Mallorca - útěk z covidové reality

Stejně jako dveře barů se začaly zavírat i jednotlivé země před zamořenými českými turisty. Jednou z výjimek byly Baleárské ostrovy.

Cestopis z roku 2020 napsal Áčko

Avatar uživatele Áčko
Zážitky pro tebe sepsal Áčko
Cestopis byl naposledy aktualizován 2020-10-23T14:35:21+02:00

Áčko procestoval 27 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidal před 8 lety a napsal pro tebe 3 úžasné cestopisy.

Avatar uživatele jana-mrackova
jana-mrackova
před měs

Covidová doba tedy nic moc, ale na cestování úplně nej :-) Byla jsem v Keni na Safari, bylo nás tam v celém parku asi 20. Byla jsem v Egyptě na pyramidách,  bylo nás tam ne víc jak stovka turistů. Španělsko Caminito D

el Rey téměř bez turistů. A to mě stála zpáteční letenka 250 Kč. Do dnes si pamatuji, že jsem se na letišti na Ruzyni skoro až bála, bylo to letiště duchů...nikdo nikde.

Danny_
před měs

Přesně, rok "prázdnin" 2020 top... všude bez turistů, prázdné dopravní prostředky a všichni milí a vyklidnění. Nepřekonatelně můj rok s nejvíce lety (86) a dny strávenými v cizině 👌. No aby taky ne, když člk do práce moc chodit nemohl 😃

CESTUJI za KAČKU
před 3 lety

Skvěle sepsáno! Měli jsme podobný itinerář!

Jo a krásné fotky!

Avatar uživatele Áčko
Áčko

Děkuji, já zrovna dočetl tvoje Tenerife... Můžeme si porovnávat Paelly :D

Michala M.
před 3 lety

Super cestopis, taky jsem nad těma letenkama přemýšlela, takže díky za utvrzení v tom, že byla velká chyba je nekoupit :))

Avatar uživatele hhh _1
hhh _1
před 3 lety

Supr, taky jsem si střihl minulý víkend na Mallorce. Je to mnohem lepší, než se zdá. Díky za některé tipy, asi se budu muset brzo vrátit na dýl. Uvažuji, že bych to dal autem přes Barcelonu na 4-5 týdnů po Vánocích :)