Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Mě jednoznačně chybí v aplikaci Tapatalk!

0 Citovat

@David Eiselt

Bohuzel porad mam windows visty anebo na cestovnim jeste starsi xp i kdyz se rika ze na viste prohlizec Google Chrome nejde mi to nejakym stylem jde , ale zrejme s chybama , zkousel jsem to i na Firefoxu a je to stejne a nejde to ,na windows 10 se to asi otevre ale nemam to ted jak zkusit

0 Citovat

Šlo by přidat rozšířené možnosti už na úvodní stránku vyhledávače? Třeba defaultně sbalené, ale ať tam jsou. Teď třeba hledám letenku na přesné dny a musím čekat přes minutu, než se najdou lety +- 3 dny a pak teprve můžu začít filtrovat. Je to pruda.

0 Citovat

planuje sa spravit moznost, aby sa dalo v profile pridat si link na vlastny web alebo flightdiary?

0 Citovat

Pokročilý vyhledávače bude. Též mi to občas chybí a podstupuji stejnou anabázi.

Link na web přibude s chystaným udpatem.

0 Citovat

Taky se mi nelíbilo, že když jsem zadal LHR, hledalo to všechna londýnská letiště.

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Pokročilý vyhledávače bude. Též mi to občas chybí a podstupuji stejnou anabázi.

Link na web přibude s chystaným udpatem.

To je super. Taky bych hlasoval pro opravu, na mobilu (snad nejen mně :) ) vyhledávač č. 2 nefunguje správně, nereaguje tam třeba výběr +-x dní a nejde ani nastavit letecká společnost nebo cestovní třída (jde o stejný typ prvku, možná stopa...). Vyhledávač č. 1 mě zase pod položkou Více destinací nenechá nastavit druhý let (datum jde).

Taky mám občas problém při zadávání letišť - když neznám ani český název ani zkratku, ale jenom anglický. Nešlo by anglické názvy přidat?

Když už jsem se rozepsal, doplním další postřehy:

Na konci této stránky chybí odkaz na seznam letů, na kterých China Eastern nabízí wifi (BTW obsahuje přímý let PRG-PVG) https://www.cestujlevne.com/lete...n-airlines - http://ebapp.ceair.com/Innovatio...fi_en.aspx Taky bych si dovolil upozornit na free trial (netuším do kdy a jestli ještě platí, ale třeba nekecají :) ).

P.S. Teď koukám, že se mi po dotknutí se něčeho na mobilu zjevil vlevo nahoře jakýsi trychtýř, který jsem tam předtím neviděl a reaguje na dotyk a ukáže podrobné nastavení letu... nechápu. Teď už ty vyplazovací seznamy jdou, ale zase mi zmizely ikony kalendáře u políček s datem.

0 Citovat

Bohužel pod palcem máme pouze úvodní stránku, poté pracujeme s formulářem od Student Agency, která zaštiťuje celý proces vystavování a následné práce s rezervacemi. Takže celá ta stránka je vlastně na jejich straně a my do ní nemáme jak zasáhnout.

Ambice na to jsou, ale stále před sebou tlačíme vyšší priority motající se okolo cestovatelské komunity.

0 Citovat

Když jdu do fóra, pokaždé přepínám na podrobný výpis. Mohli byste udělat nastavení, aby se mi automaticky zobrazilo podrobné fórum? Dík

0 Citovat

Proč nechodí email s upozorněním na novou soukromou zprávu? Dneska jsem jen náhodou zjistil že jich mám několik navíc 2 měsíce staré!

0 Citovat

Mě se zase ukazuje "no results :(" když jdu na osobní zprávy a přitom mi to tu svítí červeně, že mam zprávu. Jinak ke zprávě se dostanu tak, že kliknu vždy na jinou osobu a pak na tu první od vrchu....

0 Citovat

toncek – ty jsi neměl červenou ikonku u avataru indikující novou zprávu? S tím stářím je to divné, tak dlouho snad ani v provozu nejsou.

roiman4 – defaultně není vybrána žádná konverzace, stačí kliknout na tu první.

