Afrika jednou Afrika navždy, nebo myslíte že né?

Cestopis z roku 2008 napsala Andrea Kaucká

Zážitky pro tebe sepsala Andrea Kaucká
Cestopis byl naposledy aktualizován 2020-12-05T14:02:21+01:00

Andrea Kaucká procestovala 28 zemí světa světa, nejvíce Afriku a Evropu. Na Cestujlevne.com se přidala před 6 lety a napsala pro tebe 4 úžasné cestopisy.

Michal Zhor
před 2 lety

Krása! Nejen poutavý cestopis, ale i to vaše odhodlání před cestou, práce na expedičním vozidle s příslušenstvím. Těším se na pokračování a díky za afro-článek.

Děkuji za komentář :-)

lma

No myslím že né ..

Jako zvířata ( safari ) to by mě lákalo,ale to je tak jediné....navrch tam bohužel žijou afričani,takže 100% vím,že Afriku nikdy nenavštívím!

před 2 lety

Ale v některých zemích na spoustu místech se s místními moc nepotkáte a naopak safari si můžete pěkně užít. :-)

Sue Ellen Ewing
před 2 lety

Já si Afriku také nemůžu vynachválit. Pravidelně létám do rezortů v Tunisku na Džerbě a v Egyptě a ti černí chlapci se mi tam věnují opravdu důkladně. Tak důkladnou masáž jsem si nikde jinde ještě neužila. Cestou zpět mám problém v letadle vůbec sedět. Ten jih mě ale láká, možná tam budou chlapci ještě vyvinutější...

před 2 lety

Určitě, ten jih byste si neměla nechat ujít, ten je jedinečný! Chlapci jedna báseň, jen se nebudou lepit tolik jako v Keni, tam byste měla asi větší úspěch :-D

Sue Ellen Ewing
před 2 lety

Mám raději anakondy než užovky.

Kateřina Piskačová
před 2 lety

Úžasná cesta a krásný cestopis. My zatím byli v Africe dvakrát, ale určitě se tam zase vydáme. Afrika prostě chytne za srdce a nepustí.

před 2 lety

Moc děkuji za komentář. Máte naprostou pravdu, Afrika jen tak nepustí. I když člověk musí čelit byrokratickým bariérám, tak přeci jen ho to neodradí :-)