Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

chybí možnost nahlásit uživatele - objevili se tu čínští spammeři

0 Citovat

@mikir: já ti nevím... chodím sem taky přes Google Chrome na Windows 7 (a přes nic jiného, odjakživa) a rozhodně ani jeden z těch problémů, co tady popisuješ, jsem nikdy nepozoroval... (teda neberu v úvahu ty nefunkčnosti v době překlopení na novou verzi cca před rokem nebo kdy to bylo). Prostě mi stránky normálně fungují, jsou stabilní, nevím... Možná bys měl fakt raději upgradovat své železo, třeba bude po problémech... nemá smysl vyvíjet něco pro již nepodporované verze, například.

0 Citovat

Na firefoxe od XP cez Vistu po WIN10 je vsetko tak ako ma byt. V chrome na XP su spravy rozhadzane ... vyhlasujem verejnu zbierku na novy netbook pre mikirho lebo minimalne 3 strany sa tu riesia jeho technicke problemy so systemom z roku 2005.


Mikir, moze byt ? https://www.gigacomputer.cz/zboz...e6220.html


a posli sem cislo uctu kam treba poslat peniaze.
0 Citovat

Nebudu uz tedy nic  k tomu psat , ale proste me to nefunguje tak jak by melo , odhlasit se me na Google Chrome   podarilo jakymsi zahadnym polohackerskym zpusobem a uz se tam pres to prihlasovat nebudu

Nic si nevymslim a  nepisu nic zbytecne , proste jsem tam  tu ikonu nebo caru  na odhlaseni nemel, klidne bych to okopiroval ,ale  antivir me to nedporucuje  ,no a proc se mi stranky sekly tak , ze nezbylo nez vypnout  notras  vytrzenim baterie , to taky nevim ,  pokud vim tak na Vistach nefunguje Google Chrome tak jak ma , a ani Firefox neni bezchyby , osobni zpravy me ani jeden neumoznuje , pise to ze na tomto zarizeni neni podporovano , samozrejme ma pravdu  mirjur , ale nema smysl na stary notas  s malou kapacitou nebo na jeste mensi cestovani   neco davat noveho 

Vadi mi ale to, ze  jine stranky me funguji tak jak maji  , takze to uplne jen v me zastarale  technice  nebude .....
0 Citovat

Dobrý den, nefungují mi soukromé zprávy - nemohu je odesílat ani přijímat. Pokaždé se mi zobrazí pouze text:  "Osobní zprávy nejsou na tomto zařízení momentálně podporovány." Je chyba někde v nastavení? Zkoušel jsem různé prohlížeče (Firefox, Chrome, IE) i operační systémy (Windows 7 a Android), ale pokaždé stejný výsledek. Prosím o radu. Děkuji.

0 Citovat

voughne napsal(a):

Na firefoxe od XP cez Vistu po WIN10 je vsetko tak ako ma byt. V chrome na XP su spravy rozhadzane ... vyhlasujem verejnu zbierku na novy netbook pre mikirho lebo minimalne 3 strany sa tu riesia jeho technicke problemy so systemom z roku 2005.


Mikir, moze byt ? https://www.gigacomputer.cz/zboz...e6220.html


a posli sem cislo uctu kam treba poslat peniaze.


:D

0 Citovat

Na jiném počítači mi soukromé zprávy fungují. Není možné, že by to bylo nějak vázané na IP adresu?

0 Citovat

Je to vázané jen na šířku displeje, nemáš stažené okno na nějaký malý rozměr?

0 Citovat

Vida takze nejsem sam komu soukrome zpravy nefunguji , s tim oknem je to mozne ,ale nemam stazene okno, napadlo me to uz  s tou chybejici carou a textem na odhlasovani v chromu , ve firefoxu nemam problem s odhlasenim , ale u tech soukromych zprav se zobrazuje  ten text jak uvadi Jakub , takze to asi moc  s sirkou dispeje nema nejspis nic spolecneho ,ale slibil jsem ze uz  se k tomu vyjadrovat nebudu , takze to beru tak jak to je ,jen mi to nedalo, kdyz jak vidno, tak ma nekdo stejny problem

0 Citovat

Zkoušel jsem se na zprávy podívat na notebooku (15 palců - Firefox a IE), tabletu (7 palců - Chrome) a 2 mobily (4 palce - IE, 5 palců - Chrome) a ani na jednom to nešlo. Když jsem se pak přihlásil ze stolního počítače, na kterém jsem si tehdy vytvářel účet (22 palců monitor, Firefox), tak tam mi to funguje.

0 Citovat

Taky mi zprávy hlásí, že na tomto zařízení nejsou podporovány. Nedostanu se ani na PC (W10, Chrome, 15,4", 1366 x 768) ani na mobilu (Android 7.0, MIUI 9.1, Chrome, 5.15", 1920 x 1080).

Jediné jak se mi podařilo do zpráv dostat je na mobilu dát v chromu "Stránky pro počítač"

0 Citovat

No mne sukromne spravy nefunguju doma na 15tke ntb s win 10pro ani opere, chrome ani mozzila, nefunguju mi v praci na desktope s win 8 na IE a nefunguju mi ani na telefone s androidom 7.


