Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Teď jsem dal lajk na komentář v blogu a opět mi vyskočil booking. Ztrácím chuť na jakékoliv interakce.

10 Citovat

Neklikáš někde bokem?

0 Citovat

Nekliká. Taky mi to dělá.

2 Citovat

Leoš Literák napsal(a):

Teď jsem dal lajk na komentář v blogu a opět mi vyskočil booking. Ztrácím chuť na jakékoliv interakce.

Takhle funkcionalita je nastavená, že se provede jednou za 30 dní. Zvláštní, že ti to vyskakuje opakovaně. Každopádně to vypneme pro přihlášený uživatele, stejně jako jsme to udělali s reklamama. A radši to ještě zkontroluju, jestli tam někde není chyba a nezapíná se opakovaně.

6 Citovat

Jaká je vlastně spokojenost s projektem cestee? Nejde tu o něm vůbec slyšet.

2 Citovat

No jestli bylo cílem zvýšit frekvenci debilních dotazů, tak to se povedlo dokonale.

8 Citovat

Tomáš Brzek napsal(a):

Takhle funkcionalita je nastavená, že se provede jednou za 30 dní. Zvláštní, že ti to vyskakuje opakovaně. Každopádně to vypneme pro přihlášený uživatele, stejně jako jsme to udělali s reklamama. A radši to ještě zkontroluju, jestli tam někde není chyba a nezapíná se opakovaně.

Možná desktop a mobil.

0 Citovat

Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):

Jaká je vlastně spokojenost s projektem cestee? Nejde tu o něm vůbec slyšet.

Cílem nebylo, aby o něm bylo slyšet na CL nějak specificky. Weby si žijí vlastním životem a je pravda, že kdybychom to udělali o rok dříve a neskočili do éry velkých změn v serpu a nástupu AI, byli bychom určitě spokojenější :)

0 Citovat

Cestee: Čistě z pohledu uživatele jsou příspěvky z cestee hrůza (a musí být i hrozná práce na ně odpovídat, což je vidět, že už asi běžní uživatelé tady skoro nedělají a skoro vždy je to někdo z "moderátorů" (nevím přesně, jak jsou tady role vlastně nastavené). 

Naopak mi tady chybí víc aktivních diskutérů, kteří by se postupně přidávali (další a další) a přidávali vlastní zkušenosti, názory a přidanou hodnotu (i na zajímavé recenze a akce jsou reakce v jednotkách a asi jsme ještě navíc hodně malá skupina). 

Je jasné, že je těžká odpověď na otázku, jak sem přitáhnout další aktivní cestovatele, kteří budou ještě k tomu v diskuzích věcní, přínosem, neagresivní, atd. 

Chápu, že pohled provozovatele může být úplně jiný. 

0