Rumunská bojovka (nejen) pro fanoušky komunismu s kachničkou Jarynem 🐥💛

Megalomanská Bukurešť, královský Peleș, Drákulův Bran a transylvánský Brašov ve 3 dnech (Budget 6 000 CZK)

Cestopis z roku 2023 napsal Jaryn

Zážitky pro tebe sepsal Jaryn
Cestopis byl naposledy aktualizován 2023-05-30T12:52:20+02:00

Jaryn procestoval 35 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidal před 1 rokem a napsal pro tebe 13 úžasných cestopisů.

3 komentáře

Avatar uživatele Alena Svobodová
Alena Svobodová
před 13 dny

Počasí vám úplně nepřálo, ale co už, pokud je dobrý parťák, nevadí to. Letos si na konci září splním Transylvánii. Letíme do Bukurešti, ale protože máme trochu víc času, kromě poslední noci se usadíme v Brašově a vychutnáme si město a okolí. S vaším časovým plánem ale byl ten zájezd dobrá investice. Pokud se vám Transylvánie zalíbila a máte blízko Vídeň, tak Wizz létá z Vídně do Kluže.

Avatar uživatele JanaV _1
JanaV _1
před 14 dny

Díky za cestopis, pro mě určitě inspirace.

Mám dotaz, proč jste si na ten výlet mimo město nepůjčili auto? Nemělo by to smysl? Ptám se ať vím, jestli ho půjčovat.

A když jste se tedy rozhodli jet zájezdovým autobusem, tak jak jste si to objednali? Máte nějaký kontakt? Děkuji.

Jaryn
před 13 dny

Ahoj, my jsme ten zájezdový bus volili hlavně kvůli pohodlnosti. Půjčení auta by sice stálo pár korun, ale jeho obstarání by nám sežralo nějaký ten čas a možná i nervů 🙂 Nevím, jací jsou Rumuni řidiči 😆 Ale jasně, taky by to šlo..

Bus na nás vyskočil jako nabídka na booking.com (pořadatel Guided Europe Tours), prošli jsme i pár konkurenčních nabídek, ale poměr cena-výkon byl nejlepší u nich. Navíc jsme jim poslali adresu, kde v Bukurešti bydlíme, a bus nás vyzvednul cca 10 min odtud, takže jsme se nemuseli ani nikam daleko přibližovat 👍