Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Leoš Literák napsal(a):

Samsung Chrome gboard klávesnice se zavírá po každém slově

Leoši, můžeš prosím popsat podrobnosti? Dělá to delší dobu, nebo nově? Jaký máš android? Já jsem to teď zkoušel na starším androidu a funguje.

0 Citovat

Leoš Literák napsal(a):

Samsung Chrome gboard klávesnice se zavírá po každém slově

detto aj u mna, som myslel, ze to je chyba browseru

0 Citovat

U mě Android 9

 


 

0 Citovat

Stejnej problém. Android 10, Chrome

0 Citovat

Rovnako u mna.

0 Citovat

Stav?

0 Citovat

Už dobrý, konečně 😉

0 Citovat

U mě ne

0 Citovat

Žádná změna. Na koncislovaseklávesnicezavře.

0 Citovat

Leoš Literák napsal(a):

Žádná změna. Na koncislovaseklávesnicezavře.

A dělalo vám to i dřív, nebo to začalo od nějaké chvíle?

0 Citovat

Nemyslim ,ze se CL nesnazi neco zajimaveho prezentovat ,jasne ta prezentace  4 hvezdickovych  hotelu a a podobne nabizeni akci CK  je evidentne  zaplacena  reklama ,ale to celkem chapu ,protoze je treba z neceho  zit  a akce Leo expres  za 9 Kc  nebo Ryanair  za  129 kc  nic nemohou prinest ,protoze si to kazdy cestovatel koupi sam   a akce po svete  kde si cestovatele koupili letenky  pres CL  proste nejsou   a malokdo  pujde do rizika kupovat neco za  par mesicu 

Asi bych zkusil  prezentovat  letenky nejen z CR a okoli ,to mi uz bylo ale zduvodneno ,proc tomu tak neni a ze vyslovene hity se zverejnuji  coz  je pravda , ovsem dneska pri ruznych semaforech je asi dost tech co nejakym zpusobem poleti ze statu ,nebo pres stat , kde pak bude minimum restrikci ,asi je to trosku na hrane vlastne takhle nabadat k obchazeni ,ale mozna ,ze by takova ucelena informace o ruznych semaforech a tim pak o moznych letenkach nebyla na skodu 

Stejne  to bude vzdycky  z rizikem ,jako se mi ted naposledy stalo s Madarskem ,nastesti jen za par euro ,ktere  ozelim  

Registrace 20 tisic uzivatelu  jak uvadi mirjur , dokazuje jasne oblibenost a uzitecnost   tohoto webu  a  Evropa  neni zase tak nezajimava ,jen nektere staty  podporuji  prilis hysterii okolo Covidu   ,ale za to CL nemuze  

0 Citovat

Včera to bylo chvíli OK, teď už opět stejný problém. 

0 Citovat

Mně se klávesnice ztrácí někdy po každém znaku, někdy po slově.

0 Citovat

Ještě jsem zjistil toto: 1) asi se to neprojevuje u komentářů k cestopisům, 2) souvisí to s predikcí textu - pokud predikce nenajde ke znaku slovo, mizí klávesnice hned po znaku, jinak až po dokončeném (predikovaném) slově.

0 Citovat

Většinou chodím z PC, ale předpokládám, že za ty roky jsem už musel něco komentovat i z mobilu. Takže ano, je to novinka. A pěkně otravná.

0 Citovat

Furt zadna zmena :(

0 Citovat

baca12 napsal(a):

Furt zadna zmena :(

Pracujeme na opravě. Bohužel jsme žádný změny v posledních měsících na této komponentě nedělali, takže nevíme, co to začalo způsobovat. Pravděpodobně to začalo dělat po nějaký aktualizaci OS či prohlížeče. Používáme řešení třetí strany, už jsem kontaktoval autora, zatím bez odpovědi. Při nejhorším budeme muset nasadit kompletně jiné řešení, což není otázka hodin. 


Díky moc za strpení 💪

0 Citovat

Tak už mi taky sama mizí klábosnice, po každé mezeře za slovem.

0 Citovat

J0x napsal(a):

Tak už mi taky sama mizí klábosnice, po každé mezeře za slovem.

Nasazeno jiné řešení. 

0 Citovat

Vypadá, že funguje.

0 Citovat

Az se zase vse vrati do starych koleji, otcove zakladatele se vrati k vyhledavani tipu, jsem i za moderovani diskuze, protoze v tech hovnech o covidu, (ne)rouskach, testech a ja nevim ceho dalsiho se mne nechce procitat kazdym vlaknem. Myslim ze diskuze na Novinkach.cz jsou podstatne vice dusevne obohacujici. Bic bozi jde do hibernace. Howgh!

0 Citovat

Neaktualizuje se mi přehled O čem teď xxx cestovatelů mluví... na titulní stránce, a to ani na webu z NB, ani z mobilu. Refresh stránky nepomáhá. Od dnešního rána mi to ukazuje poslední příspěvek od Michala před 13 hod v Coronavirus-zachovejte paniku, přestože v tomto i v jiných vláknech jsou novější příspěvky. Jen můj problém nebo čím to je?

0 Citovat

Vypadá to, že už to funguje zase jako dříve..

0 Citovat

Diky za vsechno! Opravdu jsem tu proprokrastinoval spoustu krasnych hodin, nasel zde spoustu uzitecnych tipu a nejednou koupil naprosto neplanovanou letenku, ze ktere stal vylet na urovni celozivotniho zazitku. Bohuzel uz to dal nejde. Prostredi se stalo toxickym a ja tak mazu profil. Jeste jednou diky a zatim ;)

0 Citovat

Chybí mi tlačítko pro nahlášení spamu / závadného příspěvku. Chápu, že sledovat všechny diskuse je pro vás náročné, ale komunita by s tím mohla pomoci.

0