Témata uživatele padrino11

Témata uživatele padrino11

Téma Poslední reakce
Je to reálné veřejnou dopravou za 18 dní včetně cesty z Evropy?(Belize - Honduras bude trajektem)https://goo.gl/maps/4KW5z4YhbvR2 .
Střední Amerika - plán cesty
Ve fóru Co vidět a navštívit
10 odpovědí
Zdravím, přítelkyně má občas bláznivé nápady a rozhodla se stát členkou MHC. Zmínila se mi o tom už loni, mně tedy členství vůbec neláká a tak jsem dosud úspěšně odmítal. Letos máme letenky na několik dálkových letů a tak tuším, že tomu stejně neuniknu. Kdybych to dále odmítal, tak by jí to vadilo a časem by si řekla některému ze svých kamarádů a to by zase vadilo mně. Máte někdo praktickou zkušenost jak vše vyřídit co nejdiskrétněji? .
Mile High Club
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
31 odpovědí
Prodloužený víkend pryč a cestopis žádný. Žije ještě?  .
Kateřina Ostrá a její cestopisy
Ve fóru Cestopisy
77 odpovědí
Xmas and NYE! Cheap flights from Madrid to Democratic Republic of Congo from only €243! (fly4free.com) Lákají mě netradiční destinace, nemáte někdo bližší info k této zemi?  .
Demokratická republika Kongo
Ve fóru Tipy na levné letenky
5 odpovědí
Zdravím, máte někdo osobní zkušenost? Plánuji cca 7000 km za 20 dní ve 3 lidech a jeví se mi to jako ideální varianta. .
Indie půjčení auta
Ve fóru Půjčení auta
10 odpovědí
Zhruba každá třetí žena zažila při cestě veřejnou dopravou sexuální obtěžování. Stejnou zkušenost má i každý desátý muž. Čtvrtina cestujících pak byla svědkem obtěžujícího chování. Ukázal to průzkum o sexuálním obtěžování ve veřejné dopravě, který pro úřad vlády provedla agentura Focus. Výsledky dnes na tiskové konferenci představil šéf vládního odboru Radan Šafařík. Uvedl, že se připravují opatření. Na posílení bezpečnosti by se měly využít i evropské dotace či peníze z norských fondů. Do reprezentativního průzkumu se v dubnu a květnu zapojilo 1009 lidí nad 15 let z celé republiky. Celkem 35 procent žen a deset procent mužů se stalo obětí sexuálního obtěžování. Ve svém okolí pak čtvrtina dotázaných znala někoho, kdo obtěžování zažil. Stejný podíl byl při cestování svědkem obtěžujícího jednání. Respondenti zmiňovali zírání a lascivní pohledy, bezdůvodné vstupování do intimní zóny, pokřikování, nevhodné poznámky a návrhy, sexuální gesta a pohyby, bránění v pohybu a zastoupení cesty, vynucování si schůzky, ale i exhibicionismus, nechtěné dotyky a líbání či vynucování sexu a pokusy o něj. „Z jiných studií napříč EU vidíme, že obecně v ČR dochází k sexuálnímu obtěžování relativně často, jsme lehce nad průměrem. Mezeru s ostatními státy východní Evropy máme v tom, že stále si velká část veřejnosti neuvědomuje závažnost problému, bagatelizuje ho. Části veřejnosti přijdou přijatelné zejména lehčí formy sexuálního obtěžování,“  uvedl Šafařík. Obtěžování víc vnímaly ženy. Téměř tři pětiny žen zmínily zírání a bezdůvodné vstupování do intimní zóny, před čtvrtinou se někdo v dopravě ukájel, sedm procent zažilo pokus o znásilnění. „ Když to převedeme na celou populaci, představuje to relativně velký problém,“  podotkl Šafařík. Výsledky ukázaly, že třetina svědků nijak nezasáhla. Podle vládní zmocněnkyně pro lidská práva Heleny Válkové spolucestující nevědí, jak mají reagovat. Válková a Šafařík uvedli, že je nutné posílit osvětu a prevenci, a to i ve školách. Podle dotázaných by v dopravních prostředcích pomohla tlačítka k přivolání pomoci, častější kontroly policistů ve spojích či školení řidiček, řidičů a průvodčích, aby uměli obtěžování rozpoznat a dokázali zasáhnout. Na projekty k posílení bezpečnosti při cestování se v příštích letech využije zhruba 20 milionů korun z norských fondů a s podporou se počítá i z nového operačního programu Doprava s dotacemi z EU, upřesnil šéf vládního odboru. ČTK Stává se vám to také?  .
