Moje další letošní cesta bude do...
V pátek z Vídně do Lisabonu. Snad :) Něměl jsem to teď čas moc sledovat, jsou všechny semafory vpohodě?:D
divan napsal(a):@Leonard: https://www.cestujlevne.com/mapa-covid19
Děkuji, to by mě opravdu nenapadlo :)
...by měla být na Krétu. Ovšem stále nevím, jestli do toho řecká strana nestihne hodit vidle. A to mám letět už ve středu 😁
Moje další letošní cesta bude do Devonu, Cornwallu a na souostroví Scilly. Pokud vše půjde podle plánu. :)
... no mi moc krásná nepřipadala. Hlavně koukej, do čeho šlapeš 💩. Ale zase je fakt, že mi pak Ostrava připadala jako supr čistý město 😁
Michal napsal(a):
...by měla být na Krétu. Ovšem stále nevím, jestli do toho řecká strana nestihne hodit vidle. A to mám letět už ve středu 😁
Deny napsal(a):Četl jsem. Vzhledem k jejich počasí (krásných 33) a své spotřebě při něm (5+ litrů) tu roušku stejně skoro pořád mít nebudu. Jednu možná vyčlením a demonstrativně namočím a před případným strážcem pořádku ji vyždímu.
No přituhuje. Aktuálně skoro na celý Krétě povinné roušky uvnitř i venku, zavírání hospod o půlnoci a další
To není vtipné. Během půl hodinky v 33 stupních zvládám namočit i tu jednorázovou údajně nesmacivou...
Moj predposledny trip smeruje do cervenej malty a posledny na dvojtyzdnovy tour de czechia
Moj posledny trip odlieta o 2h ... idem si uvarit caj, aspon pozriem start na flightradare. A mozno to nebol posledny, uz ked tu na mna tolko vyskakovala reklama WOW Hungary, snad mi vo viniciach uleju aj v novembri ... ak ani to nie, tak hadam Krakow nestrci hlavu do piesku ako Barcelona a moj pobyt mi dovolia zmenit na iny datum (srandujem, ani tam mi neodpisali).
Toho roku na to uz kaslem, a uz teraz pochybujem o normalnom priebehu marcoveho tripu na Cyprus.
Deny napsal(a):
No přituhuje. Aktuálně skoro na celý Krétě povinné roušky uvnitř i venku, zavírání hospod o půlnoci a další
Roušky venku nově platí i pro oblast Heraklionu.
Dodržuje se to podle exponovanosti a vzdálenosti od policejní stanice :)
Tak za mně zase Maďarsko (příští rok). Letos v létě jsme procestovali západ kolem Šoproně a Gyoru a příště zase východ. Doufám, že se vše dostane do normálu. Roušky byly nutné v MHD a ve vnitřních prostorech jako supermarkety nebo restaurace. K rezervaci ubytování chci opět využít službu Catch Hotels. Je zdarma, ušetřím na ubytování.
Zrušili mi Gruzii, Arménii, Kypr jsem kvůli testu odpískal , tak jsem koupil Bulharsko, tak snad to za 6 týdnu klapne, trochu porelaxovat v horách pod Sofii. Zatím obousměrně bez testu :)
V Heraklionu jsem kolem jednoho zubaře šla... dveře dokořán z ordinace přímo na ulici, takže když u toho budeš hodně kříčet, určitě se najde i publikum :-D :-D
Já dřív chodil v Praze do Rozhlasu. To bylo pro neznalé ve stejném duchu. Zatím to nebolí, dneska už stejně Řek nebude pokračovat v práci a zítra dopoledne letím 😂 Ale pojistku mám 😉
Teď jen řeším, zda to ouzo vysterilizuje nebo naopak dodá breberkám šťávu.
Michal napsal(a):
Já dřív chodil v Praze do Rozhlasu. To bylo pro neznalé ve stejném duchu. Zatím to nebolí, dneska už stejně Řek nebude pokračovat a zítra dopoledne letím 😂 Ale pojistku mám 😉
Teď jen řeším, zda to ouzo vysterilizuje nebo naopak dodá breberkám šťávu.
Pokud tam není zánět nebo infekce, tak počat na svého. To tvrdí 99 % zubařů. Už jen proto, že ty zuby znaj a mají se do čeho podívat co s nima kdo dělal dříve. V nouzi samozřejmě brát cokoliv, ale rozdíl mezi řeckým a egyptským zubařem také může být jen v délce kombinaček, které používá :-)))
Celý ten tijátr kvůli Covidu už mě s prominutím sere!
V březnu jsem se musel předčasně vrátit ze Španělska v dubnu jsem přišel o Itálii v květnu o Norsko v srpnu o Turecko a aktuálně v září o dva pobyty v Maďarsku.
Takže pokud to ještě stihnu příští týden Františkovy Lázně a pro letošek bude vymalováno a ani minimálně začátek příštího roku nevidím moc růžově ..