Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Mají v SA v plánu přidat do databáze aspoň některá z chybějících letišt? Třeba těch čínských chybí relativně dost.

A šlo by prosím ve vyhledávači letenek přidat tlačítko na prohození Odkud/Kam?

0 Citovat

Možná se budu opakovat, ale nebylo by možné vyhledávač letenek nastavit tak, aby filtrace přestupních letišť fungovala u zpátečních letenek  jak pro cesty tam, tak i ZPĚT?  Teď když zakliknu např u vyhledávání letenky do Států jako přestupní letiště např.  AMS a ATL, tak do US je vše ok, ale zpátky mi to nabízí x variant přes CDG, které mne nezajímají. 

Jde s tím něco udělat?

0 Citovat

Možná si budeme moci sáhnout do vyhledávače letenek. Ale zatím to není otázkou nejbližších dní :)

Pro nás je vyhledávač letenek super kanál a prakticky majoritní zdroj příjmů, ale není to náš produkt na kterém můžeme pracovat a upravovat ho. Díky za pochopení.

0 Citovat

Neuvažovali jste někdy o funkci, kdy by se určitá část příspěvku zobrazila až po kliknutí přihlášeného uživatele na nějaké Unhide/Thanks tlačítko? Něco, jako třeba funguje na warforu. 


Mohlo by se hodit např. na slevové kódy, které občas vyberou neregistrovaní uživatelé, místo aby byly k dispozici stálým členům fóra. 

0 Citovat

Přestaly mi fungovat e-mailové notifikace. Přihlásil jsem se, znovu jsem je nastavil. Přišly mi potvrzující e-maily, otevřel jsem verifikační odkaz ze zprávy, ale žádné další notifikace o akcích nejsou v e-mailu. E-mail je na GMailu, kdyby to hrálo nějakou roli.

0 Citovat

Zkus se pls přihlásit zde http://eepurl.com/cgnQSz

Máme to špatně přes API a mailchimp neumožní znovupřihlášení, pokud se člověk jednou odhlásil.

0 Citovat

Dík, vyzkouším. Jenže já jsem se neodhlašoval. Prostě někdy tento, možná minulý týden jednoduše přestaly chodit e-maily ;)

0 Citovat

Ahoj, v Římě zřejmě taková kosa nebude :) 


screenshot-20190208-133412.png

0 Citovat

Na mapce vám nejde přidat Palestina, přitom je tam po ní bílé místo a v javascriptu má podle všeho kód "ps". Podle OSN se jedná o 1 z 195 uznávaných států.

0 Citovat

Potřebuju poradit, protože už jsem docela dost vytočený. často se mi stává, že zapnu CL na mobilu, tabletu, pracovním notasu a proste je tam přihlášení... tak se přihlásím a najednou vidím CL z ledna, kdy tam visí příspěvky a kace z 24.1. a prostě nenabě+hne mi nic aktualního ! .... a stává se mi to X krát týdně ... ani neumím vysvětlit tu situaci, která se mi děje, ale točí mě to tak, že jsem se už začal více dívat na zahraniční weby.. zrovna dnes jsem to měl wcelý den v práci i na mobilu. A vrcholem je, že to píši, popisuju a postuju Deivovi a Kryštofovi, ale nikdo mi neodpoví a to jsem se nsažil řešit už někdy z kraje února ( a stále tam je ta stejná uvodní obrazovka a za 50 s flixbusem do polska apod. ) Já si totiž myslím, že se dostanu do nějaké slepé místnosti a oni ty zprávy ani reálně nedostali ... 


Možná teď píšu jako debil, ale jsem naštvaný a nejsem ajťak, takže nedokáži definovat problém přesně, ale zase nejsem analfabet a zkoušel jsem se odhlásit a přihlásit, vymazat historii a cookies apod. a prostě se toho nemůžu zbavit ... 


Postřeh je,že to dneska nešlo od 9 od rána třeba do 2 do odpoledne a teď doma už to zase jede ... i na mobilu 

0 Citovat

Michal napsal(a):

Na mapce vám nejde přidat Palestina, přitom je tam po ní bílé místo a v javascriptu má podle všeho kód "ps". Podle OSN se jedná o 1 z 195 uznávaných států.



