Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Pri príspevkoch (letenkách) by nebolo ešte zlé zobraziť tooltip ohľadom presného dátumu príspevku. Keď človek hľadá niečo spätne a vidí dátum "pred rokom" mu to moc nepomôže.

0 Citovat

guessWho napsal(a):

Pri príspevkoch (letenkách) by nebolo ešte zlé zobraziť tooltip ohľadom presného dátumu príspevku. Keď človek hľadá niečo spätne a vidí dátum "pred rokom" mu to moc nepomôže.

Už to tu zaznělo několikrát a naprosto souhlasím.

0 Citovat

Potom je otázka prečo to tam ešte nie je, to je záležitosť 2 minút.

0 Citovat

Nevím proč to cpát do tooltipu, normálně bych to nahradil v textu.

0 Citovat

Tooltip je na to vhodnejší nakoľko pri akciách, ktoré sú staré 1 týždeň je lepšie keď je napísané pred x dňami, pred 1 mesiacom a pod. Takže rozhodne treba oba údaje.

0 Citovat

Taky bych chtěla vědět,kdy konkrétně byla určitá akce na letenky,údaj -před rokem, je na nic.

0 Citovat

vcera som chcel uploadovat fotku zmrzliny na mobile (Chrome/Android 6.0.1) a nic. Takisto na mobilnej verzie fora sa neda editovat prispevok. Jedine po prepnuti na desktopovu verziu.

0 Citovat

Prosím, kde najdu ten článek o kompenzaci za zpožděný let?Kdo se tu má vyznat!

0 Citovat

No, je pravda ze stranky a hlavne forum je teraz chaoticke a v podstate opak "user friendly" stylu.

Kazdopadne ale nieco o problematike ktora ta zaujima bolo popisane aj na fore. Mozes vyuzit funkciu hladania a zadat "kompenzace", vyroluje ti slusne mnozstvo tem s touto problematikou.

Alebo sa prepnut na fore z "Aktualni temata" na "Vsechna temata" a tam sa prehrabavat v podkategoriach

0 Citovat

@kaina, presne, clovek si plati internet a takyto servis:)

ale pravdu mas, bol myslim niekedy samostatny clanok o tom, ale vyhladavanie uz da len odkazy do fora

0 Citovat

Kompenzace zde https://www.cestujlevne.com/blog...ozdeny-let

Kluci teď finišují práce na Rally Bohemia (jede se o víkendu), takže CL teď dva týdny stojí. Pak máme nějaké priority, které odbaví v průběhu měsíce všechny zde napsané podněty.

0 Citovat

Kluci už "finišují" hodně dlouho a je to tady stále novátorský děs.

0 Citovat

chtělo by to hlavně pořádný akce, oproti loňsku touhle dobou je to bída...

0 Citovat

Čau, omlouvám se předem, jestli už podobná diskuse proběhla, nestihnu si projít celých 600 příspěvků ve vlákně :) Takže rychlý dotaz/návrh - nedal by se upravit newsletter tak, aby bylo možno nastavit, že by mailem chodily jen akce, které se vztahují k určitému letišti odletu? Tzn. teď sice můžu nastavit, že chci jen akce pro Evropu nebo Asii, ale už ne, že mě zajímají pouze akce s odletem z Prahy nebo Vídně a nezajímají mě třeba Katowice a Krakow. Docela by to pomohlo a úprava by možná nemusela být až tak těžká. Popřemýšlejte. Dík ;)

0 Citovat

Tuhle funkci doposud nebylo možné automatizovat, ale už máme návrh, jak s tím pracovat v obsahu, takže překlopení do newsletteru bude to nejmenší.

Pak je ale otázkou, co takový Bangkok za 2 tisíce z Milána?

0 Citovat

Super, díky :)

No a co to zkombinovat, dát tam možnost zaškrtnout třeba "Mega hity dostávat vždy"? Tím by se asi pokrylo dostatečně vše zajímavé.

