Témata uživatele thcom

Témata uživatele thcom

Téma Poslední reakce
Zdravím Cestovatele,    Sháním letenku pro kamaráda z Tanzanie,, má platne schengen visa, ale jinam moc bez visa nesmi   Řeším pro něj let z Tanzanie, líbí se mi fly dubai a wizz do Budapesti. Ale je tam přestup v Dubaji,, kde potřebuje transit visa Volal jsem do fly Dubaj i student agency, ale všude tvrdí, že to musí řešit on doma u sebe    Ale zde píšou, že to řeší aerolinka   https://u.ae/en/information-and-...ansit-visa     Tak jsem zmateny, poradte prosím Díky   .
Tranzitní vízum pro prestup v dxb pro občana bez bezvisoveho styku
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
12 odpovědí
Ahoj vespolek, jak je to s pujcenim auta a navstivenim vice zemi, resi se to nejak specialne a muj pozadavek je o to slozitejsi, ze se jedna o izrael a jordansko :/ nevim, jak to tak kluci spolu maji. (Eiljat - Akaba) mozna pujdu cestou mistni arabske pujcovny, kdyz jsme pujcovali auto v jerusaleme od izraelcu, tak same restrikce a GPS a povolene silnice, arabum je to sumak :) dikec  .
multiCountry pujceni auta
Ve fóru Půjčení auta
1 odpověď
Ahojm prave jsem priletel z Doha a cestou jsem zauvazoval nad naklady na letecke palivo, mylim se, kdyz mam pocit ze Qatar Emirates a ostatni aeroloinky ze zalivu maji neuveritelnou vyhodu v cene paliva ? takze pokud koupim letenku do Singapuru pres Norwegian nebo pres Qatar bude pri podobne cene letenky marze katarcu vyrazne vyssi ? .
ceny letenek a naklady na letecke palivo
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
6 odpovědí
Ahoj, teď jsem narazil na informací, že cestovní pojištění musí být uzavřené na území ČR, pokud je to pravda, většina mých pojistek byla neplatných,Většinou uzavíram až na místě prvního přestupu přes WiFi na letišti :-/Víte někdo něco bližšího o této pro mě nesmyslné podmínce? Díky TH  .
Cestovní pojisteni, nutno uzavřít na území ČR?
Ve fóru Co se nevešlo
6 odpovědí
Přátelé včera v 1:05 jsem dorazil na letiště IKA a prošel procedurou získávání víza Podle mě je to jednoduché, koupíte pojištění za 20 USD, vystojite frontu kde dostanete formulář, vyplníte, podáte vyplněné do okýnka s pasem, frontu podruhé stát nemusíte, zkusil jsem nevyplnit kolonku number of your sponzor and adress in iran, pan úředník si ji vyžádal, nicméně troufám si tvrdit, že jakékoliv číslo začínající +98 by ho uspokojilo. Pak čekáte, do pasu vlepi vízum, pak mává pasem z okýnka, tím vás vyzývá k vyzvednutí, dostanete papírek s částkou, je to opravdu podle xichtu, já platil 50 eur, dva Češi vedle mě oba po 60 eur Zaplatíte hned vedle vlevo u okénka, ukážete úředníkovi potvrzení o zaplacení a máte vízum, obecně mi bylo místními řečeno že záleží na národností a Čechy berou úplně v pohodě Ještě je otazka to pojištění, možná to lze nějak ukecat že máte vlastní, ale za 20 USD mi to nestalo Takže vysledek úplně v pohodě není třeba utrácet za ref. Číslo ani za zvaci dopis Jinak právě trávím druhý den s mým hostitelem z CF a spokojenost Už jsem ho připravil na to že jsme měli cenovou akci na letenky a ze nás postupně dorazí vice Napíšu další poznatky Odesláno z mého HUAWEI P8max pomocí Tapatalk .
Írán Visa on arrival - aktuální informace z místa
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
38 odpovědí
Ahoj, planuji vylet do rwandy, zaujala me moznost letet s ethiopian airlines pres Adis abbebu dotaz vlastne obecny na ostatni aerolinky stopover se VZDY zarizuje pouze pres leteckou kancelar ? nikde jsem v rezervacnich systemech nevidel moznost zvolit to primo pri onlne objednavce pres web popr nevite, kdo v cz nebo pobliz zastupuje eriopske aerolinky ? diky .
Jak navolit stop–over u letenky
Ve fóru Letecké společnosti
4 odpovědi
Ahoj, jak je to dnes s navstevou izraele a arabskych zemi na jeden stejny cestopvni pas, kdysi jsem zaslechl, ze je lepsi nemichat razitka z izraele a od arabu v jednom pasu, plati to stale a mam si udelat dva pasy, nebo je to uz jedno ? v prosinci letim do izraele a mam v pasu razitka ze SAE a z Omanu a pruisti rok urcite chci opet do SAE a mozna do Iranu dekuji TH .
jeden pas pro izrael a arabske zeme
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
64 odpovědí
asi bez sance co, uz hledam 2 tydny a porad nic, mam obavu, ze je to nejdrazsi obdobi v rocenevite nekdo o necem ? dikec .
kamkoliv za teplem 27.12 2017 az 7.1 2018
Ve fóru Hledám letenku
13 odpovědí
Ahoj, marne hledam, kamkoliv, kde je teplo a levno, klidne  i dalletenky + ubytkoprijde mi, ze uz je na srpen asi pozde co :(  .
koupaci dovolena 7 - 21.8
Ve fóru Tipy na levné letenky
14 odpovědí
Ahoj právě mi píše nešťastny kamarád, že mu zrušili let do Říma, hotel už samo má, má nárok pouze na peníze za letenku, dá se toto nějak řešit? A to musí volat na to číslo za 14 Kč za min, to provola cenu letenky ne  .
