Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .
Jo, už jsem se tam proklikal, musím si napřed vybrat nějakou konkrétní oblast, kam to bude patřit. OK, tak jsem blbej... :-) A nešlo by to nějak zjednodušit nebo zintuitivnit? :-)
Ja sa v tomto pripájam k mirjurovi - je to veľmi neštandardné a neintuitívne - pokiaľ je cieľom mať viac nových tém, tak tlačidlo na hlavnej stránke fóra by pomohlo. Kategóriu kam zaradiť príspevok si človek môže vybrať dodatočne.
O saloncích u letišť stále uvažujeme, byť asi spíš jen do podstránky "Služby" zejména proto, že naše praktická znalost je hodně omezená. Zatímco celé letiště obvykle projdeme napříč, praktické návštěvy salonku buď nejsou vůbec nebo vždy jen jednoho, takže by se jednalo jen o prostý výpis s odkazy.
1000 stránek o letištích je přehlednějších než několik stránek fóra?
Mimo jiné by to znamenalo, že výměna zkušeností o salóncích skončí, páč málokdo bude hledat na stránkách všech letišť, co ho zajímají (minimálně já určitě ne, ale ve fóru si to rád přečtu).
Ve fóru nelze citovat příspěvek, který je poslední na stránce, ale není poslední ve vláknu (následují další příspěvky na další stránce). U takového příspěvku chybí link "Citovat".
Leoši, ale my v akcích vždy odkazujeme na průvodce, stojí-li za to a máme jej. Fakt již několik let...
Více se zaměřujeme nyní na to, abychom obsah prolinkovali tam, kde to dává smysl, to se děje cca 2-3 měsíce. A v brzké době pozměníme i hl. stránku průvodců, kde budeme defaultně spojovat státy-místa-letiště.