Sexuální obtěžování v dopravě zažila třetina žen a desetina mužů
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
27 odpovědí
Japonsko - zákaz vstupu cizinců do konce ledna.  .
ZPŘÍSŇOVÁNÍ restrikcí a cesta z normálu
Ve fóru Co se nevešlo
1441 odpovědí
Ahoj, rád bych cestoval stylově a hledám nějaký travel bag, který by podtrhl můj sex-appeal, zvýraznil můj look a nekazil mi outfit. No prostě něco stylového, co nebude sklouzávat k uniformitě a zároveň nic výstředního co by zbytečně upoutávalo nežádoucí pozornost gayů na lovu. Budu rád za všechny tipy. Našel jsem tohle, ale myslím, že to ještě není úplně ono: http://www.armani.com/cz/giorgioarmani/ ... 108ep.html .
Stylové cestovní zavazadlo pro metrosexuála
Ve fóru Co se nevešlo
105 odpovědí
Komu nevadí karantény, testy a anální výtěry může využít longhaulů za zajímavé ceny: https://www.fly4free.com/flight-...argentina/ https://www.fly4free.com/flight-...-to-japan/  .
Argentina a Japonsko z Prahy a okolí
Ve fóru Tipy na levné letenky
6 odpovědí
https://www.fly4free.com/flight-...w-flights/ Škoda že je ten Covid .... na poznávací cestu po Jižní Americe výborná nabídka.  .
Double open jaw longhauly až do 12/21
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Dotaz pro specialisty na východní destinace - co vidět v Rusku za 16 dnů kromě Moskvy a Petrohradu? Rád bych využil po koroně využil el. viza a přemýšlím jak to celé pojmout. Myšlenka byla letět do Vladivostoku, vracet se zpět vlakem po cestě navštěvovat sibiřská města a Bajkal - je tam něco extra vůbec k vidění? Co se tam dá dělat? Další nápad je letět do Petrohradu a roadtrip za polární kruh (Murmansk, Zapojlarnyj). Další co mě napadlo byl Gronzyj a Dagestán - dá se tam vůbec dostat?   .
Rusko za 16 dnů
Ve fóru Co vidět a navštívit
24 odpovědí
https://www.fly4free.com/flight-...eromexico/  .
Chile z Evropy za 266 euro
Ve fóru Tipy na levné letenky
5 odpovědí
Inspiroval jsem se u Trabantistů a rád bych nějaký větší výlet autem po JA při kterém bych rád přejel Andy (Chile, Argentina + další pokud půjde - cca 3 týdny). Zkusil někdo něco podobného?  .
Jižní Amerika půjčení auta
Ve fóru Půjčení auta
17 odpovědí
https://www.fly4free.com/flight-...iland-klm/ Pokud to tedy vůbec půjde proletět...  .
Bangkok z Prahy 343 euro
Ve fóru Tipy na levné letenky
10 odpovědí
Pro všechny kteří se již nudí v Emirátech nebo v Karibiku a hledají novou destinaci https://www.fly4free.com/flight-...to-guinea/  .
Guinea 165 euro RT (1-11/2021)
Ve fóru Tipy na levné letenky
9 odpovědí
Bangkog - Hong Kong 17.5k RT s Emirates v A380  .
First class pro chudé
Ve fóru Tipy na levné letenky
31 odpovědí
https://www.fly4free.com/flight-...-portugal/  .
Mexiko Cancún od 160 liber RT
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Ideální pro safari a Viktoriiny vodopády. https://www.fly4free.com/flight-...-botswana/  .
Botswana z Prahy 399 euro
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Koukám, že se s těmi zajímavými longhauly poslední dobou roztrhl pytel. Má někdo odhad, kdy zase půjde získat estu? https://www.fly4free.com/flight-...ir-canada/ https://www.fly4free.com/flight-...aii-2-2-2/    .
USA Florida, Kalifornie, Havaj (i z PRG)
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
AF/KLM  https://www.fly4free.com/flight-...o-japan-2/    .
