Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Vyskočila na mě reklama na mkreditku travel od Mbank.

• Držitelé mKreditky Travel mohou využít  4 bezplatné vstupy ročně do letištních salonků  v Praze, Bratislavě a ve Vídni  i pro svoje hosty . Celá čtyřčlenná rodina tak může v létě při cestě na dovolenou využít služby letištního salonku zcela zdarma.
0 Citovat

Škoda, že je to jen na T1 🙄

0 Citovat

Od mBank je také i mkonto business. Dává to samé a vedení zdarma. 
s tou kreditkou je potřeba zaplatit minimálně 5 tisíc pro vedeni zdarma. 

0 Citovat

tak já kreditky točím měsíčně do nuly, u mě je ta hranice směšná :) Ale jen jsem to sem hodil jako alternativu, mě stačí zatím RB zlaté karty.

0 Citovat

Aluška napsal(a):

Škoda, že je to jen na T1 🙄

Na T2 je Erste Premier Lounge (primárně Visa karty). Logicky nebude poskytovat služby držitelům od konkurenční sítě.

0 Citovat

Krabi KBV The Pearl Exclusive Lounge - přístupný z International terminálu, takže pro většinu zde cestujících nedostupný. Vstup na LK, PP, Dragon atd. Před letem EY se zaplnil tak na 80 % kapacity. Nabídka za mě žalostná - asi 4 druhy curry a podobných jídel v mističkách, jinak už jen trochu studeného jídla. Nápoje kafe, čaj, nealko a 2 druhy plechovkového piva. Sprcha není. Za mě pokud nemáte vysloveně přebytečné vstupy, nestojí návštěva za to.

1 Citovat

Díky za info i když nepotěšilo, mám v KBV přestup 3,5 hodiny na cestě do BKK z AUH takže tam asi budu muset zalézt. Stejně mám ještě dvě karty nepoužitý takže do konce roku nemusím šetřit.

V kolik si tam byl? Já tam budu nějak dopoledne.

0 Citovat

Byli jsme tam od 18 asi 2 hodiny. Na zacatku tam bylo asi 5 lidi, postupne pribyvali, jak se blizil odlet do AUH. Jinak ale zelene i penang kari bylo dobre, vyslovene nedoporucuje tom yam, horsi jsem v Thajsku nejedl. Prikladam par fotek.

img-9457.jpg
img-9458.jpg
img-9456.jpg
img-9459.jpg

0 Citovat

nevim proc nejde citovat posledni prispevek z prepdosledni strany diskuze.. ad.

"Za mě se Erste už úplně bez investování nyní nevyplatí. Je nutné na úctě mít 250k a úrok je tam fakt nízký. Tak že v porovnání s tím, že by peníze byly na jiném úctě, se stále prodělává cca 300 Kč měsíčně."

U Erste je fajn i cestovni pojisteni s vysokymi limity, vcetne rizikovych sportu, skod na pujcene lodi (pomerne nizky limit, spis na spoluucast),.. A pak autoasistence - to jsem letos uz vyuzil 3x, 2x odtah a 1x jsem potreboval vymenit autobaterii.

0 Citovat

Dík, to zas tak špatně nevypadá. Teda já přemýšlím jestli se tam dostanu když budu mít přílet mezinárodní ale odlet domestik.

Podle google má terminály 1 a 2 a LK tvrdí, že salónek je v T3 tak kdo se v tom má vyznat :) Snídaně by bodla.

0