- Fórum
- Cestujlevne.com
- Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)
Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)
no jasně, mě ty spamy serou víc a víc. I když ona ta diskuze před tím byla taky dost mimo téma :)
Vystupování "Dimikuk" je názorný příklad v jakém případě udělovat ban!
Jeho poslední příspěvky jsou hluboko za hranou a mělo by to okamžitě zmizet včetně pisatele !!
Dimik má banů už nepočítaně. Komentáře k cestopisům, akcím, průvodcům mohli doteď psát i neregistrovaní. Tak asi bude muset přijít změna. Byť zrovna v případě Dimika nevím, zda pomůže. Jak říkám, ten člověk je schopen vytvářet nové a nové profily prakticky neustále, zjevně má nějaký hluboký komplex. Nebo je to prostě jen hovado.
Pokud už mají být anonymní komentáře, tak aspoň hlídejte, ať nepoužívají nickname existujících uživatelů. Díky
Vůbec nechápu, jak je to možné. Měl jsem za to, že se to vyřesilo už před lety, kdy mi bez mého vědomí byl změněn nickname. Evidentně je to jinak.
To se řešilo jen u přihlášených uživatelů ve fóru. V cestopisech jsou povoleny anonymní komentáře.
Ono je tu téma o umírání a nejlepší odpověď od vedení by byl nějakej významnej posun fóra po kterým tu voláme X let... My to víme, vy to víte, ale nic se neděje.
vedenie predsa odpovedalo
Možná je načase nevnímat CL jako fórum nebo soupis akcí, které stejně už dávno akcemi nejsou. I to tu bylo psáno. Stačí konzumovat web tak, jak je. Brát ho jako celek s cestopisy i průvodci.
To je naše vize.
CL je o obsahu. A obsahem jsou dnes ze 70 % průvodci
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!