Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Oproti tomu co bylo doposud je to krok kupředu správným směrem. Škoda jen, že vyhledávání funguje jen? na inzerované akce, což je mi k prdu, že v říjnu 2015 byla akce tam a tam a kde jsou maximálně ty samé stupidní dotazy.

Veškeré informace z fóra jsou víceméně ztraceny, protože je nelze zpětně dohledat.

0 Citovat

Uvítal bych jméno autora příspěvku vlevo u časového údaje, nad příspěvkem. Teď jsem pročítal jakési vlákno a na závěr jsem si uvědomil, že jsem to vnímal v podstatě jako souvislý text, aniž bych tušil, od koho jednotlivé příspěvky jsou. To jméno vpravo je jaksi mimo zorné pole.

0 Citovat

- medzery v datume su sice spravne, ale zbytocne

- pripajam sa, aby bol autor vlavo

0 Citovat

@David Eiselt

pisu s Windows Visa pres Google Chrom i kdyz vlastne na Viste by Google Chrom fungovat nemel , obcas zkousim i Firefox a Mozilu XP mam v cestovnim malem tak jen z cest , porad me tam sviti 1 osobni zprava ale otervrit to nejde ani kdyz kliknu ted kliknu na napsat zpravu u dotazu tak se mi ukaze jen konverzace David Eiselt a mohu vepsat mou odpoved ,. ale tim to konci zadna moznost odeslani nic ...

0 Citovat

@David Eiselt

Takze na jinem novem pc s Windows 10 a Google chrome se mi podarilo osobni zpravu precist , bohuzel odpoved sice vepsat jde ale odeslat uz nelze protoze neni na co kliknout .

0 Citovat

cizy napsal(a):

- medzery v datume su sice spravne, ale zbytocne

Gratuluji, vyhráváš bludišťáka za nejhloupější argument ve fóru!

cizy napsal(a):

- pripajam sa, aby bol autor vlavo

Na phpbb fóru byl autor taky vpravo. Celou dobu se tady skuhrá, ať je fórum jako na phpbb, a když se vrátí autor doprava, tak je to zase blbě. Mám pocit, že tady už se vymýšlí hovadiny jen proto, aby si lidi mohli rýpnout.

0 Citovat

Tak hlavne, ze si si rypol ;)

Nejak nebrojis kvoli zapisu casu, podla normy to ma byt s bodkou namiesto dvojbodky, ci to je ok?

Len pre info: phpbb vie profily vpravo aj vlavo. IPB aj vbulletin maju napr defaultne profily vlavo.

0 Citovat

Ale ja musím uznať, že na telefóne je to fajn. Dúfam, že upload foto ide

Edit: ide, som spokojný :D


img-20170819-091858.jpg

0 Citovat

cizy napsal(a):

Nejak nebrojis kvoli zapisu casu, podla normy to ma byt s bodkou namiesto dvojbodky, ci to je ok?

Nebrojím, protože „ČSN 01 6910 umožňuje místo tečky používat jako oddělovač hodin a minut dvojtečku.“ ;) (Zdroj: http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=820)

Ale to je asi fuk, řešme podstatné věci. Já jsem tady předtím taky psal všemožná vylepšení a posléze jsem uznal, že to nejsou vůbec zásadní věci „mající vliv na funkci“. :)

0 Citovat

V soukromých zprávách byly naimportovány konverzace z phpBB. Historie se tak přesunula a zprávy sloučily do jednoho chatu s konkrétní osobou ;)

0 Citovat

V title máte "Disukze"

0 Citovat

Díky, opraveno.

0 Citovat

Když otevřu např. Tip na letenky do New Yorku za 2800,- je tam asi 75 komentářu. Když je komentář starý 24hod. a méně tak je vše ok, ale když je např. komentář už 2 dny starý, pořád se u něj píše včera.

Např. Včera v 14:35 jenže ten komentář není ze včera (pondělí), ale je z neděle.

Edit: Už jsem na ten systém přišel, je trochu matoucí, ale je to detail. Ono je to samé i s tipama na letenky. Např. V ponděli 15:30 jste dali tip na let do Mongolska. v čtvrtek 10:15 to bude psát přidáno před 2dny, zřejmě proto že ještě nebylo 15:30. Tedy čas se neorientuje půlnocí, ale časem kdy to bylo přidáno.