Nevím, zda je to ten náš známý Michal,  nebo jiný, ale tedy věz, případně si dostuduj. Stát Palestinu vyhlásil známý terorista Jásir Arafat v roce 1988 a o rok později se nechal v Tunisku prohlásit za prezidenta Palestiny. Jako samostatný stát jí tehdy uznaly islámské státy a státy tehdejšího východního bloku, včetně  ČSSR.  Ale to neznamená, že je celosvětově de iure uznávaná jako samostatný stát - prostě není.  A mimochodem Česká republika jako jediná evropská země hlasovala v roce 2012 proti uznání Palestiny jako nečlenského státu v OSN. Tam byla nakonec Palestina přijata, ale to neznamená uznání jako samostatného státu. Tedy v tomto je mapa naprosto korektní. 

0 Citovat

Cali: Nic není černobílé. Do politiky bych se tu nepouštěl. V každém případě je v OSN (ať už jako stát existuje nebo ne) a zdejší cestovatelská mapa na ní má místo - Izrael je vykousnutý a mezi Jordánskem a Izraelem vzniká bílé místo. Ten terorista/"terorista" dostal v roce 1993 dokonce Nobelovu cenu za mír.

0 Citovat

Michale je to asi stejné, jako třeba Španělsko a Katalánsko. Prostě Palestina i Katalánsko jsou jen územím/autonomní oblastí státu, který svojí mapu má a tak je to v pořádku.

0 Citovat

Rob Foxx napsal(a):

Potřebuju poradit, protože už jsem docela dost vytočený.

Robe, kam jsi psal zprávy? Tady nic nemám, naše konverzace je prázdná.

0 Citovat

No Nobelovu cenu bych tu vůbec nezminoval. Tu dostal kde kdo vcetne Putina,jestli se nepletu  a OSN je kapitola sama pro sebe. Kazdopadne Cali ma pravdu a chtít na mapě Palestinu je mimo mísu.

0 Citovat

cali napsal(a):

Michale je to asi stejné, jako třeba Španělsko a Katalánsko. Prostě Palestina i Katalánsko jsou jen územím/autonomní oblastí státu, který svojí mapu má a tak je to v pořádku.

Cali, mně je ale vesměs jedno, jestli je Palestina samostatná nebo ne. V prvé řadě jde o to, jak se chová zdejší mapa. Když použiji tvůj příklad - jako by tu Španělsko bylo vykousnuté o Katalánsko a Katalánsko by přitom nešlo přidat. 
0 Citovat

Opakovaně apeluji na zprovoznění notifikací o příchozích soukromých zprávách - na mail, sms nebo aspoň oznámení na monitor. To přece nemůže být takový problém. Dnes jsem zase pár zpráv zmeškal, odpovídat je už bezpředmětné... Díky.

0 Citovat

Přestaly mi na mobilu chodit push notifikace a i když vymažu celou cache a vlezu na cestujlevne, tak mi to push notifikace znovu nenabídne.

0 Citovat

Upravte si z-index. Taktiež sa mi raz stalo, že sa popup zobrazil o jeden riadok vyššie ako mal (mena bola na začiatku nového riadku)





c.png

0 Citovat

Tady by mely byt asi nejaky symboly, dle kterych bych rozeznal, na co klikam… ?


f8782fe3-a404-4c70-a3e7-eefe0ec3dd17.jpeg

0 Citovat

Born2Win napsal(a):

Tady by mely byt asi nejaky symboly, dle kterych bych rozeznal, na co klikam… ?

Presne!! :D 

0 Citovat

Šla by přidat do Mapy nějaká možnost na Procestování dané země? Aby lidi, kteří třeba byli jen na Bali nebo Pekingu, si nevyznačili celou Indonésii a Čínu. A pak neříkali, že procestovali 40% světa... :D 

0 Citovat

Teď mi přišel spam do Osobních zpráv :-( Smazat nelze.

0 Citovat

Přidávám se k prosbě o přidání Palestiny mezi země, v mapě potom chybí.

0 Citovat

Proč?  Palestina není země, je to území, stejně jako Patagonie, Halič nebo třeba Korsica.

0