Ahoj, hledám prosím letenky do Thajska na letošní listopad, odlet nejdříve 8.11.2018 (možno i 7.11. večer, ideálně Praha/Vídeň/Mnichov (jsem z Českých Budějovic)), návrat nejpozději 21.11.2018. Nebráním se ani několikahodinovému/několikadennímu mezipřistání v nějaké zemi (např. se mi líbí mezipřistání v Ománu, teď za cca 12000 Kč, ale nevím, jak naklikat delší přestup a zda dostanu odbavené zavazadlo a budu moct z letiště?)Předem moc děkuji za tipy.Martin .

Thajsko listopad 2018

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Ahoj, hledám prosím letenky do Thajska na letošní listopad, odlet nejdříve 8.11.2018 (možno i 7.11. večer, ideálně Praha/Vídeň/Mnichov (jsem z Českých Budějovic)), návrat nejpozději 21.11.2018. Nebráním se ani několikahodinovému/několikadennímu mezipřistání v nějaké zemi (např. se mi líbí mezipřistání v Ománu, teď za cca 12000 Kč, ale nevím, jak naklikat delší přestup a zda dostanu odbavené zavazadlo a budu moct z letiště?)

Předem moc děkuji za tipy.

Martin


0

A když to naklikáte na web CeLe, StAg, Letušky, Pelikána, tak je problém v čem???

0 Citovat

Ahoj, přes Omán z Mnichova například takhle: https://bit.ly/2vwNUVF, data si můžete libovolně měnit.

0 Citovat

Aaa děkuji, mě nenapadlo dát to přes tu záložku "jiný návrat", to jsem trouba :-) Odbavené zavazadlo v Ománu dostanu? A všechny boarding passy dostanu v Mnichově?

Dále počítám s tím, že si předem budu potřebovat zařídit vízum do Ománu, snad to lze elektronicky. Nějaké tipy od cestovatelů, kam se tam podívat na 1-2 dny?

Moc děkuji a omlouvám se za svoji tupost :-)

Martin

0 Citovat

Ano, při delším stopoveru dostanete odbavené zavazadlo, palubní vstupenku do Bangkoku dostanete pak klasicky při odbavení až v Ománu, stejně musíte jít pře přepážku s tím zavazadlem.

Víza do Ománu jdou vyřídit jen elektronicky: https://evisa.rop.gov.om/, další tipy třeba v průvodci: https://www.cestujlevne.com/pruvodce/oman



0 Citovat

Ahoj odlitam 30.11. A navrat 15.12. Cena 12800 s airflotem rusaci. Praha-moskva-bangkok ta sama cesta i zpet. Z bangkoku letim do suran thani nebo jak se to pise to same i se zpatecni za 880kc. Minuly rok jsem letel s fin air za 12000. Praha-helsinky-bangkok. Zpet bangkok-helsinky-praha. Cestoval jsem vnitrni vnejsi zaliv. Kdyby nejaky info si chtel napis mi do zpravy. 

0 Citovat

Vyuziju tohle vlakno narazil jsem na zajimavou cenu Mnichov - Krabi s Qatar airways v hlavni sezone za cenu okolo 11000 Kc , mozna , ze to neni zadna skvela cena, navic v rezimu economy promo, ale prijde mi to vzhledem k letecke spolecnosti a terminu  a tim ze je to primo na Krabi s 1 prestupem dobre nebo se mylim ? Docela jsem nad tim uvazoval , protoze bych chtel Thajsko na 14 dnu s tim ze vynechame  Bangkok a aeroflot ani  podobne spolecnosti nechci

0 Citovat

Ryanair to sice není, zadna mega akce to taky neni, ale nabidka je to solidni 👍🏽 Pokud ti sedi terminy tak bych to urcite vzal.

0
7 reakcí