Ještě dotaz mimo téma.. Jde nějak změnit jméno?

0 Citovat

V blogu nefunguje odesílání komentářů. Proto tam asi žádný není :-) Zkoušel jsem to 2x a furt tlačítko píše Odesílám ..

Tak dotaz plácnu sem a pak jej vložte do db ručně :-)

Mám dvě otázky k tomu bezplatnému upgradu:

a) nemá v tvém případě roli tvůj status ve frequent flyer programu?

b) děláš checkin až na letišti?

0 Citovat

Aj, nějak jsem si ještě nepřivykl rozklikávat další nová témata... Takže jsem tohle přehlédnul.

a) neměl jsem nikdy FFP na těch konkrétních letech. Vlastně první status mám až od tohoto února :)

b) ano, jako poslední = ví, že už nikdo další škemrat nepřijde a pokud je volno, dají ti up.

0 Citovat

A není naopak větší riziko, že na tebe nezbude místo?

0 Citovat

Místo zbude vždycky. Jen pokud letíš ve vícero lidech, nemusíte dostat místa vedle sebe. Pokud myslíš místo u upragadu, tak tam to zase tak horké nebude.

0 Citovat

Měl jsem na mysli overbooking. Laicky si myslím, že když přijdou všichni, tak ti na konci už nedostanou palubní lístek. Nebo vydají dva palubní lístky na jednu sedačku a pak to řeší až při nástupu?

0 Citovat

Třikrát jsem zkoušela vložit tentýž příspěvek ( z mobilu s Androidem), pokaždé se znázornila pouze polovina. Počtvrté už to nepíšu. Smazáno.

0 Citovat

nedavala si tam nahodou smajlika z android klavesnice? ten toto sposobuje... ak tam nejaku vstavanu emotikonu vlozis namiesto klasickeho komba :,;)*( a pod

0 Citovat

Přesně! To je ale pitomost. ;-)

0 Citovat

U článků nezobrazovat Na, chybí-li období:

Jednosměrná letenka Na 0 přestupů 1.5 hodiny letu

změnit na

Jednosměrná letenka 0 přestupů 1.5 hodiny letu

0 Citovat

uz to tu urcite bolo, ale dalo by sa na neaktivne akcie davat ten vodoznak ako to bolo v starej verzii ? (tipnem si reklama ale aj tak ;)

0 Citovat

Možná se to už řešilo, ale mám dvě připomínky k vyhledávání letenek:

- přímo z homepage není možné zadat multicity, nebo jsem nepřišel na to jak... Musím něco vyhledat a pak to změnit na stránce výsledků.

- už dlouho mě prudí, že ani výpis ani filtr nereflektují počty přestupů na zpáteční cestě. Můžu mít let třeba PRG-AMS-SHA a zpáteční SHA-PEK-AMS-PRG ale pořád se to zobrazuje jako "1 přestup", filtr na 1 přestup to taky nevyfiltruje... a já musím jako blázen rozklikávat všechny varianty, protože je mezi nimi za velmi podobnou cenu možná zpátečka SHA-AMS-PRG.

0 Citovat

Bug se smajlíkem opravíme, předložku „na“ nastavíme na obsah. Díky za tipy.

Vodoznak je složitější, většina akcí na webu neplatí a mít vodoznak u všech 2000+ akcí, tak sem snad ani nikdo nepřijde, protože tu už nic není. Tipy slouží jako inspirace, proto, pokud tě cena zaujala, není pro tebe stěžejní jen to, že jde nebo nejde nyní koupit, ale i to, jakým způsobem cena vznikla a zda bude pravděpodobnost další akce a kdy. Neaktuální verzi využíváme pak jen u „dnešních“ akcí. Pokud akce setrvá do druhého dne, neoznačujeme ji.

Vyhledání multi-city z homepage jde (2 cesty), víc přidáme. Co se týče filtru v samotném procesu hledání, to už ovlivňují Student Agency. Je tam chyb a nedodělků podstatně více, teď ale pracují na jednom zdokonalení v závislosti na vývoji trhu. Uvidíme, jak na tom budou – časově jsou dost pomalejší, jak my :)

0