S těmi zprávami trochu strpení prosím.

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

toncek – ty jsi neměl červenou ikonku u avataru indikující novou zprávu? S tím stářím je to divné, tak dlouho snad ani v provozu nejsou.

Jo ikonka byla, ale té jsem si nevšiml, moje chyba. Z klasických phpBB fór jsem zvyklý, že vždycky přijde mail v momentě, kdy má člověk novou SZ.

Zprávy byly ze začátku září.

0 Citovat

Cestovatelská mapa se nedá zvětšovat, a taky nemá jména zemí. U malých zemí tak nepoznám, zda je daný uživatel navštívil nebo ne.

V profilu je seznam zemí udělán přes kostičky s fotkou, které musím postupně nahrávat. Není to moc přehledné. Lepší by byl statický seznam všech zemí (odkazů) řazený dle abecedy.

Pěkná vychytávka by byla, kdyby přihlášenému uživateli byl zobrazen diff - které země jsem navštívil a druhému chybí a naopak.

0 Citovat

Stale mi nefunguji osobni zpravy uz mi to signalizuje 2 ale kdyz kliknu tak tam nic neni , nebo tedy jedna ktera nevim od koho je z ikonek mi jde rozkliknout jen beta verse

0 Citovat

Na úvodní stránce chybí info o novinkách na blogu. Teď se o nich dozvím jen na facebooku.

0 Citovat

Leoš Literák napsal(a):

Na úvodní stránce chybí info o novinkách na blogu. Teď se o nich dozvím jen na facebooku.

To by bylo super. I ty seznamy Aktuálně ve fóru a hlavně Nové komentáře by mohly být delší/mít možnost zobrazit další položky.

Ještě bych ocenil takovou drobnost: propojit název státu v Průvodci letišti s příslušnou stránkou v Průvodci destinacemi. A ten úzký sloupec po pravé straně obrazovky, ve kterém se v Průvodci destinacemi zobrazí detaily na příslušná témata, je taky trochu otrava. ;)

0 Citovat

Blog i aktivity vyřešeny – chybí už jen pár detailů a nahodíme ven.

Co přesně je ale otravné na tom sloupci? Je úzký? On je problém v tom, že obsah je 10–30 normostran a prezentovat jej bez schovávání pod příslušná témata by tě zahltilo informacemi, které v první fázi chtít nemusíš. Druhou variantou bylo rozházet témata na jednotlivé stránky /brazilie/kultura /brazilie/doprava ... ale tady by překlikávání brzdilo a otravovalo ještě víc.

0 Citovat

Mě by se více líbilo, kdyby průvodce měl defaultně vše rozbaleno. Scrollovat je pohodlnější než klikání na rozbalení. Stačí buď rolovat myší nebo držet kurzor či page down.

0 Citovat

Rozbalený by se mi asi taky líbil víc, ale jestli musí vyskakovat, tak ať aspoň není tak úzký a je uprostřed. :)

0 Citovat

Podle mě se špatně zobrazuje počet odpovědí ve vlákně. Myslím si, že vlákno kde je jen jeden příspěvek by mělo psát "0 odpovědí" (velmi často je to dotaz a ten není zodpovězený = 0 odpovědí).

Také by to mohlo psát bez odpovědi/1 odpověď/2-4 odpovědi/5+ odpovědí. To by programátora nezabilo ;-)

0 Citovat

Good point, přidám na seznam.

0 Citovat

Bug


aktualni-diskuzni-fora-o-cestovani-na-cestujlevne-com.png

0 Citovat

Vyhledávání ve fóru,nevím, jestli to nedělám špatně... Jdu přes menu do fóra (Přejít do fóra) a tam je pole Prohledat fórum. To je ok. Zadám hledání, vyjedou mi výsledky, ok. Ale už není k dispozici pole pro další hledání ve fóru, nahoře sice je vyhledávání, ale to hledá bůhvíkde. Abych hledal znovu ve fóru, musím zopakovat celý postup od začátku.

0 Citovat

Vypadá to, že vás/nás postihl stejný problém jako diskuzi na snow.cz - zaplavení čínštinou...

0