Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil před 10 lety David Eiselt ve fóru Cestujlevne.com

Tak to bude Kačka asi naštvaná, že si Lvov nepřečetlo 11 000 unikátních návštěvníků. :D

0 Citovat

Proky napsal(a):

Tak to bude Kačka asi naštvaná, že si Lvov nepřečetlo 11 000 unikátních návštěvníků. :D

Myslím, že ji spíš než tohle naštve klesající úroveň humoru zde. 😉 

0 Citovat

Jan Šrámek napsal(a):

Ahoj Leoši. Počítáme jako zobrazení stránky. Některé operace na pozadí (ajax) přičtení nevyvolají.

Mě by dávalo větší smysl počítat cookies. Když si žhavou diskusi u cestopisu otečte X lidí opakovaně, ovlivňuje to statistiku a ta čísla nejsou pak odpovídající. Pokud je to pro vás moc práce, tak stačí hledat anchor v URL a pokud je přítomen, pak nepřičítat návštěvu. Tohle řešení také není perfektní, protože by ignorovalo lidi, co dojdou k cestopisu přes fórum. Perfektní řešením by byly cookies.

0 Citovat

Pokud bys měl vlastní blog, tak tam taky nefiltruješ kdo čte cestopis a kdo se dívá na komentáře.

Pokud napíšeš něco, co se komentuje a žije to, tak máš logicky lepší čísla, než ti, kteří to po nájezdu negativních komentů smažou ;)

0 Citovat

možná už tady ta myšlenka byla, ale neplánuje se nějaký "event", kde by se komunita potkala v reálu?:) Něco na způsob srazu z xchatu v moderním hávu:D Medializace, partneři, přednáška, networking, "influenceři", workshopy, večírek, ...

0 Citovat

Jsem pro párty 😜🤟

0 Citovat

Už jich pár bylo, třeba v Soulu když byla ta errorfare s Alitalií :-)

0 Citovat

15000 CZK odpovídá 15001 Kč? 

screenshot-20191110-155737-chrome.jpg

0 Citovat

Funkční vyhledávání ve fóru zřejmě navždy zůstane  v kategorii zbožná přání...

Systém ticketů, zmiňovaný přes ČTVRT ROKEM, stále nic? Je z vaší strany vůbec nějaký zájem web/forum vylepšovat, nebo zůstane navždy v nedopečené podobě?

Nebylo by alespoň možné k průvodcům (diskutabilní informační hodnoty) přiřadit cestopisy, které se k dané zemi vztahují?

0 Citovat

Navrhuji napsat např. formou zápisku v blogu návod, jak se úspěšně ptát. Poslední dobou tu jsou zástupy lidí, kteří neuznají za vhodné napsat do svého dotazu všechny podstatné informace, třeba u dotazů na přestupy v Číně neuvedou ani čísla letů nebo když mají problém s přikoupením zavazadla, snad až záměrně zatajují, kde letenku koupili... a naopak někteří přidávají zbytečnosti typu kód rezervace, telefonní číslo nebo adresa. 🤣 Někdo by taky potřeboval vysvětlit, že je docela hloupé nadhodit ve fóru neúplný dotaz a tomu, kdo zareaguje, psát podrobnosti v SZ a veřejně už pak akorát poděkovat. Pak to vypadá, jako by nějaké komentáře v diskuzi zmizely, přitom tam ani nikdy nebyly... a když pak člověk hledá řešení podobného problému, tak si z takové přetrhané "diskuze" nic neodnese.

0 Citovat

Bolo by fajn zmeniť v detaile používateľského účtu spojenie "chci navštívit" na "chystám se navštíviť", keďže pri úprave krajín človek vypĺňa "Kam se právě chystáš vydat?".

