Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Do mapy navštívených zemí nejde přidat Dánsko, skončí to chybou. 

0 Citovat

matej15 napsal(a):

Do mapy navštívených zemí nejde přidat Dánsko, skončí to chybou. 

Opraveno, díky za upozornění! 

0 Citovat

Covid mapa je špatně použitelná na mobilním webu. Trochu delšími popisky, které vylézají z obrazovky, nelze skrolovat a nedají se tedy ani přečíst, ani zavřít tlačítkem.

0 Citovat

Ahoj, narazil jsem na problém při hledání cestopisu. Vím, že J. Volavý napsal cestopis z Norska, který mě zajímá, ale v sekci Cestopisy - Norsko - jsem prostě nebyl schopen ho vyhledat. Zobrazilo mi to asi 12 cestopisů (asi nejoblíbenější či co), pak jsem ještě zkoušel přepnout na Nejčtenější, Nejpraktičtější... (mmch, koho toto třídění cestopisů zajímá???), ale na cestopis od J. Volavého jsem se nedostal. Musel jsem si ho vyhledat přes uživatele - cestopis skutečně existuje, v názvu má "Norsko", tak proč se nenašel? To je problém zobrazit všechny cestopisy z vybrané země, destinace...?

0 Citovat

@mirjur: Na tohle ti asi můžu odpovědět já, jako tvůrce cestopisů. Problém podle mě bude v tom, že autor při tvorbě cestopisu nezaškrtl, že je z Norska. Co je v názvu samotného cestopisu je jedno, ale při vytváření cestopisu autor musí (nebo teda měl by) zaškrtnout v kolonce z jakých zemí cestopis je. Potom ho vyhledávání podle státu najde.

Třeba by šlo nastavit, aby nebylo možné vytvořit cestopis bez zaškrtnutých států a tím pádem by se už každý objevil při vyhledávání cestopisů podle státu.

0 Citovat

@Jarda: jo, to zní logicky. Ale v tom případě bych byl pro, aby šlo vyhledávat i podle klíčových slov, nejen podle států. Může se jednat o cestopis z nějaké oblasti, města, události... To je ale samozřejmě na autory stránek.

0 Citovat

Ve Firefoxu (aktuální 90.0.2) nefunguje:

zobrazení funkčních ikonek v diskusním foru (editace, nahlášení, citace apod), ukazují se prázdné čtverečky

na mapě států, které jsem navštívil, nejdou odebírat státy - není tam ten křížek pro odebrání

Povypínal jsem všechny extensions i enhanced tracking protection, ale vliv na funkci to nemělo. V Chrome i Safari obojí funguje normálně.

0 Citovat

Cestovatelská mapa v mobilu je děs. Ale to všichni ví.

0 Citovat

Neviem pridavat obrazkovu prilohu, stale ignorujem sam seba, stale sa tu mnozia rovnake nove nicky.

0 Citovat

Duplikace jmen vyřešena. Resp. teď přibyla entita „Zobrazit jako“ a ta nemůže být duplicitní.

Šlo se podle historie, tudíž nejstarší má přednost a jemu nick zůstává.

0 Citovat

Děkuji za opravu

0 Citovat

Nejde mi změnit Domov na profilu - při uložení se ukáže chybová stránka a 503 na POST.

0 Citovat

Hekit napsal(a):

Nejde mi změnit Domov na profilu - při uložení se ukáže chybová stránka a 503 na POST.

Opraveno

0 Citovat

No já tedy nevím, ale máte tam v menu jen nabídku cestovatel/cestovatelka. Co takhle transgender a nebinární osoby?

0 Citovat

Tomáš Brzek napsal(a):

Opraveno

Tak ještě zrušte to sledování provozu na stránkách, které se mi začalo objevovat v pravém dolním rohu obrazovky při každém překliknutí z homepage jinam a zpět. Díky.

0 Citovat

Prosím o to samé co mirjur. Na mobilu se začalo vpravo dole co chvíli zobrazovat okno s údaji o provozu.

A díky za znemožnění používat duplikovaný nick.

0 Citovat

Tomáš Brzek napsal(a):

Opraveno

Jsem rád, že jste se vrhli do oprav CL. Jeden velký problém je zobrazování v mobilu sidebar s detaily země a jejich opatření proti Covidu: https://www.cestujlevne.com/mapa-covid19. Zkuste si otevřít Portugalsko a projít kontinent, Azory i Madeiru. To fakt nejde.

0 Citovat

Leoš Literák napsal(a):

Jsem rád, že jste se vrhli do oprav CL. Jeden velký problém je ...

Ahoj Leoši, díky za upozornění, nyní jde scrollovat nad obsahem s opatřeními.

0 Citovat

Neumožněte citovat předchozí příspěvek ve vláknu, pokud na něj někdo bezprostředně v následujícím příspěvku ve stejném vláknu odpovídá (pokud to tedy jde; i když myslím, že by to nemusel být problém). Dělá to dost lidí a výsledkem je nepřehledné a zbytečné dlouhé vlákno.

0 Citovat

Asi by stačilo disablovat tlačítko citace u posledního příspěvku ve vláknu.

0 Citovat

Pro tuto úpravu bych nebyl, protože citace předchozího příspěvku má smysl tehdy, pokud je dlouhý a cituje se z něj jen malá část, na kterou reaguju. Je fakt, že takovou citaci bych si mohl udělat i v případě vyslyšení předchozího návrhu, akorát by to nebylo graficky stejné.

0 Citovat

Blbé jsou citace citací uvnitř citace a za nimi je jeden řádek nového textu. Vyřešit to ale nelze.

0 Citovat

Ta blokace citací technicky nepůjde. Mezitím, než příspěvek dopišete, tak může přibýt X dalších, tím se změní původní podmínky a výsledkem bude, že příspěvek nepůjde publikovat.

0 Citovat

Ahoj, mám vouchery na 10tis platné do 22.10. od Tap air a musím je uplatnit na lety na dalších 9mesíců. Poradíte mi, kam s dětmi? Moc díky K.

0 Citovat

Zkuste diskusi o Tap Portugal. Tohle je úplně jiné téma. Což je vlastně další námět: přesun komentáře do jiného fóra.

0