VIP salónky díky kreditkám
Luxx Lounge Frankfurt Aiport (FRA):
Pros and Cons Pros: Open to arriving passengers, accepts Priority Pass, provides Wi-Fi and power outlets. Cons: Outside security, dated interior, poor food quality, unfriendly service reported by some guests.
zde je recenze, plus mínus to souhlasí s mým hodnocením:
Final Thoughts
This was a very average lounge. Even if they updated the furniture and carpet and worked out the kinks in service, this would probably remain an average lounge inconvenient for many travelers.
https://upgradedpoints.com/trave...ra-review/
Proč řešíte přiblblou Luxx, pokud odlétá mimo Schengen, na T3 je skvělá, nová Priority Lounge. Ostatně myslím by se tam dalo dostat i z T1.
@Bugr Pokud přijdeš do Hvězdy na pivo, vysvětlím ti to;-)
Poukaz na vstup do SKY/Vienna salónku ve Vídni za 16,33 €
Původně byla cena pod 12, ale pak vyskočila. Kdo hledá, ten najde i za 12něco a dokonce mu to nepošlou přes WeChat nebo SMS, ale rovnou přes Trip.com.
Diky, je to jen prestup po Evrope. ZRH-FRA-PRG.
Zdravím z Visa lounge v PRG, asi 6 lidi, hořčice, kecupy, vse uz je v poradku. Pekny jsou ty sprchy, jsem tu poprve.
Jen ty parecky studeny :) rvali tu nejaky parchanti ale pani je zklidnila.
Ve Hvězdě jsem byl minulý čtvrtek, ted spis Kropace.
J0x napsal(a):Původně byla cena pod 12, ale pak vyskočila. Kdo hledá, ten najde i za 12něco a dokonce mu to nepošlou přes WeChat nebo SMS, ale rovnou přes Trip.com.
J0x, vies napisat aj kde? Alebo ak mozes posli do ss, dik.
Je z nejakeho schengenskeho salonku videt na plochu v ZRH? Koukam ten na tom terminale, co je na plose, ma vyhled supr. Ale tam se na letenku do FRA asi nedostanem :))
Podle fotek to je u tech B gejtu dost na prd.
Ty 2 Schengen salonky nemají výhled nikam, respektive ten jeden má myslím do odbavovací haly. Ten na tom remote terminálu je fakt super, má i venkovní terasu, kde je super výhled na plochu. Ale je to non schengen terminál a jde se tam skrz pasovku a pak vlakem. Jestli tě tam pustí těžko říct. Ve Frankfurtu s tím nikdy nebyl problém (ještě když fungovaly na LK ty non schengen salonky na T2). Stačilo říct policajtovi, že jdeš do salonku a neřešili to. Můžeš to tedy zkusit i v tom Curychu. Já s tím ale zkušenosti nemám, byl jsem tam vždy jen v transitu na non schengen let Swissu.
Jsme nakonec skoncili v marhaba. Je tu blbe videt do jednoho zalivu.
Ale maji tu prosseco. A je to tu hodne maly. Cekali jsme chvili u vstupu.
Jinak jsme chteli na terasu ale obě zavřené. Co jsem pochopil Měli tu včera nějakou chlastačku a teď to musím uklidit.
bugr napsal(a):Jinak jsme chteli na terasu ale obě zavřené. Co jsem pochopil Měli tu včera nějakou chlastačku a teď to musím uklidit.
Muselo to být velký. Ještě dneska ráno stálo na terase B asi 50 tojtojek.
ty tojtojky už jsou tam třeba napořád když žádnou neodvezli :) No tvrdili včera, že v 6 večer terasu otevřou ale to už jsme byli ve FRA tak nevím.
Jinak k tomu Marhaba salónku, je to tam strašně malý, křesla namačkaný na sebe, to působí jakože chtěli někam uklidit klienty bank. Ten salónek naproti vypadal, i podle fotek, o dost líp. Wc je venku na chodbě, asi společné pro oba salónky?
Jedno jídlo s masem, jedno bez a polévka, ta teda došla. Prý byla výborná.
Každopádně vizuálně nejhorší salónek v kterém jsem kdy byl. Jídlo pití celkem cajk.
Dobrá jsou spací místa za plentou když má člověk dělší stopover.
Ten vedlejší salonek je úplně stejná bída. Sezení jak někde v McDonald's. Dřevěné židle u kulatého stolu na parketách takže to vrže při každém pohybu. Jako najíst se a napít ok, ale o žádném odpočinku v klidu tam nemůže být ani řeč.
Záchod mají na chodbě taktéž
Jj Zurich salonek na LK spatny, ale na prespani na letisti maji celkem dobre sezeni/lezeni na sedackach vedle gatu, preckali jsme tam asi 6h na ranni pripoj.