Dneska odpoledne mi přišlo od Pegasu (mám tam účet) avizo, že mají celej víkend "30% discount for mobile at this weekend" Myslel jsem, že se to vztahuje na tu jejich appku, tam mi to nic nenabídlo i když jsem došel až k placení. To samý na webových mobilních stránkách. Podařilo se Vám někomu urvat slibovanou lepší cenu ? EDIT: sleva je jen na domácí lety .
Já letěl v únoru PRG-SAW-SPX-SAW-VIE. Příručák (CabinZero) byl v rozměru, váha přes, malé batohy neřešili. Ale v Praze doplácelo pár cestujících za větší rozměr palubního kufru na kolečkách. Rozteč sedadel větší než u Ryanairu a Wizzu.
Minuly mesic SAW - VIE odchytli borce, co chtel nastoupit s peti narvanyma igelitkama. Takze se personal soustredil jen na nej. Nakonec se na palube objevil i on.
Limitem nejsou rozměry, ale hmotnost - oni mají v tom základním tarifu jen 3kg, protože chtějí, aby si lidé kupovali vyšší tarif.
Mnohdy má jen prázdný bágl i přes kilo. Takže na víkend igelitku a staré oblečení, co tam pak vyhodíš, abys měl místo na suvenýry. Duty free nákup se do limitu nepočítá.