- Fórum
- Obecně o cestování letadlem
- Kam se chystate
Kam se chystate
Do Pardubického kraje a pokud to nepůjde, tak někam hodně daleko od soudruha Hamáčka. Je vidět, že ten jeho červený svetr vyjadřuje i jeho politické smýšlení.
Vcera jsem mela chut koupit ty Azory, ale!... jeste pockame. Vsak do leta tech akci ruznych bude jeste.
Ja se zatim bavim tim (a ted vsichni do me :D ze se to siri jen diky lidem jako sem ja) ze objizdim policejni hlidky podle Wazu (bydlim 500m od hranice Prahy - Zapad & Prahy a bohuzel veskere nakupni moznosti jsou na Praze 6) a vzhledem ke ztrate nadeji jsem si koupil obrovsky pozemek s vyhledem na les a jakmile budu mit vyrizene stavebni povoleni, tak zacinam stavet svoji vysnenou pasivni drevostavbu a moje cestovni plany jsou takove, ze pokud ti dva kokoti (damy omluvi - tim bylo mysleno duo Pat a Mat, take zname jako Estebak a Hovnacek) povoli, tak pojedu na cely cerven do Chorvatska nekam pod Omis, pokud nedovoli tak veskere nasetrene prostredky na cestovani pro tenhle rok investuju do nejvetsiho mozneho vyhrivaneho bazenu se slanou vodou..
Na jakekoliv plany a nakupy letenek jsem absolutne rezignoval, prachy jsem dostal (az na jeden voucher) komplet zpatky, ale uz me trochu stve porad v neco doufat a pak sedet zavrenej doma. Zaroven jakmile (teda jestli :D) to otevrou, tak me tady rozhodne par mesicu neuvidite :), nicmene podle vsech zprav (co vim ja), Asie & ANZ bude komplet zavrena do 2022 a US je zatim ve hre, ze by se teoreticky jeste letos mohlo otevrit nekdy behem podzimu, pokud bude uspesna vakcinace (i kdyz pochybuju ze v tom aktualnim bordelu se na me dostane pred koncem 2021).
Myslim ,ze Chorvatsko bude letos dobra volba ,byli spolu s Bulharskem nejrozumnejsi zemi loni Navic uz je opet v prodeji vlak , pridavaji i Split ,takze to nemusi byt jen ten sever ,Otazka je jestli budou chtit testy nebo ne Nejaky stupidni ockovaci prukaz jak chteji zavest Anglicani a Rekove jiste chtit nebudou
kickass1 napsal(a):Ja se zatim bavim tim (a ted vsichni do me :D ze se to siri jen diky lidem jako sem ja) ze objizdim policejni hlidky podle Wazu (bydlim 500m od hranice Prahy - Zapad & Prahy a bohuzel veskere nakupni moznosti jsou na Praze 6)
Já bydlím na hranici P4 a pracuji kousek za ní a tady cajti staví jen auta, co nemají pražskou nebo středočeskou značku.
Jestli bude za kacku tak se pridam -) ,ale vazne ja jel s Chile s Calamy do Oruro vlakem, tato trat uz neni v provozu ,z Orura pak do La Paz busem ,po aklimatizaci v La Pazu byla Chacaltaya 5350 m.n.m a pak pokracovani z La Paz na jezero Titicaca a dal do Cusca v Peru ale to uz je let,,,,,tam uz bude vse jinak ,jen vim ze ten ledovec v Chacaltaya se uz rozpustil a tim zanikla nejvys polozena sjezdovka na svete
andreko napsal(a):@kickass1 jj, uz mame stavebni povoleni, akorat ten vyhrivany bazen se sladkou vodou😂
Posli adresu az to bude mit hotove, dorazim s rodinou :D
Liborek napsal(a):...cajti staví jen auta, co nemají pražskou nebo středočeskou značku.
To už je fakt idiocie na entou. Ještě bych tedy pochopil kontroly na hranicích okresů, ale ne uvnitř obce / Prahy. Pokud se pohybuji uvnitř obce žádná prohlášení a doklady nepotřebuji a zrovna nedávno jsem si koupil druhou káru s "účkem" na SPZ. Možná by jim někdo moh říct, že, co je na SPZ, je úplně irelevantní. Mezitím, co bych jim to vysvětloval, se hezky spolu promorime... člověk se tomu bordelu fakt už může jen smát.
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!