Skrytá krása Lichtenštejnska

Malá, ale neskutečně nádherná země. Když jsem návštěvu Lichtenštejnska před pár měsíci plánovala, ani ve snu mě nenapadlo, že se pro mě stane TOP na žebříčku nejhezčích míst.

Cestopis z roku 2019 napsala MONIKA KUPCOVÁ

Avatar uživatele
Zážitky pro tebe sepsala MONIKA KUPCOVÁ
Cestopis byl naposledy aktualizován 2019-11-13T15:26:18+01:00

MONIKA KUPCOVÁ procestovala 16 zemí světa světa, nejvíce Evropu. Na Cestujlevne.com se přidala před 3 lety a napsala pro tebe 7 úžasných cestopisů.

Jan Dedek
před 3 lety

Přesně tenhle výšlap jsme taky šli a stojí opravdu za to!

Avatar uživatele Tonda 2
Tonda 2
před 4 lety

Díky za pěkné čtení, vzpomněl jsem si hlavně na náš výlet do Alp se psem, jak ty krávy s respektem obcházel, ale celé stádo se dívalo jen na něj.

Já se letos v létě zastavil v Lichtenštejnsku na půl dne a pak pokračoval do Rakouska, kde jsme měl vyhlédnuté nějaké třítisícovky, jinak ten Malbun je fakt pěkné horské středisko a hory kolem hezké.

Andrea_Pernik
před 4 lety

Do Lichtenstajnska sme nahodne zavitali pri stopovani po Nemecku. Do Malbunu nas doviezol par, ktory tam chova lamy na komercne ucely a vedla nich nam dovolili spat v stane. Ked si spomeniem, ze sme sa na Augstenberg trepali v platenkach z HMka a s platenou taskou miesto batoha, tak si klepem na celo :) ale tak vtedy neboli peniaze na vybavu :) Zaujimave bolo aj muzeum vo Vaduze, kde bola zrovna vystava o rozmnozovani zvierat :)

Avatar uživatele Libor_S
Libor_S
před 4 lety

Pěkně píšeš. Ani jsem nevěděl, že je nebezpečné chodit se psem okolo stáda krav (psa nemám), ale připomnělo mi to zážitek z východního Tibetu. Přecházel jsem tam louku se stádem jaků a jeden se na mně rozeběhl, že jsem musel trochu popoběhnout. Před tím se totiž ke mně přidalo ve vesnici větší štěně, které se pak chytře schovávalo před jakem za mnou.

Avatar uživatele
mirjur
před 4 lety

Zajímavé... jel jsem okolo snad 10x, ale nezastavil jsem tam nikdy. Ono to chce taky nějaký čas navíc, bohužel... stejně jako Bodamské jezero třeba.

Avatar uživatele Ahmad Masúd
Ahmad Masúd
před 4 lety

Výborné, díky. Kreslím do mapy a zapisuji jako vhodné zastavení při cestách do Švýcarska.