Dobrý den,dnes mi přisli palubní lístky a protože jsem doufal, že nás nerozsadí, tak nás rozsadili. Výběr sedadla byl možný do 48h do odletu, takže to už nestihnu.Je možné změnit sedadla (za předpokladu poloprázdného letadla) až na letišti? Případně jaké jsou za to poplatky? RYANAIRDěkuji .

Změna sedadel na letišti

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

7 reakcí

Dobrý den,


dnes mi přisli palubní lístky a protože jsem doufal, že nás nerozsadí, tak nás rozsadili. Výběr sedadla byl možný do 48h do odletu, takže to už nestihnu.

Je možné změnit sedadla (za předpokladu poloprázdného letadla) až na letišti? Případně jaké jsou za to poplatky? RYANAIR


Děkuji

0

Dobrý den, na letišti můžete sedadla změnit, ale jen za poplatek + se obávám, že by vám naúčtovali i 55 EUR za vytištění boarding passu. Jediná možnost je si po startu v přesednout, pokud bude volno.

0 Citovat

To ze "prisli" znamena ze byly letenky kupovany pres prostrednika?

Jinak jestli se nepletu, tak i ve lhute kratsi 48 hodin si muzete za priplatek vymenit sedadlo?

0 Citovat

Ano, bohužel letenky jsem kupoval poprvé přes kiwi - ponaučení pro příště....

0 Citovat

Problém bude, že to koupil přes kiwi. Má PNR ale už ne email. Nemůže se přihlásit přes Ryanair účet. 

0 Citovat

Zase to kiwi :( ...jak jen to dělají

0 Citovat

Tady mě fascinuje, že Ryanair sice nemá rád prodejce třetích stran a jmenovitě kiwi, ale pro přihlášení / přidání letů vyžaduje PNR a email - email, kteří si tito prodejci nechávají pro sebe - a nikoliv příjmení jako zbytek většiny aerolinek. 

0 Citovat

V posledni dobe  jsen prestal kupovat   priority  a vyber sedadla , sice  jen lety mezi Irskem  a CR ,pripadne okoli , sedadlo alespon pro jednu cestu , kdy mi nevadi udelat  check in 2 dny  pred odletem a nebyl problem si v letadle presednout . pred casem  jsme  menili sedadla na letisti a nemyslim , ze za to uctuji  tech 55 euro jak pise Krystof,ale je to uz dele a nebude to takto fungovat na kazdem letisti , tenkrat mi jen  na mych papirovych  letenkach  preskrtali rucne sedadlo  a  vepsali nove , pochopitelne v mobilni aplikaci  by to neslo 

0
7 reakcí