GAMBIE a ilegální výlet do Senegalu - část 1.

aneb do Afriky se zlomeným kotníkem

Cestopis z roku 2023 napsala IvanaBl

Zážitky pro tebe sepsala IvanaBl
Cestopis byl naposledy aktualizován 2023-02-28T14:24:10+01:00

IvanaBl procestovala 70 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidala před 4 měsíci a napsala pro tebe 16 úžasných cestopisů.

2 komentáře

Avatar uživatele slosbarbora
slosbarbora
před 3 měs

Dobrý den, chtěla jsem vám poděkovat za inspirující cestopis. My odlétáme v sobotu a trápí mě stále otázka peněz. Chtěla bych se zeptat, jak je to s výběrem peněz na letišti v bankomatu. Je to možné nebo musíme mít dolary a eura na celou dobu pobytu? Kde jste měnili peníze vy?

Na dovolenou letíme se synem (5 let), tak mám ze všeho větší obavy, ale i tak bych ráda vycestovala z areálu hotelu. Je tam bezpečno i pro děti?

Děkuji za odpovědi. Pěkný den

IvanaBl
před 3 měs

Dobrý den, děkuji, čtu Váš komentář až dnes, nějak se mi dříve neobjevil :( Asi už jste v Gambii a vidíte, jak je tam vše jednoduché. Eura nebo dolary, je to jedno, směnárny jsou v každé větší vesnici, bankomaty ne a nebo nefunkční, ty na letišti fungují. Gambie je bezpečná země, nebojte se ji procestovat i s dítětem. Čím více na východ, tím je hezčí a levnější. Užijte si dovolenou a pak napište, radši do zpráv :)