Nabízím slevu 50 EUR na kiwi.com, platí do 30.10.2020. Není nijak omezena např. cenou letenky. Pokud máte někdo zájem, dejte vědět, prosím. Co za to? Jinou slevu v této hodnotě (např. na nákupy), nebo částka 900 Kč , nebo stravenky v této hodnotě.  .

Sleva 50 EUR na kiwi.com - nabízím

Založila ve fóru Tipy na levné letenky

9 reakcí

Nabízím slevu 50 EUR na kiwi.com, platí do 30.10.2020. Není nijak omezena např. cenou letenky. Pokud máte někdo zájem, dejte vědět, prosím. Co za to? Jinou slevu v této hodnotě (např. na nákupy), nebo částka 900 Kč , nebo stravenky v této hodnotě.

0

Haha....:)

0 Citovat

Tak já bych si to za těch 900Kč vzal... stravenek mám dost, ale peníze se hodí.

0 Citovat

Dobrý fór.

0 Citovat

Vezmu si popcorn a počkám jak tohle dopadne 

0 Citovat

A uvědomuje si Maky, že kiwi dává ke každé letence nemalou prirazku, která když se přičte k těm 900, tak +- naprosto vymaže tu slevu?! 

0 Citovat

 O tom, že by sleva měla zmizet, nic nevím. Pokud si najdete letenku, terou budete chtít koupit, mělo by to notmálně fungovat... Vy s nimi máte nějaké špatné zkušenosti, už se Vám to stalo?


0 Citovat

Maky napsal(a):

 Vy s nimi máte nějaké špatné zkušenosti, už se Vám to stalo?


Viz článek https://www.cestujlevne.com/blog/kiwi-letenky a především obsáhlá diskuze pod ním ;)

0 Citovat

Jako co čekáte od člověk, který se registroval před 6h a má 2 příspěvky...to nevypadá na nějaké velkého cestovatele, když chlapec ani neví, že Kiwi musí z něčeho žít a to právě z prodeje dodatečných služeb a malou marži si přirazí na každou letenku, kterou prodá. Ale určitě to nějaký střelec koupí.

0 Citovat

Tak vážení, nejsem chlapec, ale dívka, a po přečtení článku výše musím uznat, že na tom asi něco bude a dále, že opravdu nepatřím mezi zkušené a protřelé cestovatele, takže doufám, že jste se aspoň pobavili a prosím, abyste mi už nepsali, snad jen nějaký "střelec".


0
9 reakcí