Takze skor mam pocit ze viac to nefunguje ako funguje. Nepamatam si presne kedy ste spustali tuto novu verziu stranok, ale tak pocitovo mi pride ze je to uz dost dlho a ze vlastne od zaciatku sa v podstate nic nezlepsilo a je to stale rozbite

0 Citovat

Nesla by cestovatelska mapa udelat tak, aby v ni slo priblizovat? Staty jako Cerna hora, malta apod jsou takto temer nedohledatelne a nerozeznatelne..

0 Citovat

Tak soukromé zprávy už na PC v pohodě, na mobilu ale pořád nejdou

0 Citovat

Čo bude s tými cestopismi? Nové CL je tu rok a stále nič, naozaj tomu nerozumiem keďže to nie je žiadna zložitá funkcionalita.

0 Citovat

Cestovatelska mapa urcite dostane update.

Soukrome zpravy ted funguji vsude, i na mobilu :) jestli nekomu nejdou, tak dejte vedet, ale omezeni jsou vypnuta a vse je prizpusobeno na chatovaci aplikaci.

Cestopisy urcite mohou byt pres noc ready, ale to bychom museli vyuzit hotova reseni a vysledek by stal za prd. Kdyz uz, tak chceme neco noveho, intuitivniho a zabavneho :) (ted to schytam za phpbb vs soucasne fotum:)) kazdopadne, do cestopisu se koplo poprve pred tydnem a ted jsou pro nas prioritou s plnou casovou koncentraci.

Casu je omezen a tech veci na pozadi co jsme v posledni dobe kvuli byznys zameru upravovali bylo dost, proto to trvalo. 
0 Citovat

Android/Chrome:

  • Soukromé zprávy už fungují, ale 
  • Nezobrazují se systémové avatary
  • A čas odeslání poslední zprávy je schovaný pod boxem pro psaní. 

screenshot-2018-05-22-11-17-21-298-com-android-chrome.png

0 Citovat

Něco je tam shnilého při počítání času. Je 24.5. 0:09 a u příspěvku z 22.5. 0:20 to píše včera. Ono je to ale už předevčírem. Žije CL snad v jiném časovém pásmu? 


clhodiny.jpg

0 Citovat

Proč máte jako kontaktní číslo na Student Agency při rezervaci přes vaše rozhraní  uvedenou notně zpoplatněnou modrou linku 841.... když na ně existuje číslo 800 100 300 popřípadě běžná pevná linka, která je uvedená i na viewtripu?

Není to trochu hloupé/trapné  nabádat lidi, aby nekupovali letenky přes šmejdy a pak mít uvedený kontaktní číslo právě jako ti šmejdi?


20180528-043632.png
20180528-043508.png

0 Citovat

Petře, o tomhle jsem nevěděl, respektive nikdy nezajímal. Ty maily z naší strany neovlivníme, vše běží na systému SA a celý proces vyhledání i vystavení letenky jde mimo nás.

Můžu předat připomínku, ale myslím si, že nám to nebude moc platné.

0 Citovat

There was an error processing your request. Please try again later.


Zdravím, již několik měsíců mě trápí na těchto stránkách tato otravná hláška v oranžovém pruhu. Začalo se to dít asi po nějaké aktualizaci a děje se mně to pouze v případě přístupu přes mobilní telefon s Windows Mobile 10 přes defaultní prohlížeč, což je Microsoft Edge. Neprojevuje se to na titulní stránce, ale až na stránce s konkrétním příspěvkem a třeba také na stránce pro přihlášení.  Po několika sekundách pobytu na stránce začnou tyto hlášky vyskakovat a končí to často tím, že se celé stránka zablokuje, nelze se v ní pohybovat a pomůže jen reload. Často tak musím číst jednu stránku třeba nadvakrát. Má lenost mi měsíce bránila v napsání zprávy o chybě, ale konečně jsem přetáhl screenshot do počítače a můžu ho sem vložit. Díky za vyřešení problému, snažím se to tu číst denně.




wp-ss-20180529-0001.png

0 Citovat

Jardo, díky. O problému víme, bohužel nemáme po ruce žádný mobil s W10, abychom mohli příčinu analyzovat. Určitě od toho ale nedáváme ruce pryč a pokusíme se to vyřešit, nejsi sám.

0 Citovat

No pokud máte po ruce desktopový Windows 10 a v něm Edge, pak pomocí Vývojářských nástrojů F12 lze v záložce Emulace přepnout browser třeba na Lumii 950 a pak už to "pěkně" blbne stejně, jako mně na mobilu.

0 Citovat

Na mobilu nevidím notifikaci, že mám nepřečtenou soukromou zprávu. Android Chrome.

0 Citovat

Když si chcizměnit avatar, vyhodí mi to, že je stránka zrovna odstavená. To mám takovou smůlu, že jsem se do toho zrovna trefila (všimla jsem si toho včera), nebo se to akorát zapomnělo zprovoznit?

0