Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)
Teď jsem dal lajk na komentář v blogu a opět mi vyskočil booking. Ztrácím chuť na jakékoliv interakce.
Leoš Literák napsal(a):Teď jsem dal lajk na komentář v blogu a opět mi vyskočil booking. Ztrácím chuť na jakékoliv interakce.
Takhle funkcionalita je nastavená, že se provede jednou za 30 dní. Zvláštní, že ti to vyskakuje opakovaně. Každopádně to vypneme pro přihlášený uživatele, stejně jako jsme to udělali s reklamama. A radši to ještě zkontroluju, jestli tam někde není chyba a nezapíná se opakovaně.
Tomáš Brzek napsal(a):Takhle funkcionalita je nastavená, že se provede jednou za 30 dní. Zvláštní, že ti to vyskakuje opakovaně. Každopádně to vypneme pro přihlášený uživatele, stejně jako jsme to udělali s reklamama. A radši to ještě zkontroluju, jestli tam někde není chyba a nezapíná se opakovaně.
Možná desktop a mobil.
Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):Jaká je vlastně spokojenost s projektem cestee? Nejde tu o něm vůbec slyšet.
Cílem nebylo, aby o něm bylo slyšet na CL nějak specificky. Weby si žijí vlastním životem a je pravda, že kdybychom to udělali o rok dříve a neskočili do éry velkých změn v serpu a nástupu AI, byli bychom určitě spokojenější :)
Cestee: Čistě z pohledu uživatele jsou příspěvky z cestee hrůza (a musí být i hrozná práce na ně odpovídat, což je vidět, že už asi běžní uživatelé tady skoro nedělají a skoro vždy je to někdo z "moderátorů" (nevím přesně, jak jsou tady role vlastně nastavené).
Naopak mi tady chybí víc aktivních diskutérů, kteří by se postupně přidávali (další a další) a přidávali vlastní zkušenosti, názory a přidanou hodnotu (i na zajímavé recenze a akce jsou reakce v jednotkách a asi jsme ještě navíc hodně malá skupina).
Je jasné, že je těžká odpověď na otázku, jak sem přitáhnout další aktivní cestovatele, kteří budou ještě k tomu v diskuzích věcní, přínosem, neagresivní, atd.
Chápu, že pohled provozovatele může být úplně jiný.
Nešlo by provázat průvodce zemí s průvodcem po jejím letišti? Že by se při vyhledávání informací o konkrétní zemi objevilo rovnou i info/odkaz k příletovému letišti, aniž by ho člověk musel vyhledávat separátně?
To si myslím, že jsem poptával taky. 😊 A rovněž záložku Salonky, která by snad napravila ten binec ve dvou různých vláknech fóra, ve kterém se stále nedá pořádně hledat.
Tak to je pěkná pakárna. Mě třeba nenapadlo si to vyhledat zvlášť, a to tu nejsem nová.
Další dotaz - jak je to s aktualizací např. (ale nejenom) těch letišť? Jerevan tam má na začátku úplně nesmyslné info, upozorňuje se na to v diskusi a nic, visí to tam v pohodě dál, víc než rok.
Jak už zde bylo zmíněno, s nástupem AI se projekt už nevyplatí udržovat při životě. S tím se musíme smířit.
Azul: info k letišti Jerevan ohledně té linky 100 aktualizuji - tyhle rychlé se snažím vždy, když se objeví v komentáři. Jen teď přesně nevím, jaké staré info visící rok je na mysli? Naposledy jsem aktualizoval podle sharikových a tomášových komentářů cca 6 měsíců nazpět.
Floodland: já to vidím opačně no, právě s nástupem AI se vyplatí udržovat víc než kdy před tím. Proto jsou pro nás zásadní komentáře, jen bych je rád osobně do budoucna nějak zvýrazňoval, respektive upozorňoval víc na možnost, že v komentářích může být úplně nejaktuálnější info. (Přímo cesta wiki-stylu, jak už tu někdo navrhoval, za mě pro nás fungovat nebude a ve finále by přinesla ještě více kontroly a zdržení).
Azul: mohla bys dát konkrétně případ, kde chybí to provázání? Chápu to tak, že zadáš vyhledat "Itálie" a očekáváš výsledky s letišti? To bych tě mohl nasměrovat na seznam letišť ve státě.
Jinak by každý průvodce měl dostat nový info panel, jako je tady https://www.cestee.com/airport/bratislava-bts a vznikne proklik z města/státu.
U průvodce státu to bude složitější, protože většinou neexistuje jedno dominantní letiště.
@Jox
Souhlas s info panelem, toto bude někomu z cestee prd platné a nenutí to uživatele zdržovat se na tomto webu...
ad JEREVAN a doprava:
staré info je tu:
"Aktuálně nejlevnější spojení, které začne létat od března 2020, je zastoupeno společností Ryanair s přímými lety do Jerevanu z Berlína nebo Bergama. Ceny zpátečních letenek se pohybují mezi 2 500 a 3 500 Kč.
Do Jerevanu se dopravíte např. s Ukrajinskými aerolinkami s přestupem v Kyjevě. Levnější však může být pozemní vstup přes Gruzii, do níž se dopravíte přímým letem společnosti Wizzair z Katowic, Berlína nebo Budapešti. Z Gruzie můžete pokračovat dále do Arménie pohodlně nočním vlakem nebo autobusem či maršrutkami. Těch jezdí z Tbilisi každý den několik. Ideální je spojit návštěvu obou zemí."
Upřesňuju, že to není přímo u letiště, ale v průvodci Arménie - Doprava. Není tam nic o Wizzairu a přímých letech z Prahy, na což je upozorňováno v komentářích před rokem.
Provázáním jsem myslela to, že když si otevřu průvodce po (např.) Arménii, sekci Doprava, oddíl Jak do Arménie, objeví se mi tam proklik na letiště. Chápu, že to asi nejde udělat třeba u USA, respektive že u velkých zemí nelze uvést všechna letiště, ale ta hlavní, kterými se typicky přilétá do země, by tam mohla být? A u menší zemí by to bylo snazší.
Nově rozlišujeme zájezdy v hlídači:
– Letenky (+ ostatní, těch akcí je ale < 1 %)
– Zájezdy
Mně tady úplně chybí módní rubrika, jaký zvolit outfit, doplňky a jaké líčení na cesty...