0 Citovat

U hledání mi chybí datum příspěvku. Třeba tady je hromada akcí, ale v seznamu nalezených příspěvků se nedá orientovat časově. A proklikávat každý nalezený příspěvek nechci. https://www.cestujlevne.com/vyhl...query=lima

0 Citovat

A u příspěvků taky chybí datum :-( Stáří se dá zjistit jen z komentářů. https://www.cestujlevne.com/akcn...u-2-710-kc

0 Citovat

Tak jsem dnes potřeboval zjistit zpětně nějaké info ze svého cestopisu po Bolívii, který jsem tu sesmolil a zjistil jsem, že ze všeho zůstal akorát první a poslední den ze všeho textu, co jsem tu vypotil. Jinak vše pryč. Nějak ten přechod nebyl ideální.

Pravda, moje chyba, mám mít svůj web/blog.

0 Citovat

Aktuálně se dělá na doimportování chybějícího obsahu – phpbb to zaobaloval do divných tagů když došlo k tučnému písmu atd., takže se tento obsah vypustil.

0 Citovat

Neudělali jste zase nějakou změnu ohledně zobrazení čtených/nečtených příspěvků ve fóru někdy počátkem července?

U všech témat se mi poslední dva, tři týdny zobrazuje, že tam jsou nové odpovědi bez ohledu na to, zda jsem dané téma v minulosti četl nebo ne. A diskuze, které jsem v posledních pár týdnech neotevřel, mi najednou ukazují jako nové odpovědi všechny odpovědi od doby založení dané diskuze, což jsou někdy i stovky příspěvků sahajících až někam do roku 2013.

0 Citovat

Pridam se taky k dotazu na strankovani , proc nemuze byt nahore nejnovejsi ( posledi prispevek ) a musim klkat na od nejnovejsich ? , aby mi to takto nabehlo

0 Citovat

Zadal jsem dotaz do sekce "Letiště", zpráva se odesílala několik minut (stránku jsem neobnovoval), poté se objevila 4x a bohužel se mi tři totožné dotazy nedaří smazat (objeví se okno s varováním, že zpráva bude smazána, ale dotaz nadále zůstane ve fóru). Testováno přes prohlížeč Chrome (Verze 59.0.3071.115), Opera i Edge.

0 Citovat

Dave prosim, vratme sa ku klasickemu BB foru :D kde to vsetko funguje ako ma a frci aj Tapatalk

0 Citovat

tonic napsal(a):

Dave prosim, vratme sa ku klasickemu BB foru :D kde to vsetko funguje ako ma a frci aj Tapatalk

Odpovim ti za Dava , protoze ten to proste tak na plno napsat nemuze a asi ani nechce

Nelze se vratit , protoze nekdo musi ty stranky zivit , proc je dneska moderni grafika ala Kiwi misto jednoduchosti ? proc jsou odkazy na cestovky , chartery , vyhledavac letenek taky nenabidne nejlepsi cenu ,. ale spis klasickou letecekou spolocenost , obsah se proste zmenil v komercni zalezitost ,, ber nebo nechod ...tak to vidim ja , sice mi to vadi , ale chodim dal

K cemu mi je napriklad vcerejsi nabidka Neckermanna na letenky ,kdyz uz neni ani jedna . proc musim na to klikat , abych se to dozvedel ? je tak slozite dat pres obrazek cerveny pruh ? nebo to proste stahnout ? ( Samozrejme to vim ...komercni zalezitost )Tvrdosijne uvadene procenta kolik usetrim jsou porad dulezitym udajem i kdyz se hodne cestovatelu vyjadrilo ,ze je to uplne zbytecne a takto se proste da pokracovat i v jinych vecech

Vysvetleni proc treba obsah nemuze byt po novu komercni ,ale forum by zustalo stare , si vysvetluju jedine v tom , ze je treba pritahnout nove lidi , nakonec to ukazuje i spojeni otazek naprostych zacatecniku a fora , zacinaji se ve foru objevovat i spekulativni prodejni akce nebo relama na neco , neco se zablokuje a smaze neco asi unikne

Uprimne s te stare party co tu chodila a nejvic krituzuje to nove .lze ocekavat nejaky financni prinos ? , je to asi tak jako si najdu promo kod na parkoviste zadam ho vyuziju slevu a vic me to nezajima , jiste vymena cestovatelskych zkusenosti zdarma je super ,ale jak se rika kamaradi budme ,ale z hrusky dolu -) holt to nekdo zaplatit musi

0