Autem až na konec GAMBIE - část 2.

aneb do Afriky se zlomeným kotníkem

Cestopis z roku 2023 napsala IvanaBl

Zážitky pro tebe sepsala IvanaBl
Cestopis byl naposledy aktualizován 2023-02-28T14:21:11+01:00

IvanaBl procestovala 70 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidala před 4 měsíci a napsala pro tebe 16 úžasných cestopisů.

Avatar uživatele Ala
Ala
před 3 měs

Ivano, ten cestopis je tak krásnej, že mi hned vnuknul do hlavy myšlenku, že prostě musím jet do Gambie :-) Zvlášť když člověk vidí, že to hravě zmákne i "invalida s berlema" a že se dá přežít i zhulenej a ožralej majitel "kempu" :-)

před 3 měs

:) Díky moc! Do Gambie určitě jeď a "invalidovi" vyřídím Tvůj obdiv :)

Kafíno

Azul, do Gambie určitě jeď!✌️🌎

před 4 měs

No přesně tohle mě napadlo po přečtení tvého cestopisu před pár týdny. Akorát teď kvůli situaci v rodině nechci a nemůžu jet někam, odkud se nedostanu rychle domů:-(

Ale Gambie bude, až přijde čas.

Kafíno

Ahoj Ivano B.,

jsem moc rád, že se Ti v Gambii tak moc líbilo! Byl jsem v prosinci a měl jsem naprosto podobný pocit z úžasných lidí.

před 4 měs

Ahoj Kafíno, já Tvůj cestopis četla asi 2 dny před odletem :) V Gambii se mi líbilo moc, ale já mám takový "problém", že se mi vlastně líbí úplně všude a nejvíc asi tam, kam by spousta lidí (kvůli předsudkům) nejela. Všude na světě se dá vidět a zažít tolik zajímavého a nového a vlastně za pár korun (zásadní je ta levná letenka), že se neustále divím, proč tak málo lidí od nás cestuje.

před 4 měs

Zrovna když jsem mela pocit, že doma budu, už  jsem se narajzovala dost, tak přijde tohle ... parádní cestopis, fajn fotky, velký lákadlo👍

před 4 měs

Díky! Gambie je krásná a zajímavá země. A Gambijci tak hodní, usměvaví a ochotní, to jsem vůbec nečekala. A ty děti.. tak hezké, slušné a vděčné.. na tu jejich radost a smích snad nikdy nezapomenu. Každopádně je škoda Gambii jen proležet s bělochy na pláži :)

Avatar uživatele Beáta
Beáta
před 4 měs

Jájsem to přečetla, stejně jako 1. , úplně na jeden nádech. Nádherné vyprávění, i když jsem nikdy nepomyslela se do této africké země vypravit, tak po přečtení vašeho cestopisu,měním názor. Moc pěkně napsané. Děkuji.

před 4 měs

Mockrát děkuju. Jsem tu teprve pár dní, ale chci sem dát i starší cestopisy, mám je všechny na fb. Sem jsem teď přidala ještě 2 videa pro autentičnost večera u ohně :) A bude i 3. část, pláže a (moje oblíbená) zvířátka :)

před 4 měs

Tak na tu další část se těším! I na starší cestopisy, těch dobrých není nikdy dost.