Zdravím Vás kolegové, Už dál nemůžu ... Jak je možné, že lidi navštěvují tyto stránky, píší sem dotazy, postřehy, reagují na aktuální nabídky, mají zájem o individuální turistiku .... A POŘÁD DOKOLA TU KUPA LIDÍ PÍŠE TY STEJNÉ STUPIDNÍ DOTAZY! Né nemůžeš nastoupit v půlce letu ! Né nemůžeš volat na aerolinku/prodejce, když si koupil error za 6korun a neposlali tu po hodině ETIX Né nemůžeš prodat nikomu letenku nebo ji přejmenovat atd atd atd .... Ne nepřišel jsem si tu na tenhle topic vylívat srdíčko, ale spíš nabízím pár svých zoufalých postřehů. Co takhle udělat nějaký 101 naprostých základů tohodle cestování potažmo huntění letenek. A ten základ poslat odběratelům na mail nebo ho přišpendlit na fb a hl. stránku tady ... nebo něco vymyslet Pojďme něco vymyslet. Nějakou formu rychlé, nenásilné edukace. Tak, aby moje oblíbené CL bylo první mezi českými stránkami, které něco takového všem těm lidem poskytnou a vysvětlí. Dost se o tom v některých topicích psalo, že by to bylo potřeba a že to někde na webu už visí. .

Tahle nevzdělanost nás jednou zabije ...

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Opravdu kvalitní a přínosný vstup na fórum, navíc k rok starýmu tématu.

0 Citovat

Novy web poriesil velke ho .... dnes sa tu nejaka slecna registrovala len preto, aby sa mohla spytat ci na let s ryanom fakt musi mat pas lebo to tak pisu na stranke ... to iste sa rozoberalo pred dvoma tyzdnami vo vlakne ryanu, a tiez neviem, ci to nebol nejaky one man question profil.

Ludia sa pytaju dookola to iste, aj ked to maju napisane rovno pred nosom ... mozno by sa oplatilo stazit nejako registraciu :D urcite by to odfiltrovalo cast "lenivych" a idiotskych prispevkov

0 Citovat

Naprostý souhlas, kecy o tom, jak bude hned na úvodní straně nějaké " cestovatelské desatero" zůstaly jen kecy a jeden se dál. Hlavně by to chtělo zájem to nějak systémově vyřešit a ne o tom jen plkat.

0