Tokio z Prahy 340 euro
Ve fóru Tipy na levné letenky
12 odpovědí
Stará parta se rozpadla - všichni vyměkli, zfotrovatěli, bojí se covidu, nepustí je ženy a já nevím co ještě... Můžu to zorganizovat (jako vždy), pokud to tedy půjde kvůli tomu viru realizovat.  .
Týden na lyže, snowboard do Francie nebo Itálie.
Ve fóru Hledám spolucestujícího
12 odpovědí
Vhodné pro příznivce chalífátu. https://www.novinky.cz/zahranicn....seznam.cz  .
Mosambik ostrovy
Ve fóru Co vidět a navštívit
1 odpověď
Jsou stevardi většinou buzny? Když jsem nedávno letěl, tak tam byl jeden, měl sako sundané, na sobě zástěru pro servírování jídel a jak tak tlačil uličkou vozík s cateringem, tak u toho tak kroutil zadkem, že jsem si říkal, že by to heterák ani neuměl... .
Jsou stevardi většinou buzny?
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
35 odpovědí
Zdravím, využil jsem akce na webu a zakoupil na konec dubna letenky do Gruzie. Dávám dohromady itinerář a chtěl bych navštívit i Arménii. Představa je následující: Jeden den vlakem přes noc Tbilisi - Jerevan a druhý den přes noc zase zpět. Měl by to být lůžkový/lehátkový spoj. Hledal jsem to různě na internetu, ale informace jsou dost rozdílné. Nejezdí to prý každý den, apod. Já vlaky nikdy hledat neuměl ani u nás... Máte někdo zkušenost? Poradíte kde hledat? - zkoušel jsem stránky dopravců, ale je to pro mě naprosto nepřehledné. Potřebuji vědět jestli je to takto těmi vlaky reálné - respektive jestli jezdí oba spoje noc po sobě. Jezdí i maršrutky přes den, ale nechci trávit 2 dny na cestě - to bych tu Arménii nechal na jindy. Dík .
Gruzie, Arménie vlakem přes noc
Ve fóru Železniční doprava
27 odpovědí
Za 14 dní mě to čeká a přemýšlím, co tam dělat aby to nebyl jen velký nápor na játra. Budu rád za všechny tipy. .
Kyjev - prodloužený víkend v březnu - co navštívit?
Ve fóru Co vidět a navštívit
66 odpovědí
Příští rok v létě (05-09) se chystám na 8-9 dní do střední Asie. Představa je přiletět do Astany, přesunout se do Almaty. Skouknout nejhezčí prostitutky a pak se vydat maršrutkou do Biškeku, k jezeru a možná i do hor. Odlet pak z Almaty zpět do Evropy. Není tam v květnu/září ještě/už příliš zima? - Poletím jen s kabelkou (tarif lowcost). Je tam nějaká zajímavá varianta přesunu po zemi mezi Astanou a Almaty kde bude něco zajímavého k vidění? (jinak letadlo stojí cca 700 czk ow). Postačuje na to týden (so-ne) nebo je to vhodnější na déle? .
Kazachstán Kyrgyzstán s UIA
Ve fóru Co vidět a navštívit
27 odpovědí
Když nemáš moc peněz ani času a chceš si splnit sen:odkaz směřuje na bullshit *smazáno*Praha–Peking–LAX–Londýn–Praha za 14 tisíc .
Cesta kolem světa pro lidi na sociálních dávkách
Ve fóru Tipy na levné letenky
16 odpovědí
Mám zakoupené letenky na únor s příletem do KUL a odletem z BKK.  Zkoušel jsem sestavit itinerář aby to dávalo smyl a abych věděl jaké přelety dokoupit, kde využít trajekty, co nevynechat, co vynechat apod. budu rád za připomínky a rady.Tohle jsem vytvořil: https://mapy.cz/s/2vjqL  .
Malajsie, Singapur a Thajsko za 3 týdny
Ve fóru Co vidět a navštívit
20 odpovědí
1/2/2019 přilétám do KUL a 21/2 odlétám z BKK.Rád bych dopředu nakoupil lokální přelety. Nějak jsem netrefil akci u Air Asia, kde je Big sale ale až pro lety od 18/2. Ale stále nevím jak to pojmout, co letět a co absolvovat busem nebo trajekty. Chtěl bych na 2 dny Singapur, a zbytek na střídačku poznávačka a koupačka v Malajsii a Thajsku. Ještě jsem tam nebyl. .