0 Citovat

Koukám, že tlačítko "Navrhni úpravu" není u všech průvodců aerolinkami, což bude asi chyba. 😊 Nešlo by ho zrovna přesunout mezi text průvodce a začátek diskuze? Že by na něj člověk narazil hned po přečtení  a nalezení chyb a nepsal by zbytečně poznámky k textu do diskuze. Taky by šlo hůř přehlédnout. 😉 BTW mizející smajlíci na konci textu stále nebyli opraveni...

0 Citovat

Vsiml jsem si, ze se asi vloudila chybicka u odkazu na socialni site na profilu uzivatele. Pokud vyplnim v nastaveni profilu pouze link na svuj Instagram a vsechny ostatni socialni site necham nevyplnene, pak se mi na profilu ikonka Instagramu vubec nezobrazi, jako kdybych Instagram vubec nezadal. Staci ale pridat i link na FB a uz se na mem profilu spravne zobrazuji oba - FB i Instagram.

0 Citovat

Nešlo by někde evidovat návrhy na úpravy průvodců? (Třeba na profilu.) Jednak by to byla zajímavá statistika, druhak by měl člověk přehled, u čeho všeho navrhoval úpravu a v případě neúspěchu by se třeba nemusel podruhé obtěžovat. 😊 

0 Citovat

Ještě by mě zajímala jedna věc - proč je tlačítko Navrhni úpravu jen u některých průvodců? Např. u Ukrajiny je, u Jordánska není, u PEK je, u PKX není... a u Japonska je, ale nikdo na něj roky nereaguje...

0 Citovat

Tys to jeste nevzdal? 😆

0 Citovat

Evidovat nedokážeme, nejde to do žádný db ale rovnou na mail... Každopádně tebe už nikdo dostihnout nemůže :D

To proč někde není navrhnout úpravu je proto, že tam není přiřazen autor. Což je chybka a nevěděl jsem o tom.

Tvé návrhy zapracováváme co to jde :D ale dá to zabrat.

0 Citovat

Ja bych stejne navrhoval vratit se k predchozi verzi CL, byla proste lepsi :D

0 Citovat

Navrhuji, aby v cestovatelské mapě - po kliknutí nebo najetí na text "xx dalších zemí" se zobrazila jejich jména.

Plus to v mapě nebarví např. Kosovo. U něj je popisek -99.

mapa.png

0 Citovat

To už to bolo.. tak pred rokom :D 

0 Citovat

Použitelné vyhledávání... pořád nic?

0 Citovat

Inak aký je plán čo sa týka vylepšení? Pracuje/bude na tom pracovať ešte vôbec niekto niekedy?

0 Citovat

Asi těžko, když tu každý jen chytí rozumy a letenky si stejně koupí na go2gate nebo mytrip:-))

0 Citovat

cali napsal(a):

Asi těžko, když tu každý jen chytí rozumy a letenky si stejně koupí na go2gate nebo mytrip:-))

Když on se holt našinec nezapře :-)

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Evidovat nedokážeme, nejde to do žádný db ale rovnou na mail... Každopádně tebe už nikdo dostihnout nemůže :D

To proč někde není navrhnout úpravu je proto, že tam není přiřazen autor. Což je chybka a nevěděl jsem o tom.

Tvé návrhy zapracováváme co to jde :D ale dá to zabrat.

Dobrá dobrá, no aspoň chybu jsem pomohl odhalit.  Doufám, že moje návrhy na opravy a vylepšení průvodců nikoho neuráží. 🤣 Určitě netrvám na tom, že v nich nesmí být chyby, ale myslím, že se tomu nedostižnému ideálu chceme všichni aspoň přiblížit.😁

Jinak ta evidence nemusí být veřejná, to by se hodilo max. v případech, kdy se tu lidi navzájem obviňují, že ničím nepřispěli. 🙃 Kdyby ale každý viděl ve svém profilu, co kdy kde a jak navrhl upravit a jestli už to někdo četl, nemusel by se třeba zbytečně opakovat nebo se příliš často dožadovat nápravy... a zapomenout na mail v záplavě jiných je taky hodně snadné. 😉

0 Citovat