Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Ok, to jsem potřeboval vědět. Pokud ti to dělá neustále, je to divné... Občas se nám ale sekne cache a nezaktualizuje se celý web určitou dobu, o tom víme.

0 Citovat

Zase jsem zápolil s diskusemi. Jak dáte do titulku text, který matchuje jinou diskusi, buď se text připojí do cizí diskuse nebo vůbec. Zkuste založit novou diskusi No show.

0 Citovat

guessWho napsal(a):

Keď už máme možnosť prepnúť menu(€, kč) v profile nebolo by možné posielať v emailových notifikáciách taktiež zvolenú možnosť?

++


V profile by sa taktiež nemal zobrazovať riadok "Mrkni na můj web https://" v prípade prázdnej hodnoty.

0 Citovat

Mohli byste odstranit funkci odkazu z fóra a cestopisů? Jako blbec vytvořím odkaz a po uložení se ztratí.

0 Citovat

SDAN napsal(a):

https://kam.mff.cuni.cz/~babilon/cgi-bin/zpvlaku.cgi?v=6281&d=28



Již  několik týdnů nefungují odkazy umisťované do textu.  Není možné s tím něco udělat? Dle mého skromného názoru je to důležitější defekt než řešit něčí lenost si převést Kč na EUR a opačně.

0 Citovat

ako sa daju vymazat sukromne spravy?

mohli by ste spravit to policko kam sa pise text vacsie, je to uplne prti, ked pisem dlhsiu spravu, musim strasne moc rolovat hore
0 Citovat

Nedaří se mi na mobilním webu přes vyhledávač najít průvodce letištěm VIE. Jiná letiště mi to podle zkratky našlo. Přepínat na abecední seřazení seznamu a načítat další a další až po V fakt nehodlám.

0 Citovat

Tak se mi nakonec VIE našla po napsání Vídeň. Mám však další problém s mobilním webem - když klepnu na popsané místo/město na mapce v Průvodci destinací, tak se mi neobjeví průvodce, přesněji řečeno nestane se vůbec nic. Klepání na kolečko s číslem = zoomování funguje. Edit: zoomování vlastně funguje všude, poklep na kolečko s číslem toto akorát změní ve větší balónek.

0 Citovat

Nešlo by něco udělat s offtopicama? Konkrétně mám na mysli moderování témat. Jelikož lidi sami od sebe nepřestanou, tak by bylo fajn, aby to moderátor vždy včas zastavil, případně promazal a v krajním případě zabanoval toho, kdo offtopic rozjíždí nejčastěji. Je to opravdu otravný pokud si pročítám téma, kde čekám info k němu a mezitím se dozvím o všem jiným jen ne o tom daným tématu. To se pak ani nedivím, že tu spousta lidí na to stejný téma  založí nový vlákno. Možná by mohlo pomoci i takový to "+-" hodnocení uživatele/příspěvku. Prostě cokoliv, co by pomohlo tomu plevelení :)

0 Citovat

Koukal jsem na aktuální akci s QS do Londýna a když chci vybrat více lidí, nemůžu, je to schované v meziprostoru :) Nejde ani zavřít okno. 


let.png

0 Citovat

micky díky – netušíš co máš za rozlišení? Předám to dál.

Offtopic, má někdo nějaké funkční řešení co lze vidět i jinde? Banování nebo schovávání obsahu nebudou ideální cestou. Stejně tak řazení podle oblíbenosti či tak nějak nemá význam, za to jsme dostali pár pohlavků několik měsíců zpět :D

Vyhledávání budeme letos celé přepisovat, takže beru na vědomí Jox. O tom otvírání mapky víme, bohužel kód od applu nějak nechce tohle na mobilu povolit, ale i tak máme změnu na dva druhy výpisu - seznam míst a mapku míst.  To problém vyřeší.

0 Citovat

Když už jsem byl poctěn odpovědí, můžu se už zase zeptat, jestli nemáte v plánu přidat nějakým způsobem do průvodců i oddíl o mobilních aplikacích? Myslím, že by lidi ocenili zkušenosti druhých s konkrétními aplikacemi pro konkrétní destinace. Hledání něčeho užitečného v záplavě zbytečností v Google Play není snad ničí oblíbená činnost. Navíc tam nejdou najít geolocked aplikace, kterých se člověk dopátrá jen googlením, ale přesto by se mohly někomu hodit, krom toho v Google Play není rozumná možnost třídění aplikací dle oblíbených a neoblíbených, takže člověku nezbývá, než si buď zaplevelit mobil appkami, které potřebuje jen občas, pokud má vůbec dost úložného prostoru, nebo si pamatovat, kterou appku na co kdy kde použil. A taky se špatně hledají appky, které nemají název psaný latinkou.

Osobně bych dodal seznam užitečných aplikací např. k Japonsku, Tchajwanu , Indii a Ukrajině.

