Nevhodně umístěný VIP lounge (pro prioritky) - nachází se v neschengenské části terminálu D, tudíž je nutné před odletem znovu odejít z terminálu a jít přes bezpečnostní kontrolu na správný úsek Déčka, odkud letí OK do Prahy. Naopak je nutné říct, že personál na celních kontrolách nekladl žádný odpor a stačilo pouze oznámit - jdu do salónku. Lounge je provozován zejména pro lety Koreanu, čemuž odpovídá i složení cestujících. Wifi je na 3 hoďky zdarma, které je kdykoliv možné bezplatně obnovit. Kromě studeného občerstvení v podobě poctivých sendvičů je k dostání i teplé (za mne párky). Spoustu sladkého pečiva a buchet. K pití ochucený tonic + standardní nabídka.  .

Frankfurt T2 - Sky Lounge

Založil ve fóru Trip reporty z letu

0 reakcí

Nevhodně umístěný VIP lounge (pro prioritky) - nachází se v neschengenské části terminálu D, tudíž je nutné před odletem znovu odejít z terminálu a jít přes bezpečnostní kontrolu na správný úsek Déčka, odkud letí OK do Prahy.
Naopak je nutné říct, že personál na celních kontrolách nekladl žádný odpor a stačilo pouze oznámit - jdu do salónku.

Lounge je provozován zejména pro lety Koreanu, čemuž odpovídá i složení cestujících. Wifi je na 3 hoďky zdarma, které je kdykoliv možné bezplatně obnovit. Kromě studeného občerstvení v podobě poctivých sendvičů je k dostání i teplé (za mne párky). Spoustu sladkého pečiva a buchet.
K pití ochucený tonic + standardní nabídka.

0
0 reakcí