JV Asie lokální přelety
Ve fóru Hledám letenku
18 odpovědí
Zdravím, sestřenka se rozhodla, že se vdá. Vybrala si termín o prázdninách a ještě mi dala vědět až dnes. Zkoušel jsem něco hledat, ale moc se nedaří. Naapadlo mě zkusit NY a pak busem,nebo tak něco. Potřeboval bych tam být 25/8 +/- pár dní... .
Toronto 25/8 z Prahy a okolí, nebo Evropy
Ve fóru Hledám letenku
6 odpovědí
Přemýšlej jsem, že bych se konečně podíval do země, kde zítra znamená včera a kde přízemí je první patro. Nesnáším byrokracii a proto pokud musím vyřizovat vízum, rád bych vše viděl při jedné návštěvě.Plán je následující: na pár dní do Moskvy, pak letadlem do Vladivostoku, zpět vlakem Do Irkutsku k Bajkalu - chci si vyzkoušet TSM, ale nechci tam trávit týden nonstop. Z Irkutsku letadlem do Moskvy a pak na pár dní do Petrohradu (letadlo nebo rychlý vlak) - prohlédnout Ermitáž.  Odpovídá to časově, dá se to naplánovat lépe? Stačí jízdenky koupit na místě a je lepší kupovat jednotlivé úseky, nebo celou trasu najednou? Staví vlak na delší dobu (několik hodin) ve městech po cestě? .
Rusko za 3 týdny
Ve fóru Co vidět a navštívit
5 odpovědí
U konkurence jsem narazil na zajímavou akci do Asie a hned jí na únor zakoupil.Istanbul - Kuala Lumpur / Bangkok - Kodaň.S přípojema se dá vejít do 8k a to se ještě ušetří jeden přelet v Asii, protože není nutné se vracet zpět do KL. Myslel jsem že je to error, ale vypadá to spíš na promo - termínů je spousta. .
Kuala Lumpur a Bangkok s Royal Jordanian za 5.300 czk
Ve fóru Tipy na levné letenky
32 odpovědí
Dodnes vzpomínám - před pár lety jsem potkal mici a pozval jí k moři - podzimní Antalye do 5* hotelu AI s odletem z Norimberku skoro zadarmo. S mici byla docela legrace, zejména když se napila, tak docela řádila. Neuniklo to ostatním hostům, manželským párům z Čech a také partičce kamarádů z Británie. U baru jsem se s nimi dal do řeči, vyptávali se a tak jsem pustil uzdu fantazii a vysvětlil jim, že mici je profesionální striptérka s uměleckým jménem Lili Tornádo a já jsem jaderný inženýr. Nevím jak je to možné, ale věřili tomu a do konce pobytu se stále dožadovali od mici vystoupení. Ona o tom nevěděla a pořád nechápala o čem to mluví...nevím proč, ale já se tehdy celý týden děsně bavil. .
Veselé historky z cestování
Ve fóru Cestopisy
19 odpovědí
Četl jsem článek o nejrychlejší cestě kolem světa a říkám si, že by to mělo jít složit ze 3. letů (např. Londýn- LA- Sydney-Londýn). Pokud by to někdo dokázal sestavit, tak aby byl rekord překonán, bych to rád absolvoval.Klíčová je tady návaznost letů. http://onemileatatime.boardingar...tw-record/ .
Nejrychlejší cesta kolem světa
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
21 odpovědí
Tak jak jste na tom miláčkové? .
Letecká promiskuita
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
47 odpovědí
 .
Nejhezčí miciny z posádek
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
12 odpovědí
Zdravím,chystám se na cestu a některé úseky vypadají zatím na hladolet.Jakou byste mi doporučili paštiku na cestu? .
Jakou paštiku na cesty?
Ve fóru Co se nevešlo
9 odpovědí
Ještě jsem tam nebyl, rád bych tam jel stylově v srpnu připomenout si 50.výročí hrdinné invaze a oplatit jim návštěvu.Představa je nalehko, jen s kabelkou a permanentně pod vlivem. Rusky se domluvím slušně, ale nesnáším byrokraty.Určitě klasika Moskva a Petrohrad (Ermitáž) a co pak dál? .
