Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Akční letenky?

0 Citovat

Petr76 napsal(a):

Na WP stále nefungují dlaždice, po kliknutí se nic nestane.

Tohle by už mělo být fixnuto.

0 Citovat

Ja sa musim priznat, ze tiez tejto kritike fora nechapem. Chodila som sem kazdy den predtym a aj kazdy den teraz, okrem mozno prvych dvoch tyzdnov po spusteni, lebo to bolo vtedy fakt neprehladne. Momentalne mi tu okrem SZ asi nic nechyba. Pride mi to prehladne, vyhladavanie mam pocit tiez uz funguje, hodi ma to na prvy neprecitany prispevok, co je super. Neviem, asi som menej narocna alebo co :)

1 Citovat

Ve Firefoxu mi nefunguje "plusko" pro přidání fotky (nijak nereaguje, nic se neotevře). V Chromu funguje v pohodě.

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Jsme ve fázi, kdy jsme skutečně vypustili poloviční produkt toho, co bylo. Souhlasím, unáhlili jsme se.
Největší problém je v tom, že každá funkce je nyní už na týden práce a nelze dělat rychlé nápravy během dne. Ty jsme díky vám odhalili a zapracovali, nyní se soustředíme na pokročilejší – složitější – funkce.
Třeba nahrávání obrázků :) pluskem v editoru přidáte fotky nebo je rovnou do editoru přetáhněte. Následně je nechte přílohou, nebo jako v phpbb je kliknutím přidejte do obsahu:
Ještě dotáhneme funkci smazání přílohy.

Chválím přidání příloh. Fungují už ale odkazy?
www.cestujlevne.cz
http://www.cestujlevne.cz
[url]www.cestujlevne.cz[/url]

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Jsme ve fázi, kdy jsme skutečně vypustili poloviční produkt toho, co bylo. Souhlasím, unáhlili jsme se.
Největší problém je v tom, že každá funkce je nyní už na týden práce a nelze dělat rychlé nápravy během dne. Ty jsme díky vám odhalili a zapracovali, nyní se soustředíme na pokročilejší – složitější – funkce.
Třeba nahrávání obrázků :) pluskem v editoru přidáte fotky nebo je rovnou do editoru přetáhněte. Následně je nechte přílohou, nebo jako v phpbb je kliknutím přidejte do obsahu:
Ještě dotáhneme funkci smazání přílohy.

Chválím přidání příloh. Ale stále nefungují odkazy! Což je podle mě mnohem větší mínus.

0 Citovat

Od teď už i odkazy :) https://www.cestujlevne.com/disk...evek-44195
Stačí jen vložit link, bez zbytečných [url] aj. kódů

0 Citovat

tak budem konkretnejsi. presiel som vyhladavanie AL a co presne niekedy pouzivam a co mi chyba vo vyhladavani tu:
- nie je mozne nastavit moznost "presna zhoda" vs "ktorykolvek z vyrazov"
- nie je mozne nastavit "zobrazit vysledky ako prispevky"
- nie je mozne nastavit sorting podla casu vzostupne / zostupne
- vo vysledku vyhladavania nie je vidno, kedy bol pridany posledny prispevok a kolko prispevkov ma dana tema, tzn pri obecnejsom dotaze sa prekusavam temami s par irelevantnymi prispevkami len preto, ze obsahuju klucove slovo
- nie je mozne vyhladat autora

0 Citovat

Ted jsem tu chtel odpovedet na dotaz co nejvic kazi forum , je to porad po mesici a pul dokola ..neprehlednost , slozitost vyhledavani , spatna orientace , co je prvni co posledni , ted mi tu treba nenaskocila lista na psani kdyz jsem chtel odepsat s citaci .,..proste zatim bohuzel ...myslim ze to tu psalo uz dost lidi , ze tu chodili temer denne a dneska prijdou jednou za mesic ...zmenilo se to, mam pocit trosku i obsahove , treba i v tech akcich vic nez zdeleni kolik procent tou akci usetrim a kolikrat do roka se opakuje ,bych treba uvital pruh pres obrazek ze akce je uz neaktualni , pokud je funkcni budiz ..ale kdyz napriklad Kreta 4* hotel za 6990 all inckusive stale visi a az po rozkliknuti zjistim ze to vlastnne bylo funkcni 20 minut po zverejneni navic asi Invia to nikomu za tu cenu neprodala , tak to moc dobre neni, , ponechavam stranou ze hotel ma spatne recenze a je 25 km od Heraklia a dle meho nazoru na horsim miste ( na Krete jsem byl 2x )
Nebo jiny odkaz co se jevil zajimave z Katowic na skandinavsky venkov za 498 Kc ,,,, letiste je podobna dira jako to druhe na opacne strane fjordu kam uz Ryanair prestal litat , kolem nic neni a ke krasam norske prirody to ma skutecne hodne daleko ,..no cena tomu odpovida ,,,
Ale nic ve zlem je to jen muj subjektivni nazor k te me poznamce o jiste obsahove zmene

