Zdravim vospolok. Dnes som uporne v praci rozmyslal, ci mam zalozit tuto temu. Predsa, nikto uceny z neba nespadol (alebo ziadna otazka nie je hlupa), ale to co v "cestovatelskych" skupinach na FB sa clovek docita...rozum zostava stat. Uz je nam tak dobre, ze aj Vysoka skola zivota (prip. studied at Harvard, alebo manager at Durex) moze cestovat dalej ako na pivo, takze som sa rozhodol, ze tu sem tam prispejem nejakym peknym screenshotom. Dufam, ze nikoho neurazim tuto z pritomnych a prilis si nepokazim moj biedny image :D Samozrejme vsetky mena cenzurovane. Zaciname klasickou otazkou ohladom batoziny v Ryanair...ktora sa necakane zvrtla (aj bez koleciek) :D .

Cestujeme dementne aneb dotazy z FB

Založil ve fóru Co se nevešlo

Tak tohle už je vyšší dívčí! :)

0 Citovat

Nevím co je bizarnejší... jestli to co se stalo nebo, že taková záležitost je považována za breaking news materiál   a věnuje se tomu celý článek v novinách (byť je to bulvární žumpa). 

0 Citovat

Dnes som bol asi aj ja za dementa, odvážil som sa spýtať v jednej FB skupine plnej trampov, či nevedia o nejakom fajn ubytku v Koločave a okolí, okrem klasickej Četnickej stanice. A spomenul som aj bazén, či náhodou. Tak už som aj ja blbec, čo nevie čo s peniazmi na načo sa tam trepem :))

no nevim, to už je takovej až zbytečněj luxus

"Ubytko"a bazen .... jed' do svajciarska tam za 300 franku/noc budes mat'aj vychodnarku lebo ukrajinku do rana.. spatna bylinka asi co ..??

Bazén v Koločavě ..... člověče, víš kam jedeš ? 


0 Citovat

Tohle sice není z FB, ale mezi cestujeme dementně to rozhodně patří, počínaje nápadem jet uprostřed léta do Dubaje.


https://www.thesun.co.uk/news/69...-to-dubai/

0 Citovat

Ono to je len taky bulvarny drist (nehladiac na ten napad letiet v lete na dovolenku do UAE), pretoze s tym alkoholom zbytocne strasia. Konkretne u tejto baby neviem z akeho dovodu mala neplatne viza, ale odmietla ist najblizsim letom spet do Londyna (kvoli 4 rocnej dcere, pre ktoru by bol dalsi taky dlhy let v kratkom case asi utrpenie), no a uradnik z nej zacitil vinecko a uz to islo :)


To by potom mali veznice plne rusov, lebo ja som este triezveho ruskeho turistu nevidel :D ci tam ani aeroflot nelieta pre istotu? :) A ako som uz pisal v blogu, tak nam flasky v prirucnej presli skenerom a nic, a Anci na prehliadke do mesity v Abu Dhabi len kazali vsetko vyhodit a pohoda ...  Viem si predstavit, ze baba bola afektovana a preto aj tak dopadla.
0 Citovat

Přesně tak, to je blbost, vždyť tam každý druhý přiletí totálně našrot:-) P.S. Minule si ani nepamatuji, jak jsem přešel přes imigrační. Ale mohli za to Emirates, dobrovolně pořád nosili gin & tonic, nakonec jich bylo 12;-)

0 Citovat

V lete je Dubaj deluxe, teda nikto sa neprizná, že tam bolo horko na skapanie a ešte si pochvaľujú svoj bazén v zlacnenom rezorte, lebo o tom to je:)))

0 Citovat

Nuny napsal(a):

Přesně tak, to je blbost, vždyť tam každý druhý přiletí totálně našrot:-) ... dobrovolně pořád nosili gin & tonic, nakonec jich bylo 12;-)

Tak to jsi kabrňák! Když je něco zadarmo  tak jim to tam přece  nenechám, no řekni mamóó!? Tebe bych chtěl potkat v letadle. Vlastně nechtěl. 

