Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Linky na komentáře směřují skutečně ke komentářům jen v případě fóra. Pokud se jedná o komentáře u akcí, průvodců, cestopisů..., tak link směřuje vždy na začátek akce, průvodce, cestopisu... Bylo by fajn dostat se rovnou ke komentářům, ideálně k tomu poslednímu, jako to bylo dříve.

7 Citovat

A když sem přidám komentář a odešlu ho, tak mě to vrátí na začátek stránky, na které jsem komentář přidával. Teď je můj předposlední komentář první na str. 62, ale po jeho přidání mě to vrátilo na první komentář str. 61. Tento nešvar jsem pozoroval už i v posledních týdnech předchozí verze, zatímco ještě předtím po přidání komentáře se mi zobrazilo fórum přímo na tom mém novém komentáři (i na případně nově vzniklé straně). To bylo lepší.

1 Citovat

mirjur napsal(a):

Linky na komentáře směřují skutečně ke komentářům jen v případě fóra. Pokud se jedná o komentáře u akcí, průvodců, cestopisů..., tak link směřuje vždy na začátek akce, průvodce, cestopisu... Bylo by fajn dostat se rovnou ke komentářům, ideálně k tomu poslednímu, jako to bylo dříve.

Doufám, že došlo jen k chybě. Pokud by toto bylo záměrně, tak by to bylo velmi nepříjemné.

Ještě k velikosti písma v diskuzi, což tu jiní zmínili. Na počítači je asi větší, ale na mobilu mi přijde, že se zmenšilo (nebo je až nepříjemně malé a všiml jsem si toho až teď).

1 Citovat

Nové příspěvky jsou v přehledu témat velmi nevýrazné. Pomohlo by ztučnit text nebo udělat příznak nové inverzně jako je u jednotlivých postů.

0 Citovat

vacsinou navstevujem iba forum a nejak me redesign nevadi. jedina vec co by som dal ako aj Michal spomina - neprecitane vlakna/nove prispevky nech su "bold" alebo farebne odlisene

1 Citovat

Všechno přidáno, zpracujeme :)

5 Citovat

mě tedy zrovna nejde založit nové téma ..

0 Citovat

Hlasoval bych za vypuštění hlášek typu "To je ale krásný komentář, už letí..."

10 Citovat

Jo, já taky. Přijde mi to lehce infantilní.

0 Citovat

Lehce?????

 

0 Citovat

I když pozor, malá změna, mi to teď napsalo toto:

A už to letí! Tvoje odpověď je úspěšně na světě.

Ovšem pořád je to dost divné...... a zbytečné.

Ale celkově je to zanedbatelné, jsou tu větší chybky, viz. výše, a mi osobně ten nový styl moc nesedí, většinu toho už všichni napsali a pořád nefunguje to vyhledávání.

0 Citovat

Samotna vizualizace je pekna, ale ten layout nedava absolutne zadny smysl, alespon pro me ne.. 

Sekce s pruvodcema je pro me uplne nejmin zajimava z celeho CL..

6 Citovat

Zvýraznění nových příspěvků už je dostatečný. Dole přibyla cesta s klikacím tlačítkem na Fórum. Super. Jen bych navrhoval tu cestu dát nad textový editor.

0 Citovat

Nedá se přidat fotka z mobilu i když je možná, že slabý signál :-(

0 Citovat

Ahoj, šlo by zajistit tmavý režim stranek? Teď  na to koukám v posteli a i když mám sníženy jas, tak ta bílá dost září. 

4 Citovat

Použitelné vyhledávání zase nic?

7 Citovat

Já jsem to  nechtěl kritizovat. Ale tedy ty zprávy, resp. nemožnost obsluhy z telefonu a žádná notifikace mě zaskočily. Vyhledávání klasika a design jak od světských kolotočářů. Ale třeba se to mase líbí.

7 Citovat

Když jsem měl homepage odscrollovanou níž, tak po zavření a znovuotevření záložky CL jsem byl na stejném místě, což mi vyhovovalo. Teď to vždycky najede na začátek stránky. 

Ale hlavne to (ne)vyhledávání...

5 Citovat

Já bych podpořil ty hlasy, které komentují, že by bylo dobré udělat něco s velikostí písma v diskuzi. Na mobilu to je ještě zkousnutelné, ale na monitorech či obrazovce laptopu to je pekelně velké.

Hledání jsem komentoval už po první velké změně, teď už jsem rezignoval.

1 Citovat

A také mi pořád chybí, abych ve svém profilu v uživatelském rozhraní měl možnost zobrazit své staré příspěvky. Dřív tam bylo vidět alespoň několik posledních komentářů, ale teď to už nevidím vůbec.

5 Citovat

V mobilní verzi mi vůbec nefunguje sekce "soukromé zprávy".

1 Citovat

kdyz neco funguje, nejeb do toho, chci neco pridat do BAEC a nemuzu najit vlakno, help! No nic, mysleli jsme to dobre,ale dopadlo to jako vzdycky.

 

0 Citovat

Značně mi tu chybí možnost "nahlásit příspěvek" u komentářů k cestopisům. Nějaké pubertální hovado zase exhibuje u cestopisu z Benátek a není jak zasáhnout.

6 Citovat

Fakt nemůžete zabránit psaní komentářů pod falešným nickem?

4 Citovat

Profil / Soukromé zprávy = 404

1