0 Citovat

Není snad obecenstvo svéprávné natolik, aby samo posoudilo nakolik je nabídka zajímavá či nikoli ? PS: Vy jste na ZŠ neměli předmět kde by vysvětlili jak vypadá česká věta a/nebo osvětlili záhadu rozdílu mezi tečkou a čárkou?

0 Citovat

Pripomienka k tým URL adresám, ale to ste si asi všimli už aj vy -> string.string ani ..string naozaj nie je url adresa :)) tam by sa hodil nejaký sofistikovanejší filter... ale dal by som to kľudne len na www a http. Adresy v tvare google.com to naozaj nemusí linkovať napriamo.

0 Citovat

Asi se k tomuto řešení nakonec uchýlíme. Myšlenka vše zjednodušit na úplné minimum není vždy ta správná :)

0 Citovat

I-pad stále nefunguje normálně, při vyhledávání ( např průvodce destinacemi), pořád padá. Nejde mi z něj také přidat odpověď do fóra (tlačítko Odeslat střídavě modrá a červená, that's all). Jinak jako pozitivní věc beru první Daveovu sebereflexi, že se při spuštění fóra unáhlili

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Největší problém je v tom, že každá funkce je nyní už na týden práce a nelze dělat rychlé nápravy během dne. .

To je znak veľmi zlého návrhu.. Naozaj mám pocit, že to kódia amatéri.

0 Citovat

"Otázkou je, co je přesně ta věc, která fórum kazí? Dokáže ji někdo pojmenovat, ukázat na ni?"

Špatná funkčnost a ještě horší přehlednost (obecně, nejen fóra).
Zaznělo to tu už x-krát od několika lidí nezávisle na sobě. Zřejmě to ale z nějakého důvodu nechcete slyšet!?!? Formát fóra phpbb byl naprosto dostačující a především velmi přehledný, editace ve stylu Word byla jednoduchá a zažitá právě z práce s textovým editorem nebo z jiných fór. Opravdu si myslím, že zcela zbytečně vymýšlíte vymyšlené.
Jiným příkladem může být vyhledávač letenek. Proč bylo nutné měnit původní verzi, když ta nová umí defaultně jen zpáteční letenky a jakákoli modifikace požadavku vyžaduje opakování hledání? Opět mi uniká smysl takové změny (k horšímu)?
To, že i po šesti týdnech odkazy v menu vpravo nahoře odkazují jinam než by měly (např. kliknutí na "Fórum" vás překvapivě přivede na Cestovatele) a nikdo to stále neopravil je dost stěží pochopitelné.

0 Citovat

Ono, moc nema smysl zde prispivat, je to Vas web a muzete si s nim delat co chcete. Jak jiz jsem zminil to "zlate vejce" forum a komunitu lidi okolo, jste znicili. Jeden muj oblibeny vyraz "rozklikali :-)"

Dal bych normalne rollback databaze stareho fora a tech par novych prispevku, co tady nahodou vzniklo vyexportoval a naimportoval, pripadne pohrbil.
Ten cas, ktery jste tomu jiz zcela urcite venovali, ty hodiny a nejak nevidim vysledek prominte no. To co Vam slo nejlepe v minulosti, byt prvni a informovat o nove nabidce posledni dobou nejak drhne...

Klidne si dejte zde hlasovaci pool jak to citi ostatni lide.

P.S. Jen muj soukromy nazor homepage ignoruji uplne. Forum nakouknu obcas a zavru. Radeji jiz chodim jinde no. Hodne stesti, dekuji za Vasi praci a krasne cestovani.