0 Citovat

Petr76 napsal(a):

Tak to jsi kabrňák! Když je něco zadarmo  tak jim to tam přece  nenechám, no řekni mamóó!? Tebe bych chtěl potkat v letadle. Vlastně nechtěl. 

To bych chtěl vidět,jak nosily dobrovolně 12 kusů. Jo viděl jsem taky jednoho takového.Porad chtěl další a tak mu letuška pak donesla snad 6  lahvičkek najednou. V Praze se nemohl zvednout ze sedadla. Ale jak píšeš, kde se ozeres zadarmo ;) 
0 Citovat

V C žádný cavyky nedělali a mně ten jejich Sipsmith docela chutná.

0 Citovat

Ono ani není potřeba chodit na FB xD


a.jpg

0 Citovat

neviete ako bude v Benatkach 7. septembra? Osobnu skusenost prosim! Google poznam!


z5tydne-1.png

0 Citovat

Pochybovati je lidské...

0 Citovat

Bože, to je bolest.. 


dmnce.png

0 Citovat

Davide, mně to zas tak úplně mimo dotaz nepřijde, pokud mají podobné zkušenosti jako já. Kamarádce vyhodili v Paříži sýry typu brie (a že jich chuděra vezla).

0 Citovat

Ja si omylem zapomnel jablko v tasce a na dominikane mi ho strasne nasupene vytahli a vyhodili, absolutne jsem mel v pici proc a jel sem na bus 😂😂😂 smysl mi to nedavalo, ale neresil sem to


Ale z toho dotazu me boli u srdce, jestli ma nekdo takove starosti pred cestou tak bych nechtel byt jeji manzel, ten musi trpet jen pri vyletu do zoo 😩

0 Citovat

Nam ich zasa nevyhodili, iba stlacali ci nie su moc makke. Trebalo ich kupit tesne pred odletom aby sa nestihli roztiect :D (myslim tie syry, nie jablka)

0 Citovat

David napsal(a): Bože, to je bolest.. 


Tiež to nepovažujem za hlúpu otázku. Mne na kontrole zhabali plechovku kukurice. Obsah tekutiny v nej bol viac ako 100ml. Druhý raz zase špekulovali nad taveným syrom. Nakoniec ho pustili. Inokedy špekulovali nad mokrými plavkami a uterákom. Nikdy neviete, čo skener vyhodnotí ako tekutinu. Nečudoval by som sa, keby napr. pomaranč vyhodnotil ako tekutinu.
0 Citovat

Tak to jste asi nečetli tu story o jablku v USA (a vzhledem k tomu, že šlo o Deltu, tak i to jablko bylo nejspíš americké). To by se ti v Aeroflotu na Šeremetěvu nestalo.

https://ekonomika.idnes.cz/delta...anicni_div


0 Citovat

:)) Jednou mi v Paříži vytáhli z batohu do půlky nakousanou salátovou okurku se slovy: "What´s that?"

 a já: "It´s food, you don´t know that?" :)

0 Citovat

Opět jeden od absolventů vysoké školy života...


screen-shot-09-04-18-at-03-07-pm.jpg

0 Citovat

ako sa nam zije dobre, ked uz taketo truby maju cash na cestovanie do thajska. ale zase asi si zabudne pas vybavit, tak nikam aj tak nepoleti.

0 Citovat

Takéto trúby majú nanešťastie aj peniaze na víkend v Kyjeve. Niekedy od mája im môžeš zase s Tebe vlastnou trpezlivosťou odpovedať na otázky:

1. či sa dá zrušiť letenka,

2. či vadí, že je batožina o 3kg ťažšia a 5 cm väčšia,

3. čo robiť v Kyjeve,

4. ako cestovať z letiska do mesta,

5. ako cestovať po Kyjeve,

6. kde požičať auto bez kreditky,

7. kde sa ubytovať,

8. kde sa najesť,

9. ….

0 Citovat

tonic napsal(a):

ako sa nam zije dobre, ked uz taketo truby maju cash na cestovanie do thajska. ale zase asi si zabudne pas vybavit, tak nikam aj tak nepoleti.


Co peníze, ale volební právo :D
0 Citovat

Rada nad zlato


img-20180908-212321.jpg

0