diskuzi je v cem ?  V te uzavrene skupine co nechces  videt ? Myslim ze by si prave oni meli zamest pred vlastnim prahem kdyz uz  pises o sebereflexi,,, 

0 Citovat

A jeste neco  dospel jsem k nazoru ,ze pokud  jste si tedy  schvalili  blokovani tak ho budu vyuzivat taky , napred jsem nechtel ,ale neustale reakce na muj opacny nazor me presvedcily  ze to vyzkousim , hlasit koho jsem zablokoval nebudu ,zatim jsem to zkusil na 3 lidech 

0 Citovat

Ano, příspěvek by měl nést info alespoň o autorovi.

Nedokonalosti omluvte, je to přeci jen první výstřel.

0 Citovat

@ mikir Co to meleš o blokaci nepohodlných diskutujících? Nikdo tě neblokuje, jen si každý dle svého uvážení nastaví, jestli ty tvé příspěvky chce číst, nebo ne. 

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Ano, příspěvek by měl nést info alespoň o autorovi.

Nedokonalosti omluvte, je to přeci jen první výstřel.

Jasan, hlavne je to vystrel správným směrem a to se počítá:)

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Ano, příspěvek by měl nést info alespoň o autorovi.

Nedokonalosti omluvte, je to přeci jen první výstřel.

Pro nektere i Posledni vystrel ... nikdo neni dokonaly , jen nekteri jsou dokonalejsi -))

0 Citovat

Mikire, nebreč tady a zkus si prosím najít nějakou jinou činnost v tvém životě. Sbohem a blok.

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Ano, příspěvek by měl nést info alespoň o autorovi.

Nedokonalosti omluvte, je to přeci jen první výstřel.

Vsak za ten prvy vystrel, funguje dostatocne dobre :)

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Ano, příspěvek by měl nést info alespoň o autorovi.

Nedokonalosti omluvte, je to přeci jen první výstřel.

Už v této podobně to dost pomohlo/pomáhá :)

0 Citovat

Davide díky.

A k Mikirovi - všichni ho už dobře známe, žije ve svém světě, který nemá s realitou moc co do činění a nikdy se nezmění. Nikdy nepochopí, že uživatelské nastavení na skrytí jeho komentářů není cenzura ani zásah do jeho ústavních práv, či zavádění komunismu. Ale to je jeho problém.

Chtěl bych vás ještě požádat, když uvidíte v diskusi, že se stáčí, kam nemá, krátkým příspěvkem ji usměrněte. Zřejmě jste si všimli mých dvou tří příspěvků a zdá se mi, že měly efekt. A nebylo to nic těžkého, složitého, ani to nezabralo moc času. Určitě výrazně míň, než si přečíst jeden příspěvek Mikira ;-) Čím více to lidí bude dělat, tím přehlednější bude fórum a nebude potřeba, aby David dělal další zásahy. Děkuji

0 Citovat

Uzivatekske nastaveni vytvori  uzavrenou skupinu lidi ,kteri si lidi s opacnymi nazory zablokuji a  po case nebudou mit o cem psat ,preju Leosovi  do jeho nove samozvane  kapitanske funkce hodne stesti

Na CL zustane normalni skupina lidi ,kde to bude  fungovat jako driv bez tech  ,co potrebuji jen prudit  a prosazovat svou pravdu ,Jak se zda vetsina lidi s CL se neptrebuje k zmenam ve foru vyjadrovat  ,coz podporuje mou uvahu  jen to budou lide co nebudou psat kazdy den , coz vlastne nevadi ,,,

0 Citovat

Mam taku otazku ohladne toho trojuholniku s vykricnikom.

Teraz som na nho klikol pri svojom prispevku, to znamena, ze som sam seba zaradil na ignore list a uz nebudem vidiet vlastne prispevky?

0 Citovat

Ignore list je vpravo dole v boxíku pod přezdívkou pod "Ignorovat uživatele" ;) Vykřičník slouží k nahlášení nevhodného příspěvku. 

0 Citovat

Vau, ono to funguje. Ignorujem sam seba :)

0 Citovat

Hm. Jak dlouho to trvalo přidat? Dva roky? Tři?

0 Citovat

Tak ještě naplánovat, kdy bude možné citovat dva příspěvky pod sebou a budeme zase o krůček blíž stavu před pěti lety.

0 Citovat

Fórum by mělo zůstat v chaosu. Inteligent to zvládne a blbce to odradí.

0 Citovat

Eh, to mi připomíná zablokovat vícenickové jedince, díky!

0 Citovat

Klidně blokuj, založíme si nového Karla a ten nikoho blokovat nebude.

0