Co vidět v Rusku za 14 dní?
Ve fóru Co vidět a navštívit
4 odpovědi
Větry (prd či prdy, v odborném názvu se používá i latinské slovo flatus označující též dech či vánek) je označení pro směs plynů, zpravidla nepříjemně zapáchající, produkovanou v trávicím traktu (tento jev se nazývá plynatost či nadýmání odborně meteorismus) a vypuzovanou konečníkem v rámci procesu zvaného flatulence neboli prdění; chybí-li tato závěrečná fáze, takzvané zaražené větry (zaražené prdy) mohou působit značné bolesti. Vypouštění plynu bývá doprovázeno charakteristickým zvukem vyvolaným kmitáním tkání v okolí řitního otvoru (wiki).Prdíte v letadle? .
Flatulence
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
3 odpovědi
Tito muži často ztělesňují ideál ženské krásy. Poznáte je podle toho, že pokud je nějaká dívka příliš krásná na to, aby to mohla být pravda, bude to ladyboy.Ladyboys rádi vykonávají ženské profese a aerolinky od nich očekávají vstřícnější a empatičtější přístup k pasažérům. .
Ladyboys (letušky s překvapením)
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
10 odpovědí
Tak to vypadá, že vyrážíme s Mici na nákup kabelek do New Yorku a rád bych také nějaké boty které k nim budou ladit. Můžete mi doporučit nějaké obchody v centru, nebo v dosahu metra?A pak bych rád nějakou prodejnu oblečení, ale totální hrabárnu. Nepotřebuju nic konkrétního, ale rád se jen tak hrabu a to zejména v dámském spodním prádle. Mám na mysli nějaký podobný řetězec jako je Ross dress for less, ale s pobočkami v NY. Také v dosahu metra.Děkuji .
Kabelky New York
Ve fóru Co vidět a navštívit
6 odpovědí
Četl jsem článek o vyloučení z přepravy kvůli hulení - je to běžné, nebo je to specialita Smart wings?Chápu, že mi hulení mohou zabavit, uložit pokutu, ale proč ještě vyloučit z přepravy, když se na palubách letadel stejně nekouří ne?https://zpravy.aktualne.cz/domac...ny-malem/r~62f534b4721811e7bc9f002590604f2e/(tady už nefungují ani odkazy)Izraelka letěla s manželem a čtyřmi dětmi z pražského Letiště Václava Havla do Tel Avivu. Děti bezpečností kontrolou prošly bez problémů a nastoupily do letadla, jejich matka už ne. Kamery ji zachytily, jak se snaží před nástupem do letadla schovat malý balíček. Nešlo však o bombu, ale o malé množství marihuany určené pro osobní potřebu, jak zjistili přivolaní policisté. Pilot letadla ženu odmítl přepravit, a tak zůstala i s manželem na letišti. Na děti v letadle zapomněla, vzpomněla si až ve chvíli, kdy letadlo rolovalo po dráze a chystalo se odletět.Praha - Kvůli malému balíčku marihuany pro osobní potřebu pilot odmítl přepravit cestující. Na to, že má v letadle už čtyři děti, všichni aktéři zapomněli a letadlo s nimi málem odletělo z Prahy do Tel Avivu. Přivolaní celníci potvrdili, že jde o drogy a zavolali cizineckou policii, aby se ženou vše vyřešila.Šlo o přestupek podle zákona o návykových látkách. Dostala tisíc korun pokutu, kterou na místě zaplatila, a tím to skončilo. Měla pouze množství pro osobní potřebu," upřesnila tisková mluvčí cizinecké policie Kateřina Rendlová. Po zjištění, že má žena u sebe balíček drog, jí pilot společnosti SmartWings zakázal nastoupit do letadla. To žena akceptovala spolu se svým manželem. Až poté, co vše vysvětlila policii, si vzpomněla na své čtyři děti, které seděly v letadle. To v tu chvíli už rolovalo po dráze a bylo připraveno odletět. Poté, co si žena uvědomila, že v odlétajícím letadle má děti, spojili se zaměstnanci aerolinek s pilotem a informaci mu sdělili. Ten se s letadlem vrátil po dráze k nástupnímu terminálu a děti nechal vystoupit. Následně letadlo odletělo do Tel Avivu. .