0 Citovat

Offtopic - ale to lajkování (+/-) by se snad vrátit mohlo, ne? Čemu by to vadilo? Teď se vyjadřuje souhlas s příspěvkem tak, že se napíše nová odpověď s textem "+1" nebo něco takového... soudím, že by lajkování uvítalo víc lidí.

0 Citovat

Co ty nefunkční www odkazy??? Pořád nic? Nikomu to nevadí?

0 Citovat

Davide, je to 3200x1800, nicméně ani na mobilu mi to nejde (tam nevím jak zjistit rozlišení, je to Mi A2 Lite) - ten samý problém, je vidět poslední kolonka dítě a dolů sjet nejde.

0 Citovat

moderování - viz stackoverflow, nic lepšího nevymyslíte

0 Citovat

Viděl jsem na jednom foru systém +- příspěvků a když někdo dostal hodně mínusů v kratším časovým úseku, tak dostal ban do topicu/fóra pouze na přidávání nových příspěvků třeba na X hodin/dní. To stejný by mohl udělat i moderátor. Někoho napomene za offtopic a pokud si nedá říct, tak dočasný zablokování přidávání příspěvků.

0 Citovat

Ridder napsal(a):

Viděl jsem na jednom foru systém +- příspěvků a když někdo dostal hodně mínusů v kratším časovým úseku, tak dostal ban do topicu/fóra pouze na přidávání nových příspěvků třeba na X hodin/dní. To stejný by mohl udělat i moderátor. Někoho napomene za offtopic a pokud si nedá říct, tak dočasný zablokování přidávání příspěvků.


Nezlob se, ale tohle mi prijde prehnane a myslim, ze se to tu vubec nehodi. Nekdo si cas od casu ‘potroli’ nebo rypne, protoze pocet stupidnich prispevku je kolikrat az bolestivy... Novy prispevatele neznaji stalice tohoto fora, nevi, ze maji spoustu zkusenosti a jejich rady jsou velmi casto konstruktivni. Takze tenhle ‘jsme ve skolce a davame cerne puntiky’ system, se lehce obrati proti nim :) 

A kdyz uz vymyslis formu trestu, mel bys vymyslet i formu odmen. Jinak bys mohl vest kurz, jak rychle a efektivne demotivovat pravidelne diskutujici. 

0 Citovat

mě se systém palec nahoru/dolu líbí. Kolikrát vidím podnětný příspěvek, ale nechce se mi kvůli tomu speciálně psát "díky za tuhle informaci" a dotyčný tudíž ani neví, že tím někomu pomohl. A žebříček takových "palců" může už být sám o sobě motivační pro to, nepsát zbytečnou kravinu, atd...

0 Citovat

@Sarah chápu, že se to nemusí líbit každýmu. Mně se to líbí dost. Je to návrh, můžeš dát jinej. Neříkám, aby se trestal nějakej vtipnej příspěvek a aby se tvrdě vyžadovalo jen info k tématu a běda jak odbočíš o milimetr vedle. To by pak bylo dost možná nuda. Ale současný stav se mi určitě nelíbí. Někdy mi offtopic přijde zajímavější, jak původní diskuze, ale držím se i tak, abych to nerozvíjel. Pokud se to nelíbí jen mně, tak není co řešit a je to můj problém. Pokud je nás více, tak stojí za to se nad tím zamyslet. 

Jako odměna by se dal považovat přístup k informacím tady :) a pokud to má mít nějakej směr a hodnotu, tak je to potřeba moderovat, jinak to podstatný budeš hledat jak jehlu v kupce sena. Čím více lidí, tím hůře se to bude hlídat a tím větší bordel tu bude.

0 Citovat

Za mě +/- hodnocení příspěvků je fajn a každému uživateli by se to mohlo počítat do celkového +/- skóre, které by mohl mít uvedeno u profilu pod tím, kolik napsal příspěvků. Hned by tak ve fóru bylo vidět, jestli odpovídá někdo, jehož odpovědi mají spoustu kladných hodnocení, nebo jestli je to nějaký troll, který je v mínusu.

0 Citovat

V soukromých zprávách nedochází po odeslání zprávy k aktualizaci panelu se zprávami. Takže to vypadá, že se zpráva ztratila.

0 Citovat

Pokud by se tvůrcům tohoto webu nechtělo přidávat do průvodce destinací oddíl o mobilních aplikacích (pánové netuším váš názor na tento návrh, protože jsem na žádný z dotazů na toto téma nedostal nikdy odpověď 😉), nešlo by dát odkazy na příslušné appky aspoň do průvodce aerolinkou?

0 Citovat

Já mam problém s vyhledáváním letenek do USA. Když si chci zadat odbavené zavazadlo v ceně letenky, tak mi to vyhodí chybovou hlášku.



let.png

0 Citovat

Pracuje se na opravě.

0