RUMUNSKO za KAČKU

Země, ve které jsem se ocitla úplnou náhodou, neměla od ní žádné očekávání a o to víc mě překvapila. Neskutečné hory, úchvatná příroda, dechberoucí hrady a zámky… Jedním slovem pohádka!

Cestopis z roku 2017 napsala CESTUJI za KAČKU

Zážitky pro tebe sepsala CESTUJI za KAČKU
Cestopis byl naposledy aktualizován 2019-10-23T07:45:47+02:00

CESTUJI za KAČKU procestovala 46 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidala před 4 lety a napsala pro tebe 68 úžasných cestopisů.

před 4 lety

Super cestopis. Až je mi líto, že jsem byl naposledy v Rumunsku jen na 2 dny a ještě je strávil ve městě.

Nebyla tohle https://goo.gl/maps/7tAHUEVb6rBaFrz38 náhodou ta ci... ehm vesnice rumunských spoluobčanů nepříliš legálně vydělávajících ve Velké Británii? 😂

cali
před 4 lety

Ne, toto jsou exteriéry z nově připravovaného seriálu Čechovi na TV Barrandov.

Doufám, že je všechny bude hrát Jaromír Soukup. 😁

Jasně že je! Jaks’ to našel??! 😂

Jinak ani nemluv.. Nemůžu věřit, že je to víc jak dva roky, co jsem tam byla.. Bylo to tam neuvěřitelný po všech stránkách.. 💛

před 4 lety

Tak umím trošku googlit, no. :) Jinak už tuším v roce 2014 v britském bulváru psali, že to místní úřady chtějí strhnout, protože je to postavené vesměs nelegálně, bez ohledu na bezpečnost a ještě za peníze z trestné činnosti. 😊

😂😂😂 Goooglit fakt umíš! A nejen letenky 🤪😂

Tam se nikdo cokoli strhávat neodváží 😂

Vojtěch Hájek
před 4 lety

Super! Jen doplním, ze do Kluze lítá Wizzair z Vídně a to občas za fajn ceny :)

před 4 lety

Ani, z Vídně létají, ale to je pro mě + 700,- a né úplně navazující busy do Brna nebo parkování, které neodpovídá režimu za Kačku 🙈😁Bratislava byla TOP...škoda jí...

A za super děkuji 🙏😉

theo2

Pěkný :)

Avatar uživatele yellow
yellow
před 4 lety

Díky za další super cestopis! Moc ráda si je čtu. Tento mi tak trochu nahradil cestu za kamarádkou do Rumunska, kterou jsem nemohla na začátku měsíce absolvovat kvůli škole. V Rumunsku mám několik přátel, tak snad se opět brzy naskytne příležitost se za nimi podívat.

...to já děkuji :)

Dáša
před 4 lety

Krásné čtení. V Rumunsku jsem byla pracovně před dvěmi lety a uchvátilo mne. Chystám se tam v září a věřím, že tam pojedu víckrát. Je tam opravdu co vidět... přeji další dech beroucí zážitky a těším se na další vaše povídání. D.

před 4 lety

Dášo děkuji. Vážím si takovéto zpětné vazby! A v září si to tam užijte i za mě!! :)

mirjur
před 4 lety

Díky za další super inspiraci! Teď už jen sehnat toho parťáka... :-)

Roman Trach
před 4 lety

Jako vždy HDR na 100%. Fotky jsou hrozné.

před 4 lety

Máš naprostou pravdu. Je to dva roky zpátky, měla jsem tehdy hodně blbej foťák a s filtry se to dalo...

Budu tam muset zajet znova a vyfotit si to líp :)

před 4 lety

To bych ráda, jenže já je v originále nemám. Fotky promazávám a nechávám jen minimum. Tyhle starší fotky (cestopisy 2017 a starší) jsem si upravila, ulozila a diky tomu je to nevratny dej.

Je to skoda, protoze i ja ted vidim tu hruzu.. Asi jako kdyz se divam na fotku z detstvi a vidim se ve zvonech 🙈😂😂😂Chcete to vygumovat, ale nejde to 😂 Kazdopadne jak uz tu kdosi napsal - nerozjizdim fotodatabanku a ani se neprezentuji jsko nejaky fotograf. Ani takovou ambici nemam. Fotky jsou sice soucast cestopisu, ale neni to to hlavni. Alespon pro me ne.

Krásně řečeno...

Ale zvony už fakt nikdy ;)