Hulení na cestách
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
3 odpovědi
Mám na ní 16dnů a rád bych viděl co nejvíce. Cestování pravděpodobně busy (půjčení auta je komplikované kvůli častým hranicím a letenky opravdu drahé).Var. 1 - Salvador, Guatemala, Belize, Honduras - cca 4 dny na každý státVar. 2 + Nikaragua - tedy cca 3 dny na každý státVar. 3 + ještě Kostarika a Panama, ale to už mně samotnému přijde šílené když jsem si nekoupil open jaw a musel ještě stejnou cestou zpět.Absolvoval někdo něco podobného? Jak je to s rezervací jízdenek? Nemá někdo cestopis?Dík .
Latinská Amerika - jak to pojmout
Ve fóru Co vidět a navštívit
12 odpovědí
http://zpravy.idnes.cz/easyjet-t...anicni_ahaCestující 1: "Co to posloucháš - Placido Domingo? To je nádherný TENOR. Doufám že stihneme ten přestup v Londýně, nerad bych zmeškal párty ve Vegas - bude to tam jako vždy pořádná BOMBA"Cestující 2: "vidíš támhletu kočku? To je ale sexBOMBA - tu bych hned na místě PŘEŘÍZNUL. Ale nesměla by se to dovědět moje stará, to by pro ní bylo hodně VÝBUŠNÝ téma a ten její právník by tentokrát tu žádost o rozvod už ODPÁLIL".Cestující 3: "ten steward je nejen pořádně vyteplenej, ale snad i opilej. Pořádně se motá - podívej se kam až mi odkopnul kabelku co jsem měl pod sedačkou a to v ní mám všechny naše peníze, karty a doklady a ještě mi tam pípá telefon".Pilot: "Dámy a pánové....z technických důvodů....v Kolíně..." .
EasyJet jak to vlastně bylo
Ve fóru Letecké společnosti
5 odpovědí
http://byznys.lidovky.cz/nejdraz...y-trhy_kkr .
Stylové cestovní zavazadlo vhodné pro lowcosty
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
1 odpověď
Kam s ní? .
Kam si dáváte v letadle kabelku?
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
8 odpovědí
Jedinečná nabídka na zážitkovou plavbu. Vzhledem k tomu, že je možné cestovat opravdu nalehko (oblečení je nutné pouze v jídelně a mobilní telefony a fotoaparáty nejsou povoleny), hodí se výborně jako přískok lowcost, není nutné ani připlácet za odbavené zavazadlo. https://www.novinky.cz/cestovani/426894-kontroverzni-eroticka-plavba-se-bude-konat-i-letos-obleceni-neni-treba.html .
Cruise plavby pro heterosexuály
Ve fóru Vodní doprava
1 odpověď
Zdravím, nechal jsem si nastřelit větší piercing a zajímá mě, jestli s tím bývá nějaký problém na letištních detektorech, nebo zda jsou detektory kalibrovány tak, že to ignorují. Jedná se mi o to, zda je lepší si piercing před letem vyndat, nebo to není nutné. Děkuji .
Piercing a detektory na letišti
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
4 odpovědi
Nemám moc rád zimu a tak bych rád vyrazil se svojí mici (přítelkyní) někam za teplem. Rád bych nějaké módní letovisko, kde budu moci trochu provětrat kreditky, mici bude moci předvést outfit a kabelky, půjčit si kabriolet, udělat pár selfíček a užít si vzrušující zábavu, koktejly a nevšední zážitky v klubech, případně se pustit i do nějakých větších akcí. Rád bych něco elegantního, stylového, něco je in a ideálně na riviéře, ale zase nic proflákého, kde bude nadměrná koncentrace turistů. Také bych rád nějaké liberálnější prostředí, kde nebude úplně nutné nosit za všech okolností top od bikin a kde se dá večer blbnut na pláži. .
Kam by mel vyrazit metrosexual s mici v zimě za teplem?
Ve fóru Co vidět a navštívit
13 odpovědí
Zdravím, je tady někdo kdo už to absolvoval a uvedl by nějaké postřehy? .
Paříž - Seychely - Bombaj
Ve fóru Co vidět a navštívit
5 odpovědí