Wizzair zrušeny let, kompenzace, co s ubytováním?
Ve fóru Letecké společnosti
3 odpovědi
Ahoj, pustil jsem se do ziskani viza na vlastni pest online pres https://www.migration.gov.rw/index.php?id=28 nejak jsem to odeslal ale platbu to nechce sezrat, web pise ze funguje pouze ro uzivatele kteri pristupuji ze rwandy uz toto nekdo z vas absolvoval ? diky TH .
Rwanda vizum
Ve fóru Co vidět a navštívit
1 odpověď
ahoj, ve ctvrtek 6.10 letime na jamajku a ted koukam na toto http://zpravy.idnes.cz/hurikan-matthew- ... anicni_pku nejake komenty od zkusenych cestovatelu ?  .
jamaika a Hurikan Matthew
Ve fóru Co vidět a navštívit
2 odpovědi
Ahoj, uz jsem par mist projel zatim bez ockovani, ale ted se pritelkyne nejak ockovat chce, tak jsem si rekl, ze alespon tu zloutenku dam  .
ockovani, kde se nechat pichnout :)
Ve fóru Co se nevešlo
10 odpovědí
ahoj, priletim v patek rano v 1:05 na IKA, asi blby co  .
Iran - Teheran
Ve fóru Tipy na ubytování
1 odpověď
ahoj, letimdo pekingu a pote presun vlakem pres sanghaj do HK planuji jako obvykle zakoupit mistni sim mate nejakou zkusenost od jakeho operatora je sim nejvyhodnejsi potrebuji pouze data, volani ani sms me netrapi doufam, ze mi v cine bude fungovat cesky mobil ...  .
mistni SIM karta v cine ?
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
2 odpovědi
letenka viden(nebo neco poobneho pobliz od prahy) = peking a zpatky honkong - viden 22.12 - 31.12 2015 s emirates pres dubaj zpatky A380 za 15600 Kc mam hledat lepsi cenu nebo koupit ? diky TH btw netusite nekdo, kam zmizel dnesni ranni tip amsterdam - honkong za cca 8800 Kc ? .
viden - peking zpatky z honkongu cena ?
Ve fóru Hledám letenku
0 odpovědí
Ahoj, nevite, zda je na Rygge nejaka slusna pujcovna ktera nepozaduje kreditni kartu  .
pujceni auta Norsko Rygge, bez kreditky
Ve fóru Půjčení auta
2 odpovědi
Ahoj, planuji letet pres vanoce do honkongu a chtel bych si udelat delsi stop v pekingu absolutne netusim, jak se to dela, muzete me prosim nakopnout dekuji TH .
jak nastavit delsi stopover
Ve fóru Vyhledávače letenek
3 odpovědi
ahoj, vcera jsem udelal kolosalni blbost letenka koupena pres net ve 14 dnech vratit nelze, jeste me napadla reklamace platby pres banku, ale to asi neprojde dik za kazdou radu, zoufaly cestovatel TH  .
Turkish airlines, zmena dne odletu u letenky
Ve fóru Letecké společnosti
1 odpověď
Ahoj, po nemile zkuzenosti kdyz jsem v dubaji prisel o kia sportage protoze nemam kreditni kartu ake pouze debetni mate nekdo tip, ktere pujcovny nepozaduji kreditku, ale staci jim normalni karta konkretne mi jde o dubaj ale dotaz plati obecne dekuji TH .
ahoj, nemate nekdo zkusenost s prepravou skladaciho detskeho kocarku golfove hole s WizzAirem ? na webu pisou ze kocarek zdarma do 2 let tusim, mrnousovi uz budou skoro 4 tak se pidim, zda to ukecam jako kabinove zavazadlo nebo musim zaplatit plnou cenu za dalsi kufr, diky TH .
detsky kocarek golfove hole budapest - dubaj
Ve fóru Letecké společnosti
1 odpověď
ahoj zkousel jsem hledat na ltour.de a thomascook.co.uk ale stejne mi nejlepsi vysledky vyhazuje airstop.cz. mate nekdo levnejsi tip na zmineny termin ? da se nekde na netu videt ty nabidky zajezdu na opravdu posledni mimutu z letiste ve frankfurtu ?? diky TH .
Egypt prvni pulka brezna 14 dni za 15.000 Kc
Ve fóru Zájezdy s CK
14 odpovědí
Ahoj jsem 2x blbec, 16.12. Jsem si koupil v Dubaji simku se 3 GB dat, že budu hodně navigovat a posílat fotky, druhý den mi přišla SMS, že zbývá 50 MB, tak jsem Dokoupil další 1 GB, následně jsem zjistil, že mám skoro 4 GB, teď jsem v Ománu, 30.12 se vracím do ČR, pokud by někdo měl zájem, tak rád přenechám, jinak ji můžu vyhodit, pokud má někdo zájem podejte nabídku, cena 3 GB je u operátora Du 200 aed, cca 1200 CZK, Jinak pokrytí super po celé zemi většinou 3g LTE jsem ne testoval, mobil neumí, ale nedivil bych se.. M .