Zachytil někdo?  .

Flightradar24.com

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

no na jednej strane mas pravdu, ale nebolo to aj vramci nejakeho testu? prave inak pristava... 18 hodin vo vzduchu.. pekne

0 Citovat

Funguje vám přidávání nových letů do my.flightradar? Po přihlášení mě to přesměrujedo této sekce a nemůžu se doklikat..


fr24.png

0 Citovat

Vypadá, že u mě to funguje....


fr.png

0 Citovat

Mě též, občas se mi to stává, když popletu maily.

0 Citovat

To bude ono, zkusil jsem jiný prohlížeč a druhý mail a šlape to normálně

0 Citovat

Ahoj, možná něco dělám blbě, ale nedaří se mi najít linku OS9513. Je to Austrian z Vídně na Lanzarote. Jen mě vlastně zajímá, co je to za letadlo :) Můžete se prosím někdo podívat? Díky ;)

0 Citovat

Leonard napsal(a):

Ahoj, možná něco dělám blbě, ale nedaří se mi najít linku OS9513. Je to Austrian z Vídně na Lanzarote. Jen mě vlastně zajímá, co je to za letadlo :) Můžete se prosím někdo podívat? Díky ;)


Ahoj, podle všeho má první let OS9513 letět až v listopadu 2018 :D To pak FR24 určitě nenajde.

0 Citovat

Jo takhe! To mě nenapadlo, omlouvám se a díky Kryštofe ;)  Hledal jsem lety  na leden 2019 ...

0 Citovat

@Leonard  nemuzes ho najit protoze lita az od 3 listopadu  ve 13.10 z Vidne a na Lanzarote je v 17   je to Airbus A320-100/200  litat bude jak vidim jednou tydne v sobotu

Jen tak mezi nama  na Lanzarote  se dostanes  za par euro nejen s Ryanairem a  pokud chces az na leden tak to sezenes bez problemu  ,tak proc zrovna Austrian a z Vidne ?

0 Citovat

@mikir Čau ;) Jo, ja vím :) Letěli jsme  letos v lednu na Lanzarote s Ryanem z Krakova (jsem od Ostravy) přes Madrid s nocovačkou na letišti v Madridu za poukazku na 80 €, kterou jsme dostali za posunutý let za 190 Kč z Katowic do Hamburku.


Lanzarote se zalíbílo, tak ho chceme ještě doprozkoumat. Berem ale rodiče a hlavě kola, takže potřebuju přímej a pohodlnej let. Je tam ještě alternativa Ryan z Berlína, což je nějakých 5 a půl hodiny autem od nás. ten Lauda z Vídně v úterý v 6:00 nám nesedí. Smart wings z Prahy podporovat nechci. 


Austrian má ty časy odletů perfektní a i v tom datu moc flexibilní nejsme. Věnoval jsem dost času hledání nejvhodnějšího místa na přestup, aby se to dalo zvládnout v jednom dni, ale prostě to moc nevychází. Aspoň si založím konečně Miles & More a uvidím ty červené letušky.


Jinak bych chtěl říct, že jsem s Ryanem udělal za poslední půlrok 12 letů po asi pětiletém ignorování tehle společnosti a všechny byly úplně vpohodě, vzal jsem je na milost :)

0 Citovat

Lanzarote je fajn byli jsme tam uz  4x  mame to projete cele , ale bydleli jsme vzdycky v Puerto del Carmen  jeste nekdy chceme zkusit  mrknout na Graciosu  skoda ze Playa Blanca  je tak roztahana  do sirky  jezdime dost na plaze  v oblasti  Papagayo  a s Puerto del Carmen ten  bus  byva  problem , pokud clovek nejde hned  na ty ranni  Jinak  mame prozkoumane asi vsechno  jeskyne,  zahrady,  Timanfayu i ten vrch odkud se jezdi na Graciosu i tu surfovaci oblast , nekomu ty haldy  vadi  poznali jsme uz krom El Hierra vsechny  ostrovy jezdime ale hlavne na Silvestra  a pak v breznu auto jsme meli pujcene od Cicaru  jedou prave na Lanzarote  od nejakeho mistniho , loni jsme byli v listopadu  Kamos lita s Austrian Airlines do Vidne s Floridy  ale jsou drazi

0 Citovat

Má tady někdo premium účet u FlightRadar24.com? Potřeboval bych zjistit delší historii o letu W61071 než je těch zobrazených 7 dní u verze zdarma.

0 Citovat

Ano, já mám :) Co potřebuješ, resp. jaké datum?

0 Citovat

Ideálně kolikrát byl ten let zpožděný a o kolik zhruba. :-) V té verzi zdarma vidím, že 31.1.2019 letadlo přistálo až v 10:19, což by mě moc netěšilo, pokud by se to dělo často. Přemýšlím nad přípojem s odletem v 10:55 :-) Už jsem tam s tak krátkým přestupem letěl a vyšlo to v pohodě, takže bych do toho klidně šel znovu

0 Citovat

Za poslední rok vidím jediné zpoždění o více než 60 minut (to je to z 31.1.) a pak už jen 5x zpoždění do 25 minut :)

0 Citovat

Díky Kryštofe, to mi stačí :-) 

0 Citovat

Zdravím, mohl by mi prosím někdo zjistit imatrikulaci A/C na FR8221 z CPH do PRG z 6.5.2019? Díky

0 Citovat

06 May 2019 Copenhagen (CPH) Prague (PRG) B738 (EI-FOV)

0 Citovat

Page error.
Tam musí být dneska slušný počet pokusů o zobrazení.

0 Citovat

akcia na 3 mesiace


screenshot-2022-04-10-17-44-35-051-com-flightradar24free.jpg

0 Citovat

Zdravím, našel by mi někdo, prosím, imatrikulaci letadla letu FR1693 (PRG-CFU) ze dne 12. 7. 2022? Moc děkuji :-)

0 Citovat

SP-RKO

0 Citovat

Pecka, moc díky za rychlou reakci! :-)

0 Citovat

Dneska akce 3 měsíce goldu za 9 Kč (pokud nejsem jen já vyvolený). 


screenshot-20221117-125919.jpg

0 Citovat

Ja u me nic nevidim, klasika. Mas link?

1