1 Citovat

Nekonečné načítání stránek na ipadu řešíme – už je to poslední ze 3 krizových bodů k nápravě.
guessWho, možná jsem se špatně vyjádřil. Funkce berme jako nahrávání a práce s obrázky, soukromé zprávy, atd. Prostě složitější věci, ne rychlé úpravy a hotfixy.

0 Citovat

Ahoj, díky všem za zpětnou vazbu, kterou sem posíláte. Víme, že to teď možná vypadá, že se nic neděje. Není to tak, jen nechceme provádět adhoc změny bez rozmyslu, navíc některé problémy jako padání iPadu prostě nemají snadné řešení. Takže vyhodnocujeme reálná data z návštěv, feedback ve fóru a další zdroje a mezitím připravujeme změny.

Jedna z věcí, kterou řešíme, je hlavní stránka a styly, které jdou napříč webem. Chceme ubrat potřebu scrollování, vyřešit lépe odznaky s procenty úspory u akcí atd. Máme už jeden alternativní návrh toho, jak by mohla stránka vypadat. A budeme moc rádi, když se na něj podíváte a řeknete nám svůj názor.

Mrknout můžete tady: https://invis.io/25BMI5GJR (nebo v obrázku v příloze).

Dodám jen, že to je pouze verze pro desktop, abychom tu neřešili i responsive a nebyl v tom zmatek.

Díky všem, co se zapojí do diskuze.


cl-home-page.jpg

0 Citovat

Zdravim , pridal jsem ted do fora prispevek na cestovatelske vyhoreni , chtel jsem pak udelat opravy textu a rozdelit odstavce , pokazde kdyz jsem udelal novou upravu me odstavce i ty opravene naskakaly do puvodni prvni verze , jestli naskalaly zmizely zpet i carky ktere jsem opravil nevim ztratil jsem pri 5 pokusu trpelivost , cely text jde sice roztahnout , ze ho muzu videt naboku mi to ukazuje to + ale stahnout nebo neco udelat dal nejde , nebo alespon nevim jak , take uz jsem vzdal odpovedi s citaci protoze se mi neukaze pak okno na psani ...jo a jeste jsem zjistil ze uz nemam cestovatelskou mapu ,, mozna ze byla jen u tech nejvetsich cestovatelu ,ze kterych jsem uz vypadnul, slibovali jste myslim i flightdiary ...vim asi jsou jine problemy a vse se resi za pochodu , nebylo by ale lepsi se alespon u fora vratit k te puvodni verzi ? Irska mentalita spociva v tom , ze kdyz neco funguje tak se to nemeni i kdyz by to nove bylo lepsi -) Dost jsem si na tenhle pristup musel na pocatku zvykat ...ale dneska po 14 letech zivota v Irsku vidim ze na tom neco je -) jo a taky jsou palicati -) ,ale ja vim jsou to vase stranky,,,,,

0 Citovat

Mikir, jaký je problém s citací? Když chceš citovat, měl by ti textový editor vyskočit pod konkrétním příspěvkem s citací, abys ji mohl případně zkrátit a ocitovat jen něco, a klasicky do něj psát. Tak to bylo na phpbb.
Pravda, zatím nenatahujeme editor na výšku, to přijde.
Formát komentáře po editaci je bug, který se objevil až po přidání funkce editace. Dřív to vidět nebylo :)


citace.png

0 Citovat

Bug s editací a zmizením odstavců vyřešen.

0 Citovat

David Eiselt no rozhodne se to takto nechova , bud se mi neukaze zadny textovy editor a nemam tedy jak psat , nebo coz jsem zkusil ted , se mi ukazala moje citace a ne ta tva ktera zacina Mikir ...

0 Citovat

Myslím, že už to tady možná zaznělo, ale nemohl by být u diskuzí uvedený reálný čas- např. Mikir 18:50, namísto Mikir před čtyřmi hodinami? Je to možná detail, ale fakt mě to zlobí;-), nechce se mi koukat, kolik je hodin, a potom odečítat.

0 Citovat

Nebo si tu nechte to před 4 hodinami, ale na mouse over tam připište přesný čas.

A další menší bug - když odpověď na téma začne další stránku, není vidět, protože zůstanu na té stejné stránce jako jsem byl. Pro mě docela matoucí.

1 Citovat

Bylo by fajné mít možnost nějak přesunout v profilu zemi, kterou plánuji navštívit, mezi navštívené :-) Teď jsem třikrát mazal a přidával :-)

1