Dobrý den, v létě letíme 4 postarší ženské přes Toronto do Edmontnu s Air Canada. Udělám online check in naráz pro oba lety až do Edmontnu nebo to jsou dva check iny? Budu moci vybrat místa k sezení, případně za kolik? Když se kupovali všechny letenky naráz, mohu udělat jeden check in pro celou skupinu nebo musím za každou z nás zvlášť?Omlouvám se všem, pro které jsou tyhle dotazy směšné a děkuji těm, kteří pomohou.Pěkný den Veronika .

Online check_in

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Dobrý den, v létě letíme 4 postarší ženské přes Toronto do Edmontnu s Air Canada. Udělám online check in naráz pro oba lety až do Edmontnu nebo to jsou dva check iny? Budu moci vybrat místa k sezení, případně za kolik? Když se kupovali všechny letenky naráz, mohu udělat jeden check in pro celou skupinu nebo musím za každou z nás zvlášť?Omlouvám se všem, pro které jsou tyhle dotazy směšné a děkuji těm, kteří pomohou.


Pěkný den Veronika

0

https://www.cestujlevne.com/blog...-v-letadle

https://www.cestujlevne.com/blog...na-letisti

Nemáte zač.

0 Citovat

Děkuji, tyto články znám, potřebovala bych ale vědět, zda se u Air Canada Rouge za výběr sedaček platí, zda mohu udělat online check in až do Edmontnu nebo jen do Toronta a zda ten online check-in udělám naráz pro všechny, které jsou v itineráři nebo musím jednotlivě... 

Děkuji Věra K

0 Citovat

Mělo by být možné udělat check-in pro všechny najednou, to poznáte při samotném odbavení. Sedačky při online odbavení půjdou vybrat zdarma.

0
3 reakce