Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

V mobilní verzi bych uvítal, kdyby se u odkazu na nákup letenek odkud - kam a červeným tlačítkem "Vyhledej letenky" také zobrazovala informace typu "Zpáteční letenka Na Prosinec 0 přestupů 1 hodinu letu". Nyní tam není. Díky :)

0 Citovat

Nedaří se mi editovat příspěvek. Vždy když ho chci editovat, tak se tlačítko změní na odesílám, ale nic se neděje. Po refreshi stránky příspěvek není změněný. Mac OS Sierra + Safari. Stejné chování jsem viděl na iPadu.

0 Citovat

to můžu potvrdit i na iPhonu... podařilo se mi to včera asi až na pátej pokus

0 Citovat

Poprosil bych přidat možnost zobrazit si pouze nepřečtené témata.

0 Citovat

Jak přesně fungují ty soukromé zprávy? Jednu jsem tam ráno měl, odpovědel jsem, před chvílí jsem chtěl (z jiného počítače) něco doplnit a není tam ani ten dotaz ani moje odpovědi. Je možné, že to odstranil tazatel? Nebo to najdu jen na tom původním počítači?

Druhá věc - pokud jsem poslal odpověď na soukromou zprávu, tak se mi zobrazila, až když jsem nechal obnovit stránku (Win7+aktuální Firefox). Jinak to vypadalo, že tam nic není.

0 Citovat

Tak ověřeno - konverzace v osobních zprávách je vidět jen na jednom počítači, na druhém ne...

0 Citovat

Tohle je nějaký divný. Oba prohlížeče stejný, nebo na kterým nevidíš ty své zprávy?

0 Citovat

Vidím to na W8.1 + FF55, na macOS a Safari vidím zprávové rozhraní, ale ne zprávy (včera jsem neviděl, dnes jsem to ještě nezkoušel, doma budu až večer). Na iphone to nefunguje vůbec.

0 Citovat

odkedy ste zmenili forum, tak mi Google Analytics nedokaze rozpoznat preklik z fora a namiesto Referral kazdy preklik berie ako Direct vstup na web.

0 Citovat

Mě by zajímalo spíš, proč mě to včera nechtělo pustit na fóře do témata " . " ( do té tečky jen), já jen, jestli chyba někde bude u mě nebo je to tajná složka s vyvoleným přístupem :D

0 Citovat

To byla chyba v matrixu. Tečka se nám nepřevádí do url kódování a tak nebylo kam uživatele poslat. Jednalo se o téma prodeje letenek na Kubu – název byl vrácen. Trochu jste to té slečně nandali a neunesla to, což se ani nedivím.

0 Citovat

Někde se vloudila drobná chybička - řízení se nevrací na předchozí stránku do stejného místa. Např. když z hlavní stránky ze seznamu posledních témat v diskuzi přejdu do diskuze a pak se vrátím přes Zpět, zobrazí se mi předchozí stránka s tématy diskuze, kde jsem byl předtím a kam by se to mělo vrátit, ale vzápětí to skočí na začátek stránky jako při prvním otevření CL. NB s W7, Google Chrome.

Edit: Stejná situace nastane, když ve Fóru sjedu někam dolů, rozkliknu nějaké téma, pak se vrátím Zpět - taky mě to hodí na začátek Fóra, ne na téma, které jsem otevíral.

0 Citovat

Myslíš tím, že tě to nehodí na odscrollovanou pozici, ale přímo na start stránky?

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Myslíš tím, že tě to nehodí na odscrollovanou pozici, ale přímo na start stránky?

Přesně tak. Na původní pozici musím znovu odscrollovat.

0 Citovat

Ja bojujem trocha s vyhladavanim. Chcem si zistit ake boli historicky akcie na letenky do Limy/Peru. Ked dam vyhladavat Peru, tak mi to automaticky skoci do sprievodcu, kde sice je sekcia akcnych leteniek, ale su tam len nejake 3 riadne stare. Takze sa vratim zasa na hlavnu stranku, zacnem pisat Peru a objavi sa mi tam rovno "Akční letenky do Peru". Tak kliknem na to, lenze to vyhlada len minimum prispevkov. Napr. vobec sa tam neobjavi ta akcia od Aeromexico do strednej Ameriky z cervna, kde bola aj Lima (ak si spravne spominam). Ked v tejto sekcii dam vyhladat Lima, tak to najde v podstate totozne akcie. Takze som sa zasa vratila na hlavnu stranku a zadala som Lima tam. Vybrala som si potom sekciu Akční letenky a opat rovnake vysledky ako v pripade Peru.

