Zimbabwe - Osudový okamžik

Jak nenapsat cestopis, ale cestopisnou knihu?

Cestopis z roku 2000 napsal Daniel Valchovník

Zážitky pro tebe sepsal Daniel Valchovník
Cestopis byl naposledy aktualizován 2021-01-02T14:06:56+01:00

Daniel Valchovník procestoval 163 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidal před 6 lety a napsal pro tebe 16 úžasných cestopisů.

12 komentářů

Avatar uživatele Low-cost cestovatel
Low-cost cestovatel
před rokem

Nadrzenej nerd v Africe vidi cernosku a huci mu v klade a udela o tom knizku.. no to me pojeb

Avatar uživatele J0x
J0x
před rokem

To je ale krásně zoufalý komentář! 😂

Avatar uživatele Vladko
Vladko
před 3 lety

Dneska jsem měl v mailu, že kniha vyjde, gratuluju a těším se, až si jí přečtu.

před 3 lety

Děkuji za podporu, kniha vyjde nejpozději 25.3.2021. Zrovna řeším s tiskárnou.

Avatar uživatele Tomáš _40
Tomáš _40
před 3 lety

Držím palce, ať to klape doma, trošku bych se toho bál, ale asi jsem už starší... :) Na knížku se těším!

Díky :)

Jakub Langer
před 3 lety

Díky Danieli, za tento poutavý úryvek s pikantní zápletkou při příjezdu do Jižní Rhodesie. Jako by mi to připomínalo jisté vlastní historky z různých koutů Brazílie :) .

Budu jen doufat, že Vaše kniha nakonec výjde a dozvíme se více i o tajemném Mosambiku. A o dalších dobrodružstvích obyčejného kluka ... Ovšem nač ta skromnost?! Přece Váš způsob cestování a létání opravdu patří k těm neobyčejným, včetně všech first a business classes. O tom jsme se tu již mohli díky Vaším dosavadním cestopisům přesvědčit.

Fakt koukám, kolik zařizování je kolem vydání knihy, vážně síla! Předběžně gratuluji, jistě to bude napínavá četba ...

Děkuji Jakube.

Avatar uživatele cestik
cestik
před 3 lety

Držím palce, rád bych si to přečetl celé.

Děkuji.

Sue Ellen Ewing
před 3 lety

Další cestovatel a další kniha? To asi ta korona.... No já asi také něco sepíšu o revolučním boji za svobodu.

před 3 lety

Jasně zkuste. Maršutkou do Gori a z Oděsy přes Tiraspol bylo super čtení!