Ahoj, zacatecnicky dotaz. Letime se Singapore Airlines z PRG pres FRA na JFK a zpet.  SQ umoznuji check-in online na oba/vsechny 4 lety. Jde mi o to, jak to udelat se zavazadly? Podle seznamu na prg.aero nepodporuje Singapore kiosek na odbaveni. Bohuzel nemam zkusenost s bag dropem a nechce se mi v Praze stat ve fronte. Do USA poletime s 1 velkym kufrem + kazdy maly batoh jako prirucak, zpatky nejspis 2 kufry + 2 batohy. (mame v cene 2x23 kg). Diky za radu. .

Odbaveni kufru do NYC via FRA

Založila ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Ahoj, zacatecnicky dotaz. Letime se Singapore Airlines z PRG pres FRA na JFK a zpet.  SQ umoznuji check-in online na oba/vsechny 4 lety. Jde mi o to, jak to udelat se zavazadly? Podle seznamu na prg.aero nepodporuje Singapore kiosek na odbaveni. Bohuzel nemam zkusenost s bag dropem a nechce se mi v Praze stat ve fronte. Do USA poletime s 1 velkym kufrem + kazdy maly batoh jako prirucak, zpatky nejspis 2 kufry + 2 batohy. (mame v cene 2x23 kg). Diky za radu.

0

První let je s Lufthansou, takže kiosek by mohl fungovat. Ať tak či tak ake stejně budete muset jít k přepážce. Jestli bag drop nebo klasické, to už je fakt rozdíl pár minut, jestli vůbec nějaký.

0 Citovat

Pokud se nic nezměnilo, v Praze nejsou automaty na podání zavazadel, jako třeba v Amsterdamu. A kiosek má asi 100x40x40 cm, ten se zavazadly nepomůže. 

Tj. Odbavte se online a na letišti si vystojíte frontu na ten drop-off na přepážce, ale zrovna u letu do Frankfurtu bude dle mého 80% lidí jen s příručním, to není Smartwings do Egypta. 

0
2 reakce