Takze jedina moznost ako sa dostat k tej akcii od Aeromexico je ist na hlavnu stranku, zacat pisat peru (alebo cokolvek) a vybrat moznost "Akční letenky do ....". Tymto sa dostanem do vyhladavania akcnych leteniek a zasa zacnem do vyhladavania pisat Aeromexico a tam sa mi objavia tie dve akcie co tu mali za posledny rok. A to este ani nemozem napisat Aeromexico a stlacit enter lebo mi to nenajde nic. Musim napisat iba cast slova a pockat ake akcie mi to navrhne a potom ist na konkretnu akciu. Takze cele zle :D Preco proste nemozem na hlavnej stranke dat vyhladat Aeromexico a nech mi to hlada vo fore, akcnych letenkach, sprievodcoch leteckymi spolocnostami atd? A hlavne preco mi to nevyhlada rovno tie akcie ked tam zadam Lima/Peru?

Aha super. Tak kym som dopisala tento prispevok tak uz som sa k tej akcii dostala aj napisanim Peru do vyhladavania na hlavnej stranke. Lebo je rozdiel v tom, ci napisem Peru a dam enter (vyhladava vsetko) a ked kliknem na "Odhal naše tipy" (hodi rovno do sprievodcu). To nedava zmysel nie? Ved by to malo vyhadzovat rovnake vysledky, a v tomto pripade si myslim ze by to malo vyhladavat vsetko. Ak chcem len sprievodcu tak bud idem do prislusnej sekcie na stranke alebo pri tom vyhladavani kliknem na "Peru Pruvodce destinacemi", ktore sa mi hned ukaze ako to tam zacnem pisat. Ci? :)

0 Citovat

mirjur: mohlo by být opraveno? Dopoledne se nám vnucoval hash # do url

Andreo, první problém je ten, že není akce označena pro Peru, tudíž je to celé špatně a akci skutečně dle logiky nedohledáš. To je náš interní redakční problém, kdy jsme tento stát akci nepřiřadili. Budeme to na sebe párovat automaticky, takže odpadnou lidské chyby.

A ten druhý problém s různým chováním vyhledávání na hlavní stránce je dán nedokonalostí funkce vyhledávače – on se chová stejně, pokud napíšeš Peru a dáš enter nebo zmáčkneš tlačítko, vždy půjdeš na obecné vyhledávání na webu s kompletními výsledky. ALE... pokud během kliknutí na tlačítko přejedeš přes položku z našeptaných výsledků, zapamatuje si vyhledávač položku jako označenou a rovnou tě na ní odkáže.

To je samozřejmě špatně a fixneme to, jen píšu kde je problém :-)

0 Citovat

Dave: ano, už je to ok. Díky.

0 Citovat

Mohli byste u upraveného příspěvku zobrazit datum úpravy? Teď u letenek v F by mě zajímalo, jak dlouho ta cena vydržela :-)

0 Citovat

Taky jsem se nad tím zrovna dneska pozastavil, u komentářů pod akcemi. Takže jo, tohle přidáme :)

0 Citovat

Nově nasazeno:

– výpis reakcí na mé komentáře (zatím jen citace) https://www.cestujlevne.com/diskuze/odpovedi

– výpis založených témat uživatelem https://www.cestujlevne.com/cest...324/temata Neklikat! Tohle je padrinův profil! :D

– a výpis příspěvků uživatele https://www.cestujlevne.com/cest.../prispevky pro identifikaci trolla (ps: zase padrino)

S výpisy budeme ještě pracovat, je to takový mezikrok či základní kámen k tomu, kam míříme.

Bugy co sem dáváte postupně opravujeme.

0 Citovat

V mobilní verzi webu není vidět počet příchozích SZ, respektive to vůbec nejde poznat.

0 Citovat

V mém profilu vedle fora mi svítí, že mám nový příspěvek v "Má témata", ale po kliku mi vypíše seznam "Témata uživatele YahooSeeker [Bot] " A ani jedno není moje a do některých jsem ani nepřispíval.

0 Citovat

Poradi nekdo jak si mam precist soukromou zpravu, kdyz po kliknuti se mi nezobrazi ?

Zaroven se timto omlouvam tomu, kdo mi tam neco poslal ze jsem neodepsal , jak tak sleduju, soukrome zpravy zjevne stale nefunguji , asi to neni priorita , na stare verzi ale fungovaly , tak moc nerozumim proc to nejde

0 Citovat

skus na desktope iny prehliadac, mne ide ok Chrome na win 10, takisto aj android 7.0 chrome

0 Citovat

Mikir, ještě jednou – jaký že to máš prohlížeč? :)

0