Ahoj, měl bych asi trochu blbej dotaz. Bývají v salonkách nějaké skříňky nebo tak? Nikdy jsem v žádném nebyl a nevím, jak to reálně funguje. Zaplatil jsem si vstup do salonku a jelikož cestuji sám, říkám si, jestli budu tašku/batoh tahat sebou na záchod, do sprchy co tam je atd. Díky za odpovědi. .

Lounge - zavazadlo

Založil(a) ve fóru Trip reporty z letu

4 reakce

Ahoj, měl bych asi trochu blbej dotaz. Bývají v salonkách nějaké skříňky nebo tak? Nikdy jsem v žádném nebyl a nevím, jak to reálně funguje.

Zaplatil jsem si vstup do salonku a jelikož cestuji sám, říkám si, jestli budu tašku/batoh tahat sebou na záchod, do sprchy co tam je atd.

Díky za odpovědi.

0

Nejsou, ale není problém tašku na chvíli nechat na recepci.. Vesměs ale do sprch vlezeš i se zavazadlem a než si odskočíš na toaletu, tak zavazadlo pokojně počká na místě smiley salónky bývají plné byznysmenů, kteří mají plnou hlavu svého obchodu a okolí kolem sebe nevnímají.

0 Citovat

Super, díky. Jsou to kraviny, ale zase si říkám, ať mám co nejvíc infa před odletem smiley

0 Citovat

Ahoj, prosim o blizsi info, kde je mozne koupit, casove omezeni atd..
Lze i odlet mimo prg? Napr. Dub, lon atd.

0 Citovat

Ahoj Emmo, koupit jej můžeš kdykoliv přímo na recepci daného salónku. Stojí většinou cca 35€ - určité slevy poskytuje Priority pass (po celém světě) - více info v článku - http://cestujlevne.com/letistni-vip-sal ... aze-vidni/

0
4 reakce